Moški in tangice

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.
Odgovori
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

ne vem, definitivno so tipi najboljši v boksarcah. in ja, bilo bi mi čudno, če bi moj hotel nositi tangice.

je bila pa fora, da jih je za zajebancijo dobil za RD. pa jih je pač probal, je hotel videti, kakšen občutek je. pa je rekel, da tistih par ur, kar jih je imel gor, se je kar dalo preživeti.

vendar jih sedaj nikoli več ne obleče. pa ni zato gej, ker jih je takrat imel gor.

pač, vsak po svoje.
evahunnie
Debatorica
Debatorica
Kraj: Tihomorsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a evahunnie »

tangice&moški? emm definitivno ne. to res ni privlačno. :roll:
*AnNy
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *AnNy »

en moj kolega nosi tangice, poleti ma še zanalašč bele hlače da se mu ven vidjo :eek: grdoo!prov pedrsko mi to zgleda no :?
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

*AnNy napisal/-a:en moj kolega nosi tangice, poleti ma še zanalašč bele hlače da se mu ven vidjo :eek: grdoo!prov pedrsko mi to zgleda no :?

A je streit? :gruebel:
Mogoče pa misli da je kul, pa mu še nobena ni povedala da pač ni...saj navsezdanje tudi na ženskah ni ravno privlačno videti črne tangice pa bele hlače...izgleda pač poden za moj okus...kaj pa oni mislijo da to nosijo pa ne vem.
Mislim da si gayi sigurno ne bi takega kiksa dovolili...morda želi biti kvazi metroseksualec pa mu ne ratuje? :lach:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Heh, samo (!) dvakrat videno.

En mulc pred mano na blagajni, presušen do koščic, hlače nizko na bokih (kar sicer mora bit, ampak spodi nej bi vn gledu rob bokserc!), (pre)kratka majčka, umes pa lepo vidne tangice :tot: . Tist dan mi ni blo fino.

Pred leti en ata na plaži u campu, konkretno (!) poraščen, groza no.1, prekomerno zašpehan, groza no.2, živobarvne tangice, groza no.3. Italjan, pika na i :heul: .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Atena13
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Atena13 »

Madona, to more bit lep pogled :D , na moško rit :D , z vrvico vmes :D in kocinami za okras :D , mjami. :D
Nikoli ne zamudi priložnosti, da nekomu poveš da ga imaš rad...
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

Kaj pa če se mu zafecljajo dlake med te tangice in jih pol ne more dol dati...ali si ostriže kocine ali tangice raztrga? :lach:

Tangice definitivno niso narejene za moške...to je tako kakor da bi si moški mini krilo oblekel ali pa une jeans hlače ki so zdaj kao in ki jih japonske najstnice nosijo.
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Atena13
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Atena13 »

ryu10kyu napisal/-a:Kaj pa če se mu zafecljajo dlake med te tangice in jih pol ne more dol dati...ali si ostriže kocine ali tangice raztrga? :lach:

Tangice definitivno niso narejene za moške...to je tako kakor da bi si moški mini krilo oblekel ali pa une jeans hlače ki so zdaj kao in ki jih japonske najstnice nosijo.

Normalno da kocine odstriže, tangic je škoda! :D
Nikoli ne zamudi priložnosti, da nekomu poveš da ga imaš rad...
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tonja »

Tangice na moškem = NO go...
:irre:
Da bi moj dedc nosu tangice... Ma mu jih zažgem za prvi maj, češ da sem htela zle duhove odgnat... Pa nea mi nori, tangice na dedu :freak:
Uporabniški avatar
shanell
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ptuj

o moških

Neprebrana objava Napisal/-a shanell »

odvisno kakšno postavo ma...
čeprav so mi boksarke velik bol seksi :P
Bumerang
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Bumerang »

Odvisno... če bi šlo za neko foro, bi še lahko zamižala na eno oko. Ampak tip, ki bi redno nosil tangice, bi pa definitivno že v štartu odpadel.
tmalaa
Komunikatorka
Komunikatorka

Re: o moških

Neprebrana objava Napisal/-a tmalaa »

shanell napisal/-a:odvisno kakšno postavo ma...
čeprav so mi boksarke velik bol seksi :P

Ma tud če ma super postavo, men ni všeč, da ma tangice..
Pred kakim mescem sm bla na morju in se je po plaži sprehajal en tip v tangicah.. Super postava, nobenih dlak, ki bi mu štrlele al karkol.. men je blo ta prizor vseen grdo vidt.. :?
Don't get so caught up in your destination, that you forget to appreciate the journey..
Uporabniški avatar
LoveLy*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: purple claud

Neprebrana objava Napisal/-a LoveLy* »

oooh....ne samo tangic si ne želim videt na tipu...hehe..na nobenem...ni važno kako postavo ima,ker mi je to zeloooo grdo.. :? :D
Uporabniški avatar
mateyaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: MS
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a mateyaa »

Bljek :lol:
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a softTouch »

men so tangice na moškem smešne.če je pa še ful poraščen pa neokusne
priznam pa,da bi svojega enkrat za foro rada vidla v tistih tangicah,ki so kot slon,pa je pol namest rilca lulek :rofl: samo itak ga nikol ne bi mogla prepričat da to sprav nase
Odgovori