Moški in tangice
- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska
ne vem, definitivno so tipi najboljši v boksarcah. in ja, bilo bi mi čudno, če bi moj hotel nositi tangice.
je bila pa fora, da jih je za zajebancijo dobil za RD. pa jih je pač probal, je hotel videti, kakšen občutek je. pa je rekel, da tistih par ur, kar jih je imel gor, se je kar dalo preživeti.
vendar jih sedaj nikoli več ne obleče. pa ni zato gej, ker jih je takrat imel gor.
pač, vsak po svoje.
je bila pa fora, da jih je za zajebancijo dobil za RD. pa jih je pač probal, je hotel videti, kakšen občutek je. pa je rekel, da tistih par ur, kar jih je imel gor, se je kar dalo preživeti.
vendar jih sedaj nikoli več ne obleče. pa ni zato gej, ker jih je takrat imel gor.
pač, vsak po svoje.
*AnNy napisal/-a:en moj kolega nosi tangice, poleti ma še zanalašč bele hlače da se mu ven vidjogrdoo!prov pedrsko mi to zgleda no
A je streit?

Mogoče pa misli da je kul, pa mu še nobena ni povedala da pač ni...saj navsezdanje tudi na ženskah ni ravno privlačno videti črne tangice pa bele hlače...izgleda pač poden za moj okus...kaj pa oni mislijo da to nosijo pa ne vem.
Mislim da si gayi sigurno ne bi takega kiksa dovolili...morda želi biti kvazi metroseksualec pa mu ne ratuje?

Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Heh, samo (!) dvakrat videno.
En mulc pred mano na blagajni, presušen do koščic, hlače nizko na bokih (kar sicer mora bit, ampak spodi nej bi vn gledu rob bokserc!), (pre)kratka majčka, umes pa lepo vidne tangice
. Tist dan mi ni blo fino.
Pred leti en ata na plaži u campu, konkretno (!) poraščen, groza no.1, prekomerno zašpehan, groza no.2, živobarvne tangice, groza no.3. Italjan, pika na i
.
En mulc pred mano na blagajni, presušen do koščic, hlače nizko na bokih (kar sicer mora bit, ampak spodi nej bi vn gledu rob bokserc!), (pre)kratka majčka, umes pa lepo vidne tangice

Pred leti en ata na plaži u campu, konkretno (!) poraščen, groza no.1, prekomerno zašpehan, groza no.2, živobarvne tangice, groza no.3. Italjan, pika na i

Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Kaj pa če se mu zafecljajo dlake med te tangice in jih pol ne more dol dati...ali si ostriže kocine ali tangice raztrga?
Tangice definitivno niso narejene za moške...to je tako kakor da bi si moški mini krilo oblekel ali pa une jeans hlače ki so zdaj kao in ki jih japonske najstnice nosijo.

Tangice definitivno niso narejene za moške...to je tako kakor da bi si moški mini krilo oblekel ali pa une jeans hlače ki so zdaj kao in ki jih japonske najstnice nosijo.
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
ryu10kyu napisal/-a:Kaj pa če se mu zafecljajo dlake med te tangice in jih pol ne more dol dati...ali si ostriže kocine ali tangice raztrga?![]()
Normalno da kocine odstriže, tangic je škoda!

Nikoli ne zamudi priložnosti, da nekomu poveš da ga imaš rad...
Re: o moških
shanell napisal/-a:odvisno kakšno postavo ma...
čeprav so mi boksarke velik bol seksi
Ma tud če ma super postavo, men ni všeč, da ma tangice..
Pred kakim mescem sm bla na morju in se je po plaži sprehajal en tip v tangicah.. Super postava, nobenih dlak, ki bi mu štrlele al karkol.. men je blo ta prizor vseen grdo vidt..

Don't get so caught up in your destination, that you forget to appreciate the journey..