Fitness [Združene teme]

Vse od navijačev pa tja do primarnega športnega užitka.
Odgovori
Uporabniški avatar
cukrck
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a cukrck »

polly-polly napisal/-a:Ok s pravo čokolado se nič ne more primerjati. :D

Ampak tut tole je v redu nadomestek. Samo recimo lahko še malo natreena dodaš. Je pa manj kalorično oz. bolj primerno za hujšanje.

No, tole morm pa poj prov probat. :D Sam pogum morm še zbrat. :lach:
Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a polly-polly »

Kajira: Ja proteine sem mela v mislih.

Cukrčk kr probi. :) upam, da te nisem zdej kej preveč navdušla, sam je pa to še najbolj zdrav nadomestek za čokolado. Ker ena žlička pravega kakava ma niti omembe vredno kcal, če pa zmešaš še s skuto pa dobiš še beljakovine.
Drgač pa lahko tut v mleko vmešaš, pa dobiš kakav, ...
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a lorelaj »

Hvala za odgovore. Bom probala čokolado malo ukinit, čeprav zdele med izpitnim obdobjem bo težka. :? Vaje pa delam mešane, torej na fitnes napravah, z ročkami in lastno težo, tako da mislim, da moram samo še malo vstrajat pa bo. :P
Uporabniški avatar
kajira
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a kajira »

polly-polly napisal/-a:Kajira: Ja proteine sem mela v mislih.

vem, sam me je zanimalo, če so kakšni bolj okusni od drugih. jst sm probala maxxwhey in nekaj podobnega pa mi je precej nagravžen okus. :P si moram zmešat s ful stvarmi al pa spečt kakšno dietno sladico.
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

maxxwhey tut men ni dober. Men so kul: maxxshake, hy pro (sami ti niso primerni za po treningu, ampak kot nadomestek obroka, ko ti zapaše kej sladkega).
Uporabniški avatar
kajira
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a kajira »

kateri okusi so ti pa všeč pri hy pro in šejku? :D mal mi je riskantno neki na blef kupit. :P a beljakovinske ploščice pa niso kul?
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

ja itk tut b. ploščice so kul, sam šejki imajo zlo mal hidratov, medtem ko ploščice ne. Ampak so meni boljše ker so trda hrana in jih lahko počasi grizeš.

maxxshake; čoko-lešnik :love: , tut vanilija mi je dobra.
hy pro: kar sem probala mi je bil kokos najboljši, tiramisu mi tut ni slb, sam ti mora nit tak okus všče. Čokolada je standardna, čokolešnik nič posebnega, čapučino in banana mi nista všeč, ostale pa nisem še probala, ker sadni mi ne sedejo, moram pa v kratkem probat pistacijo al pa jabolko-vanilijo.
kulska
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a kulska »

Maxxshake 500g(najcenejši 10,90 eur + cca. 3,80 eur poštnine =14,7 eur), vendar (!) najmanjši delež beljakovin (70g), malo večji delež hidratov (vendar zaradi tega deleža hidratov se ni treb sekirat :razz: ) vsebovane beljakovine: sirotkine, sojine in pšenične

Hypro 500g (cena 17,90 + cca. 3,80 eur poštnina= 21,7eur), največji delež beljakovin (86g), nizka vrednost hidratov. vsebovane beljakovine: kalcijev kazeinat, mlečni izolat, sirotkin koncentra

Protein 80 FitLike 500g (cena 17,90 + cca. 0,96eur poštnine = 18,86eur), delež beljakovin (77 - 84g) - odvisno od izbora: vsebovane beljakovine, prvi izbor (77g): sirotkin koncentrat, kalcijev kazeinat, jajčne - 2. izbor (84g): sirotkin koncentrat, sojine in pšenične beljakovine

Okusi so povsod približno enaki vsaj meni, nekateri oksui so boljši nekateri slabši, odvisno do posameznika kaj komu paše. Jaz trenutno uporabljam od FitLike. Maxxshake mi je všeč vendar mogoče malo mali delež beljakovin.
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Foxy-lady »

Eno vprasanje.

Kaj pravite na to, da bi v enem dnevu imela fitnes in kardio vadbo, recimo tek ali orbi. Naj vseeno potem pri fitnesu delam vaje za noge ali pa je ze zadosti kardio? Itak delajo misice na nogah, vseeno pa verjetno ne na tak nacin kot pri fitnesu.

Kaj pravite?
You want me to be something I can never ever be.
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Jaz to delam skoraj vsak dan. :)

Najprej fitnes in potem še kardio. Lahko tudi kardio zjutraj in fitnes popoldne.
Vedno pa kardio po vajah z utežmi.

Kamot delaš vaje za noge in potem še kardio. Mišice delajo popolnoma drugače. Je pa samo vprašanje koliko energije/moči ti po utežeh ostane še za kardio. Če ti jo kaj, ti kar delaj. :)
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica

Ja saj to je glih vprasanje... Koliko energije bom se imela. Gre se za to, da sem v fitnesu dosti na nogah in se vedno pripogibam, da menjam utezi, ali si grem kaj drugo nastimat. V glavnem, med 2 minutno pavzo si moram vedno nastavit utezi za naslednjo vajo in hodim, sem pac na nogah. in me proti koncu ze tudi noge fajn bolijo.

Bomo vidli, probam lahko, ce pa ne bo slo, pa ne vem. Ker bi res rada zacela kombinirat kardio in fitnes.
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Joj če pa sam pobiraš uteži pa res kamot kardio še nardiš. :D

Jaz kardia ne delam samo takrat ko delam noge, drugače pa vedno. Pobiranje uteži me pa čist nič ne zmatra. :wink:
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Js mam usakič cca deset minut ogrevanja + eno uro gvihtou + pou ure kardio.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica

polly-polly napisal/-a:Joj če pa sam pobiraš uteži pa res kamot kardio še nardiš. :D

Jaz kardia ne delam samo takrat ko delam noge, drugače pa vedno. Pobiranje uteži me pa čist nič ne zmatra. :wink:

Ne pobiram utezi samo, delam vaje za noge tudi.

Ja tebi mogoce nic ni, meni pa kot zacetnici ni tak lahko, ker nisem vajena nekaj takega delat in mi misice trpijo in me bolijo.
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Ok verjamem , da se zmatraš, ampak potem naredi čist tako lahkek kardio, nižja intenzivnost, ....
Odgovori