da mu pride v usta
Jst bom tkole povedal:Foxy-lady napisal/-a:Verjetno so vsi, ampak redki so tisti, ki to priznajo
A poznate tipicen zenski komentar: zakaj bi morale pa me, pa nej moski sam svojo proba pa bo videl, do takrat pa ne bom nic takega pocela dokler ne proba.
Pri meni tak argument ne zdrzi.

Men and women agree on one thing: they both distrust women.
- Sweet Princess
- Kofetarica
- Kraj: Ljubljana
najboljše v postelji so bile tiste ženske, ki so požirale spermo, slabše so bile tiste, ki so pljuvale, še slabše tiste, ki niso pustile, da spustiš v usta, so se pa našle tudi takšne, ki ga niso hotele imeti v ustih...seveda polom v postelji tudi drugače... smile
kakšen komentar??? biggrin
Aha, kakopak; Glede na tvoja merila bom sam rekla da so izjeme ki potrjujejo pravilo

No kakorkoli - sem potem izjema ki potrjuje pravilo, a ne

- Sweet Princess
- Kofetarica
Js mislim, da je pri seksu ful fajn, da ni nobenih zadržkov (da mi ne bo ktera kej vrgla pod nos - s tem ne mislim ravno na neke ekstreme), in če ktera ne pusti da fantu pride v usta (ker ji je recimo ogabno da bi spermo pojedla), je to za mene zadržek ... seveda pa nej dela vsak kar mu paše, mene se itak ne tiče kak majo drugi stvari porihtane v postli. 

little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
- Sramežljivka
- Kraj: Slovenija
Jochie napisal/-a:probal (svojo)! boljši okus kot kakšni tartufi ali druga gurmanska specialiteta...
Bravo, vsaka čast, da si to povedal.pa sej to je nekej čisto normalnega, če se mene vpraša.Jaz ti čisto vrjamem, da so boljše oz. smo boljše tiste ženske, ki pojemo spermo oz. jo imamo v ustih.To je dober občutek za oba - zanjo in zanj.
- Sweet Princess
- Kofetarica
Če se za tak "podvig" odločm sama, bom že preživela, čeprou mi ne bo lih u užitek, če pa grem "podvig" izvajat pod prisilo, bom u momentu zelena u faco in souznih oči iskala mentos bombone.
Da bi se pa na podlagi tega določala "kakovost posteljne veščine", mi je pa mal hecn. Je najbrž dost bl rajcig (u primeru, da bejbi "ne gre skoz"), če sperma konča kje drugje in se akcija zakluč na primeren način, kt pa če konča u ustih, ksiht bejbe pa ne more skrit "trpljenja in muk"
.
Da bi se pa na podlagi tega določala "kakovost posteljne veščine", mi je pa mal hecn. Je najbrž dost bl rajcig (u primeru, da bejbi "ne gre skoz"), če sperma konča kje drugje in se akcija zakluč na primeren način, kt pa če konča u ustih, ksiht bejbe pa ne more skrit "trpljenja in muk"

Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
- puma
- Cosmopolitanka
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
Jochie napisal/-a:pa še nekaj bom povedal...govorim iz lastnih izkušenj...
najboljše v postelji so bile tiste ženske, ki so požirale spermo, slabše so bile tiste, ki so pljuvale, še slabše tiste, ki niso pustile, da spustiš v usta, so se pa našle tudi takšne, ki ga niso hotele imeti v ustih...seveda polom v postelji tudi drugače...![]()
kakšen komentar???