Uredu pa se tko zmenimo, ampak potem se gremo to zadevo pri obeh spolih. Ce babo boli glava cel tedn, jo torej lahko nazjam da je varajoca prasica in da nej si jo zasije, ce je ne misli uporabljat in pol grem na kurbe?delusional napisal/-a:mah, eno je različen libido.. da je nekomu dovolj parkrat na dan, drugemu parkrat na teden....
drugo pa je, da se tipu NE DA seksat, in da babe ne poseksa en teden ali en mesec.... kaj pol libida sploh nima. dej dej.*lilica* napisal/-a:Ja, jest se tud strinjam s tem, da se človek izogiba seksu, predvsem, ko je s čustvi nekje drugje in to kar bi moral čutiti do partnerja čuti do nekoga druzga :S
Govorim iz lastnih izkušenj.
tako tudi po mojih izkušnjah.
delusional napisal/-a:Mahagonij napisal/-a:Uredu pa se tko zmenimo, ampak potem se gremo to zadevo pri obeh spolih. Ce babo boli glava cel tedn, jo torej lahko nazjam da je varajoca prasica in da nej si jo zasije, ce je ne misli uporabljat in pol grem na kurbe?delusional napisal/-a:mah, eno je različen libido.. da je nekomu dovolj parkrat na dan, drugemu parkrat na teden....
drugo pa je, da se tipu NE DA seksat, in da babe ne poseksa en teden ali en mesec.... kaj pol libida sploh nima. dej dej.*lilica* napisal/-a:Ja, jest se tud strinjam s tem, da se človek izogiba seksu, predvsem, ko je s čustvi nekje drugje in to kar bi moral čutiti do partnerja čuti do nekoga druzga :S
Govorim iz lastnih izkušenj.
tako tudi po mojih izkušnjah.
Jst sam pricakujem da so pravila enaka za oba spola, vseeno mi je kako je.
katero normalno babo pa boli glava več kot en dan?
rose8 napisal/-a:hja, mam en problem ki mi zelo najeda...namreč midva s fantom tako malo seksava, glede na to da vedno skupaj spiva (ni tako da samo kdaj pa kdaj ampak vsak dan).
midva seksava tam nekje 2x na teden (včasih še to ne), zdej pa ne vem, a sem jz tuk čudna al on noče, al kaj.
pravi sicer da se njemu zvečer ne da seksat in da je urtujen...ampak to kr vsak dan al kaj??? res ne razumem.
prosim za kakšen nasvet...
LanaMaxim napisal/-a:rose8 napisal/-a:hja, mam en problem ki mi zelo najeda...namreč midva s fantom tako malo seksava, glede na to da vedno skupaj spiva (ni tako da samo kdaj pa kdaj ampak vsak dan).
midva seksava tam nekje 2x na teden (včasih še to ne), zdej pa ne vem, a sem jz tuk čudna al on noče, al kaj.
pravi sicer da se njemu zvečer ne da seksat in da je urtujen...ampak to kr vsak dan al kaj??? res ne razumem.
prosim za kakšen nasvet...
Ne vem, glede na to, da vsak dan spita v isti postelji in to pri 16letih, ko bi se "mogla" ful pogrešat in bit vsa napaljena... Mogoče bi pa to malo spremenila in se zmenla, da nekaj časa ne spita skupi in bosta videla, če bo kaj rezultatov. Moj skromni predlog.