da mu pride v usta

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
Mju
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Mju »

izkušnje očitno delajo svoje :P
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

Foxy-lady napisal/-a:Verjetno so vsi, ampak redki so tisti, ki to priznajo :D
Jst bom tkole povedal:
A poznate tipicen zenski komentar: zakaj bi morale pa me, pa nej moski sam svojo proba pa bo videl, do takrat pa ne bom nic takega pocela dokler ne proba.

Pri meni tak argument ne zdrzi. :P
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sweet Princess »

najboljše v postelji so bile tiste ženske, ki so požirale spermo, slabše so bile tiste, ki so pljuvale, še slabše tiste, ki niso pustile, da spustiš v usta, so se pa našle tudi takšne, ki ga niso hotele imeti v ustih...seveda polom v postelji tudi drugače... smile

kakšen komentar??? biggrin

Aha, kakopak; Glede na tvoja merila bom sam rekla da so izjeme ki potrjujejo pravilo :D Nekako se mi to da ne jem sperme ne zdi sprejemljivo merilo za to kakšna je moja kvaliteta u postelji oz. da sem potemtakem zanič u postelji :? Ajme Jochie...tukile si me pa razočaral :D
No kakorkoli - sem potem izjema ki potrjuje pravilo, a ne :lach:
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

to niso merila, to so izkušnje... :D :D :D

statistična obdelava, če hočeš! :lol: :lol: :lol:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

do
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 8:39, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica

Mnja...ne verjamem :D
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

~NIA~ napisal/-a:doooh, moj sam hoče da mu pride vn iz ust, čene mu je bed filing mi dat lupčka menda

jah, seks je ena nagravžna stvar...človek se mora odločit...ali bo sproščen ter užival ali bo pa zadrt, razmišljal, da ne bo kakšne rjuhe zaflekal, ipd...
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

Js mislim, da je pri seksu ful fajn, da ni nobenih zadržkov (da mi ne bo ktera kej vrgla pod nos - s tem ne mislim ravno na neke ekstreme), in če ktera ne pusti da fantu pride v usta (ker ji je recimo ogabno da bi spermo pojedla), je to za mene zadržek ... seveda pa nej dela vsak kar mu paše, mene se itak ne tiče kak majo drugi stvari porihtane v postli. :D
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
anjaribica
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Slovenija

Neprebrana objava Napisal/-a anjaribica »

Jochie napisal/-a:probal (svojo)! boljši okus kot kakšni tartufi ali druga gurmanska specialiteta... :D

Bravo, vsaka čast, da si to povedal.pa sej to je nekej čisto normalnega, če se mene vpraša.Jaz ti čisto vrjamem, da so boljše oz. smo boljše tiste ženske, ki pojemo spermo oz. jo imamo v ustih.To je dober občutek za oba - zanjo in zanj.
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica

Jaz ti čisto vrjamem, da so boljše oz. smo boljše tiste ženske, ki pojemo spermo oz. jo imamo v ustih.

Dokler ne bo podprto z znanstvenimi dokazi ne verjamem niti pod razno :D
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Če se za tak "podvig" odločm sama, bom že preživela, čeprou mi ne bo lih u užitek, če pa grem "podvig" izvajat pod prisilo, bom u momentu zelena u faco in souznih oči iskala mentos bombone.

Da bi se pa na podlagi tega določala "kakovost posteljne veščine", mi je pa mal hecn. Je najbrž dost bl rajcig (u primeru, da bejbi "ne gre skoz"), če sperma konča kje drugje in se akcija zakluč na primeren način, kt pa če konča u ustih, ksiht bejbe pa ne more skrit "trpljenja in muk" :D .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

Kaj pa če na začetku, da se malo navadite spusti v ananasov sok...in potem vsakič manj tega ananasovega soka daje v kozarec...na koncu boste že toliko hrepenele po spermi da bo rekel srce oladi...nema danes sperme na jedilniku :lach: :yau:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

Jaz ti čisto vrjamem, da so boljše oz. smo boljše tiste ženske, ki pojemo spermo oz. jo imamo v ustih.

Heheh, to je pa res smešno. :rofl:
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objava Napisal/-a puma »

Jochie napisal/-a:pa še nekaj bom povedal...govorim iz lastnih izkušenj...

najboljše v postelji so bile tiste ženske, ki so požirale spermo, slabše so bile tiste, ki so pljuvale, še slabše tiste, ki niso pustile, da spustiš v usta, so se pa našle tudi takšne, ki ga niso hotele imeti v ustih...seveda polom v postelji tudi drugače... :)

kakšen komentar??? :D

:rofl:
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objava Napisal/-a puma »

anjaribica napisal/-a:Jaz ti čisto vrjamem, da so boljše oz. smo boljše tiste ženske, ki pojemo spermo oz. jo imamo v ustih..

:lol: na kako poceni finto so tvoja usta postala skladišče :D ...

važno je, da verjameš da si zarad tega boljša :rofl:
Odgovori