da mu pride v usta
Užitek je užitek, a za vsako fantazijo, ki jo imaš, potrebuješ razlago?! Nekaj ti paše, ker te pogled ali samo dejanje rajca.
Men ni problema pojesti spermo, še več, zelo uživam v tem
Enkrat mi je moj fant razlagal, da mu dejansko veliko pomeni, da jo s takšnim užitkom pojem.
Razumem pa tudi, da nekaterim to ni všeč in jim to dejanje ne pomeni nič in mi nekako ni jasno, zakaj bi bilo prehranjevanje s spermo dokaz ljubezni
Toliko je drugih stvari, ki so bolj pomembne v zvezi in s katerimi resnično pokažeš, da imaš nekoga rad. Poleg tega morata OBA partnerja uživati, drugače spolnost zgubi ves čar. 
Men ni problema pojesti spermo, še več, zelo uživam v tem

Razumem pa tudi, da nekaterim to ni všeč in jim to dejanje ne pomeni nič in mi nekako ni jasno, zakaj bi bilo prehranjevanje s spermo dokaz ljubezni

How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
- puma
- Cosmopolitanka
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
Mahagonij napisal/-a:Sperma ni iztrebek, tko da je ne primerjat s fekalijami.puma napisal/-a:anjaribica napisal/-a:Vsak ima svoje razmišljanje o tem kako in kaj.Če imaš z partenerjem zares dober odnos, boš za njega naredila vse, tako kot bi on naredil zate.Seveda pa je za vse pomembno, da je prisotna ljubezen.Za nekatere je to pač tabu, za druge pa spet ne.Vsak pride enkrat do tega.Tako pač je to.
a njegov kakec bi tudi papala ? ... v imenu ljubezni?
...
tako tekočina kot iztrebek ... sta na nek način del njega ... tako da ...
- Sweet Princess
- Kofetarica
- Kraj: Ljubljana
-
- Sramežljivka
- Kraj: Slovenija
- Sweet Princess
- Kofetarica
- Kraj: Ljubljana
pa še nekaj bom povedal...govorim iz lastnih izkušenj...
najboljše v postelji so bile tiste ženske, ki so požirale spermo, slabše so bile tiste, ki so pljuvale, še slabše tiste, ki niso pustile, da spustiš v usta, so se pa našle tudi takšne, ki ga niso hotele imeti v ustih...seveda polom v postelji tudi drugače...
kakšen komentar???
najboljše v postelji so bile tiste ženske, ki so požirale spermo, slabše so bile tiste, ki so pljuvale, še slabše tiste, ki niso pustile, da spustiš v usta, so se pa našle tudi takšne, ki ga niso hotele imeti v ustih...seveda polom v postelji tudi drugače...

kakšen komentar???