Razno razne (khm ... vulve)

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
Kasiopeia
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Kasiopeia »

Meni se na prvem linku zdijo čisto v redu. Naravne, pač... Na drugem linku so ekstremni primerki, ampak, je*at ga, tudi take so. Pri tako velikih primerkih pomoje že ginekologi priporočijo operacijo.

Sicer pa, res, tale forum je javen, marsikatero dekle, ki ima težave pri sprejemanju svojega telesa, ga bere in mislim, da nekateri komentarji ne delujejo nič kaj vzpodbujajoče. Ja, vulve so naravne tudi take in čisto vse so lepe. Vse so vredne poželenja in pozornosti.

V takih primerih se spet pokaže absurdnost lepotnih standardov, ki nam jih postavljajo predvsem mediji. Lahko si urediš frizuro, lahko si pobriješ noge, na obliko vulve pa ne moreš ravno vplivati. Edino, kar lahko narediš, je, da jo sprejmeš.
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a keepsake »

ja mene tud zanima kaj je za vas lepa fuflja, ker so one na prvi strani čist uredu :D
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Sexy Kitty
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Šentpeter pri Otočcu

Neprebrana objava Napisal/-a Sexy Kitty »

Moja je čist sexy!! :lol:
Drugače pa sto ljudi,sto čudi.
majaoko
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a majaoko »

OMG :stumm:
Ene so že na pol luleki.
Vse skupej se mi je zagabilo, do konca. Bolš, da moj tega ne vidi k pol bo konc veselja :? :D
Uporabniški avatar
cimet
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a cimet »

men je moja tok grda, sm že ene par let zakompleksana (zdej že mal mn k ne razmišlam tok o tem). vem da je velik žensk k majo tako k js (na morje hodm na nudo plažo), ampak ne morm si predstavlat da bi si kšn tip želel to gledat, kaj šele lizat... še pred mano me je sram. nekak se opogumljam, da če so one doble tipe (tiste k jih vidm na morju s fanti), ga bom tut js...
Uporabniški avatar
SSarchy
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a SSarchy »

Nobena naravna ni grda. Te, ki pa so bile naknadno objavljene, so pa po moje rezultat različnega 'maltretiranja' (bog ve, kaj vse se je notr vtikalo..). Jaz mislim, da je veliko punc, katerim se zdi lastna luli čudna, neestetska. In zares škoda, da mormo še čez en kompleks, za kar spet krivim medije, kjer ne vidimo drugega, kot retuširane lepotne 'ideale', s katerimi se prepogosto primerjamo.. Ženske hodijo na lepotne operacije, da bo njihova luli izgledala 'lepša'. Pa dobro, kam smo prišli?!? A mormo res vsi zgledat kot neke umetne lutke, stremet k nekim kvazi idealom, da bomo nekomu (komu že??) ustrezal? Pa dejmo se že enkrat nehat obremenjevat za par dlak, ki nam rastejo tam, kjer jih mogoče ne bi želeli, za kriv ali velik nos, za majhne joškice, za celulit (ki je med drugim tudi popolnoma naravna zadeva že od 'pamtiveka' in včasih se o njem sploh ni govorilo, ker je pač samoumevno, da ga imamo - tako, kot lase na glavi..) in nenazadnje za izgled naše luli, katero bi morale imet najrajš na sebi. Vse, kar je naravno, je lepo in pika (dokler ni morebiti ogroženo naše zdravje).
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
freaky
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a freaky »

Kaj je pa največja ironija? Če bi se pojavila tema, v kateri bi punca pisala, da je njena vulva grda, da se jo sramuje, da jo ne more niti gledat, še več, niti pobožat jo ne upa, potem bi pa vse v en glas govorile, da je lepa, da se jo ne sme sramovati, naj jo ima rada ipd. Tukaj pa že za vulve, ki niso noben ekstrem (govorim o tistih, ki so na prvi strani), govorijo, da so nagravžne. :gruebel:

In strinjam se s SSarchy. :wink:
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
Uporabniški avatar
Kasiopeia
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Kasiopeia »

Se podpišem pod Ssarchy :flehan: , freaky in trapo.

Meni osebno se zdi, da so tele lepotni standardi res naredili medvedjo uslugo (predvsem) predstavnicam ženskega spola. V bistvu smo skozi čas začele stremeti k nedosegljivemu idealu popolnega, nenaravnega telesa. Pri čemer so nekatere stvari popolnoma paradoksalne; moške poraščene noge so na primer seksi, ženske pa zanemarjene. Zaradi povsem naravnih stvari smo včasih čisto zagrenjene.

In naše tamale? Še ena žrtev idealov... Kot pravi kr.ena; samo vprašanje časa je...
Uporabniški avatar
shanell
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ptuj

Neprebrana objava Napisal/-a shanell »

ko sem pa vidla te slikce :eek: jooj kako so nekatere navzgravžne!
še sreča da mam jaz vredi vse odspodaj :D
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

po mojem so na slikah že na prvem, posebno pa na 2.linku ekstremi; da se pač vidi kaj vse obstaja.
Sej tut penisi niso vsi enaki... mamo take in drugačne ekstreme :wink:
Pikica18
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Pikica18 »

u ti šment...

ene so take da... sm srečna da mam tako k mam :cool:
Uporabniški avatar
lipgloss
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a lipgloss »

pomojem so te zadnje mal za tiste, ki imajo disorder v glavi....ježeš no
Johnulus
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Johnulus »

emm, ce ma ksna tako k so tiste pr tadrugih linkih, je vrjetn ze zakompleksana, plus da je vrjetn tist posledica cesa druzga, al ksnga obolenja al pa ksnga nenaravnga pocetja okoli in v vulvi... ker take pac tezko da so cist normalne, pa se ena slika je ene tok debele zenske da tud ce bi jo kamorkol drugm slikal bi zgledal ogabno.
Je pa res da smo si pac ljudje razlicni (to govorim za prvi link), vrjetn tud ce bi dal slikce useh moznih oblik ticev k obstajajo, bi tud marsikdo reku "wooow" i guess... kaj sele ce bi dal kdo gor slikce ksnih takih nenormalnih oz. obolenih, k se lahko primerjajo s temi zadnimi vulvami...

k vids to si samo lahko recs "it's good to be normal..." :)
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a missy* »

Se enkrat povedano, lulike na zadnjem linku niso nobena posledica obolenja, tudi naravne niso, eni imajo pac tak fetis in si s pumpicami med sexom povecajo spolovilo...tako kot za povecanje bradavick..
***Nikica***
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ***Nikica*** »

Poglejte si to stran:

http://www.sexylabia.com/table_of_contents.htm

Vse tiste ki imate večje sramne ustnice ali pa drugačne od tistih, ki so "popolne", boste po branju tega članka in pisem, ki so jih poslali bralci te internetne strani spremenile svoje mnenje in postale bolj samozavestne in se ne ozirale na mnenja teh žensk na forumu, ki pravijo da so drugačne vagine grde ali celo ogabne...eh dejte no, ne pište takih bedarij in drugim ženskam zbijat samozavest...vse so lepe na svoj način, vse bolj popularne pa postajajo tiste z večjimi sramnimi ustnicami ( usaj tako pravijo moški ), tistim ki pa se bodo zdele ogabne in nevem kakšne pa očitno še niso dozoreli in niso videli še dovolj češpelj v svojem življenju...

velke sramne ustnice so sexy!! ne sramujte se jih ampak bodite ponosne na njih!!!
Odgovori