Kontracepcijske tabletke
živjo
mene pa samo neki zanima: jez sm pa pozabla uzet eno tabletko, pa mi je pol pisal, kao da ker je blo u 3mu tednu al kako že, da morm samo nasledno škatlco brez presledka začet jemat..no to sm nardila..in se mi je pol "menstra"(u bistvo sploh ni bla menstra..use je blo tko čudn..kokr da bi mela čist čist šibko menstro no..) pojavla..in to zdj traja že skor 3 tedne..skos po mal..tak rjavkasto rdeč izcedek mam..in me zanima če je to normaln da tok cajta traja( sicr u navodilih piše, da se to lah pojav sam ne vem če to lah traja zdj že tok doug)? če kera kej ve oz je mela že podobn problem?
aja pa še neki: a men se bo zdj menstra valda pojavla ane k bom nehala to drugo škatlco jest?
oh ja..vem da je zmeden post..sam mi res ni nč več jasn...
če kera kej ve če je to normaln, drgač morm pa it do ginekologa ta tedn
hvala za odgovore...

mene pa samo neki zanima: jez sm pa pozabla uzet eno tabletko, pa mi je pol pisal, kao da ker je blo u 3mu tednu al kako že, da morm samo nasledno škatlco brez presledka začet jemat..no to sm nardila..in se mi je pol "menstra"(u bistvo sploh ni bla menstra..use je blo tko čudn..kokr da bi mela čist čist šibko menstro no..) pojavla..in to zdj traja že skor 3 tedne..skos po mal..tak rjavkasto rdeč izcedek mam..in me zanima če je to normaln da tok cajta traja( sicr u navodilih piše, da se to lah pojav sam ne vem če to lah traja zdj že tok doug)? če kera kej ve oz je mela že podobn problem?
aja pa še neki: a men se bo zdj menstra valda pojavla ane k bom nehala to drugo škatlco jest?
oh ja..vem da je zmeden post..sam mi res ni nč več jasn...

hvala za odgovore...
sweety88 napisal/-a:živjo
oh ja..vem da je zmeden post..sam mi res ni nč več jasn...če kera kej ve če je to normaln, drgač morm pa it do ginekologa ta tedn
![]()
hvala za odgovore...
jst k sm prvič začela tabletke jemat sm tak izcedek ceu mesec mela.dokler nism končala prve škatle.pol je blo pa ql k sm na svežo menzo dobla pa se je nehau.
mogoč bo tud pr teb tko.
če se pa ne konča pol pa ginekolog;)
- _~**SaaŠii**~_
- Sramežljivka
- Kraj: Ljubljana
Na pomoč!!
Zdravo, jaz sem pa čisto nova na tem forumu!
Pred dvema mesecema sem prenehala jemeti kontracepcijske tablete (jemal sem jih 5 let). Prvi mesec nisem imela nobenih težav z menstruacijo (dobila sem jo točno, ni bila boleča in ni dolgo trajala) za razliko ta mesec pa mi že zamuja 10 dni.
Ali je možno, da je to zaradi prenehanja jemanja tabletk?
Lp, SU

Lp, SU
mene pa nekaj zanima... stara sem 17 let (kmal bom 18) in sem se odločla, da bom začela jemat kt. sicer grem naslednji teden h ginekologinji, ampak bi za začetek vseeno par stvari vprašala kar tukaj, ker vidim, da vas ima dosti izkušnje z njimi. ali je treba tabletko vsak dan vzet ob točno določeni uri (vsak dan ob ISTI uri, al ni nič narobe, če npr. en dan vzamem ob štireh, naslednji dan pa ob petih)?
*Gaja* napisal/-a:mene pa nekaj zanima... stara sem 17 let (kmal bom 18) in sem se odločla, da bom začela jemat kt. sicer grem naslednji teden h ginekologinji, ampak bi za začetek vseeno par stvari vprašala kar tukaj, ker vidim, da vas ima dosti izkušnje z njimi. ali je treba tabletko vsak dan vzet ob točno določeni uri (vsak dan ob ISTI uri, al ni nič narobe, če npr. en dan vzamem ob štireh, naslednji dan pa ob petih)?
Bolj tocno vzames bolj redna bo m. in bolj ziher je zascita, ceprav je do 12 ur zamude se vse ok - vseeno ti priporocam, da ugotovis, kdaj imas v dnevu cas in spomin za kt in jemljes redno, ura gor ali dol ... bolje redno in casovno usklajeno, potem se bos itak ful navadila in bo ok.
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Poletje
Ni potrebna takšna točnost..da točno ob uri..do 12ur je sprejemljivo..sam je useen nekak bolš da probližno ob istem času..Tistih 12ur je bl k ne tko,če slučajn pozabš..dokler je pa par urc,minutk razlike pa ni panike
Sicr to use lepoo piše na navodilih k jih boš dubila zraven 

Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!