Vse o kopalkah

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

lolitaa napisal/-a:^^A maš silikonske?? :lach:

Ma silikonske ja, a se noben ne spomne, kako je jokala, da nima nč jošk in da si jih bo šla 100% povečat...to je pa zdj rezultat :wink:

Jst pa še kr nism dubla spo.dela unih svojih kopalk :cry:
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objava Napisal/-a [vanessa] »

moi T napisal/-a:http://www.calzedonia.it/SUMMER08/

Ne vem, če ste že vidle to stran... Greš tam pod Swimwear mixer in kombiniraš modelčke. Meni je enih par ful dobrih, sam kaj ki cene niso lih nizke...

ooo bo res treba kej zavit v Calzedonio :D
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a tani24 »

moje nove, sam še jih ni dost :)
Slika Slika Slika
Uporabniški avatar
~Papillon~
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a ~Papillon~ »

[vanessa] napisal/-a:
moi T napisal/-a:http://www.calzedonia.it/SUMMER08/

Ne vem, če ste že vidle to stran... Greš tam pod Swimwear mixer in kombiniraš modelčke. Meni je enih par ful dobrih, sam kaj ki cene niso lih nizke...

ooo bo res treba kej zavit v Calzedonio :D

:ja: :ja: Jst sm vidla par huuuudo norih :love:
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Josephina »

no angel okol 30€ so ble, v emporiumu. ;)
Maya19
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: MB

Neprebrana objava Napisal/-a Maya19 »

*AnNy napisal/-a:Link
men so hude, sam spodn del mi ni ušeč, bi mela rajš bele hlačke. :P

Eeeeee jaz mam te pa meni tud spodnji del ni všeč (ne model in ne barva) pa si bom tud kupla beli spodnji del. Sem šla zadnjič probat v h&m ene bele z neko roza rožo na eni strani, številka 34 in mi je zadaj pri riti še vedn dol viselo blago :eek: .Mislim letos res ne šparajo z blagom :roll: ...
Je katera še kje drugje videla kake fajne spodnje dele, ki so po možnosti z malo majn blaga?
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

A kšna ve, kje bi dobila kšne luškane rumene al pa bele kopalke, pa da bi bli tko trikotniki z vrvicami zgori, če kera ve kaj mislm.. Pa da bi ble tm tut malenkost podložene, da se ne vidi vse skoz :)
*AnNy
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *AnNy »

Maya19 napisal/-a:
*AnNy napisal/-a:Link
men so hude, sam spodn del mi ni ušeč, bi mela rajš bele hlačke. :P

Eeeeee jaz mam te pa meni tud spodnji del ni všeč (ne model in ne barva) pa si bom tud kupla beli spodnji del. Sem šla zadnjič probat v h&m ene bele z neko roza rožo na eni strani, številka 34 in mi je zadaj pri riti še vedn dol viselo blago :eek: .Mislim letos res ne šparajo z blagom :roll: ...

aja kko pa stoji modrček?si zadovoljna?
jst bom šla drug tedn po trgovinah gledat za kopalke, če ne bo nč pametnga, bom tut jst takšne vzela, čeprou glih ne maram prek revij naročat :?
Maya19
Kofetarica
Kofetarica

^sj sem že kaki 2 strani nazaj napisala, da ful vredu stoji, ker ma ob strani oporo-neka železna stvar je not al kaj je pa še na notranji strani ima ono silikonsko črto (nevem kak naj drugače razložim), tako kot ima večina samostoječih modrcev da ne drsijo.

Men je tud bedno prek katalogov naročat, to sem pač probala ker mam rada take pisane kopalke in še nisem imela nobenih pri katerih je zgornji del tak narejen. Aja največja fora pa je, da so bile grozno poceni in mi ne bi bilo žal tistih 15 evrov, če bi slučajno grdo stale. Pa itak si vsako leto nabavim vsaj ene nove kopalke, ker se jih hitro naveličam in mi je fajn če jih dobim poceni, kvaliteta gor ali dol za eno poletje :P
Ashlee.
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: In his song.

Neprebrana objava Napisal/-a Ashlee. »

Sestavljanka napisal/-a:
*AnNy napisal/-a:SlikaSlika

Tele so mi ful všeč ;)
Kje se pa take kopalke dobi? Full so hude!!! Sploh ta zelene

js bi tud mela take zelene.a jih je vidla katera kje pr nas, al pa vsaj mal podobne :D
So give me your forever.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

...
Zadnjič spremenil delusional, dne 16. Nov. 2009 17:32, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
amyZ
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a amyZ »

Maya19...verjetno sva probali iste kopalke. Bele z roza rožico. Men je biu zgornji del ful všeč, spodnjega sm mela 38 pa mi je čudn stal, sam manjše pa pol nism probavala k se mi ni dal.
Vedno delaj za življenje in ne dopusti da bi živel za delo!!!

http://amadeaz.blogspot.com/
Maya19
Kofetarica
Kofetarica

Ja ampak katera si dejansko gre kupit kopalke (samo) zaradi tipov? V prvi vrsti se morš sam vredu počutit v kopalkah pa naj bodo to enodelne, dvodelne ali pa nevem kake. Meni če bo zapasalo imeti zelene kopalke, si jih bom kupla pa me prav malo briga če me kak tip (slučajno :lach: ) ne opazi! Tiste ki si pa kupujejo/te nevemkakšne kopalke samo zaradi tega da bi fantom ugajale pa se mi dejansko smilijo/te! Saj ne rečem, da ni ql če greš po plaži pa recimo par tipov pogleda za tabo, ampak da bi se namenoma tiščala v premajhne kopalke, da bi se ja skoraj celi joški vidli al pa da bi si kupla rdeče kopalke, čeprav mi rdeča barva ni všeč...no thanks!
*kristyna*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *kristyna* »

Jaz pri nakupu kopalk sploh ne gledam kako bodo tipi gledali name. Letos si tako ali tako nameravam kupiti Boardshortse. Če komu ni kaj všeč, naj ne gleda.
Love me or leave me. Hey! Where''s everybody going??
$čačka$
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a $čačka$ »

Torej jaz iščem kakšne kopalke ki imajo push up modrc in da niso črne ali pa bele barve... Najraj bi kake pisane... Spodn del pa v onliki boksarc al pa tko da ni čist najnižji kroj ker imam lih tko eno brazgotino od operacije da če imam bikini hlačke se mi vid brazgotina in to mi ni ušeč=P

A je mogoče katera vidla kej tazga?
Zaklenjeno