ma une k predstavlajo razne praške, mehčalce.. "kko pa veš" ? Ker je moj sin!" joooj kera butasta - od Lune reklama
- pa tista za avto k en model kao ceu dan naklada o avtu : "4 zračne blazine..bla bla bla" ooo popizdim!
Meni pa ta od Lune reklama sploh ni tolk slaba.. Ni me prepričala v taki meri, da bi šla zdej do trgovine in kupla izdelek, pač pa če bom rabla nekaj in bom vidla v trgovini na polici ta izdelek.. Zakaj pa ne?
Don't get so caught up in your destination, that you forget to appreciate the journey..
Ova reklama za Obi - k nekaj tam razlaga debilsko, se drži debilsko, in še ga vsi bolj deblsko gledajo. Potem še vrže Mona Liso dol debilsko, reklama se tudi zaključi debilsko.
Še zmer pa organsko ne prenesem useh tistih triinšestdeset-krat zažganih protvanou in ponvic, dve let pa pou nespucanih vece školk, sedmih plasti maščobe na pečicah in šporhetih, ... da je pa use skp še bl za zjokat, sledi nasledna poteza, švissss, en sam zamah z gobico in žblj čistilom, pa te nastala "belina" lih tok da ne zaslepi.
Dost je enkrat samkrat neki zažgat (pa pustit da se zasuši), da bi ti blo jasno ... pfej!
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
oo men pa gre en plakat na wc-jih na živce! Ko je neka vila, zraven pa napis za povečenje jošk Uglavnem samo nabijanje kak bojo bolj čvrste, večje.. oo đizs še na wcju nimam mira s temi napadi medijev kaj je zdej lepo in kak morš bit.
Maybe some women aren't meant to be tamed. Maybe they're supposed to run wild until they find someone, just as wild, to run with.
Js pa neke reklame a zobno pasto...kdaj boste spoznali da je to problem...ko špukne vedno bolj rdečo slino(z krvjo) v umivalnik.Prav ogaaabno.
Pa za doremo tutne navlčajo.Nevem če nimajo že 3let tiste reklame na tv -ju?
Men je ful glupa neka reklama za nevem kašno pinceto al kaj jst vem kaj. Na prvi tv jo stalno vrtijo. In stalno ena in ista ženska ponavlja tisto besedilo tako naučeno na pamet, da to ni za vrjet.
...Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema voli me pored svega voli me kad ni jedan bas razlog za to nemas...