Najbolj butaste reklame / reklamni oglasi v medijih [ZT]
- Sweet Princess
- Kofetarica
- Kraj: Ljubljana
Yazmeen napisal/-a:Jst pa ne vem, a je to kšno določeno pravilo, da morjo reklame za razne praške, oz. pomivalna sredstva, obvezno poneumljat folk?! Mislm, k da smo debili vsi po vrst
Ja to se jst dostkrat sprašujem, ko gledam te reklame. Učas prou tko pomislm..pa čaki..a se norca delajo zdej z mene? Kaj misljo, da js ne znam do pet štet?

- *daddy's girl*
- Komunikatorka
-
- Komunikatorka
- Kraj: Šentpeter pri Otočcu
- moi T
- Cosmopolitanka
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Meni gre pa še vedno na živce una reklama za zobno pasto, mi gre kr na bruhanje ob njej. Sej se obrnm stran, sam kaj ko še vedno čujem pljuvanje in ko zov zažvenketa v lijaku
. Mislm jez ne vem, če so res tko zabiti, da ne poštekajo, da taka reklama prej odbija folk kot pa privlači??? Fuuuuuj! Še to... a se da kam klicat, da jo umaknejo? 

Just dance and everything it´s gonna be ok!
- prinzessin
- Kofetarica
- Kraj: tu pa tam
- *waterlily*
- Sramežljivka
* Harvey Norman --> tista melodija, k jo skoz poje.. ma fuj! :S
* Dormeo.. Totalno bedna reklama.. Prou vid se, da so se tisti, ki govorijo, naučili neko "besedilo" na pamet in ga tam potem dobesedno recitirajo.. :S
* Dormeo.. Totalno bedna reklama.. Prou vid se, da so se tisti, ki govorijo, naučili neko "besedilo" na pamet in ga tam potem dobesedno recitirajo.. :S
Sam lih to je namen reklame.. Potrošnike želijo seznaniti z nekim produktom in mu ga čimvečkjrat predstaviti (preko reklam), tko da ko pride potrošnik v trgovino, zagleda izdelek in ga želi sprobati, če res deluje/če je fin.. karkol že..sokolja napisal/-a:..ne pa da jo zavrtijo 4 x v eni uri..
Don't get so caught up in your destination, that you forget to appreciate the journey..