Seks prijatelj/ica [ZT]
jst sm mojga spoznala ker je hodil v lokal kjer sm delala... pa sva sla tm prib. 4x na pjaco in pol neki casa nc. kr na enkrat pa sva se mal po sms-ih dopisvala in sva pršla do tega da bi se loh dobila. in od takrat se dobivava tm 1x na teden...
najbolj zanimivo pa je da se vedno delam v tistem lokalu, on je še vedno stalna stranka ampak se delava da se poznava bl površinsko
mi je to cist kul ker nocm da bi se ne vem kaj razvedlo ker gre res sam za sex... tko da sm uradno se vedno prosta
za enkrat funkcionira... ze 2meseca
najbolj zanimivo pa je da se vedno delam v tistem lokalu, on je še vedno stalna stranka ampak se delava da se poznava bl površinsko

mi je to cist kul ker nocm da bi se ne vem kaj razvedlo ker gre res sam za sex... tko da sm uradno se vedno prosta

za enkrat funkcionira... ze 2meseca
Huh, jaz nisem f** frendov nikol odobravala zdej se je pa to zgodilo še meni... (oz se dogaja, ampak do zdej se nekak nisem obremenjevala kak bi imenovala ta odnos...)
Imava stike od januarja; spoznala sva se že lani zunej, in v stanju alkoholiziranosti izmenjala številke...
Povabu me je na pijačo, šla sva skup ven, in takos e je začelo... Dobiva se 1-5krat na teden, pač kakor nanese... Ful se tut menva, razumeva; vse... Na začetku je blo samo skupno žuranje, kavice in seks; zdej me pa tut pokliče oz piše kr tko...
Hm, včasih imam občutek da sem mu všeč; oz. da do mene nekaj čuti. Jaz zase ne vem... Zaenkrat mi je še vseeno, in lahko potlačim oz vase da mi na nek čudn način nekej pomen- nisem zaljubljena ampak mi paše njegova družba. Sej ne vem kaj bi rada.
Ne vem kak bi ga vprašala če mu jaz pomenim kaj več. Ker včasih tko namigne mal ampak nikol ne reče tako, da bi lahk točno vedla kaj misli. Me pa zanima, ker bi rada vedla pri čem sem... kakšn predlog kak to ugotovit? rada bi mal bolj po ovinkih vprašala...
Imava stike od januarja; spoznala sva se že lani zunej, in v stanju alkoholiziranosti izmenjala številke...

Hm, včasih imam občutek da sem mu všeč; oz. da do mene nekaj čuti. Jaz zase ne vem... Zaenkrat mi je še vseeno, in lahko potlačim oz vase da mi na nek čudn način nekej pomen- nisem zaljubljena ampak mi paše njegova družba. Sej ne vem kaj bi rada.

Ne vem kak bi ga vprašala če mu jaz pomenim kaj več. Ker včasih tko namigne mal ampak nikol ne reče tako, da bi lahk točno vedla kaj misli. Me pa zanima, ker bi rada vedla pri čem sem... kakšn predlog kak to ugotovit? rada bi mal bolj po ovinkih vprašala...

Tonja napisal/-a:Ja, svda, ampak moraš pa vedet, da f** frendu/frendic nimaš zato, da bi jih ljubil... Ampak zato, ker trenutno nimaš nekoga (ali nočeš imeti nekoga ali ne potrebuješ nekoga), ki bi ga ljubil (oz. bi te ljubil). Potrebe pa še vedno ostajajo...
ewo , tudi jas tak mislim! tiste, ki rabite ljubezen, da se laho predate-jebat ga... Eni pač zadovoljimo svoje potrebe, drugi pa ne...