Preutrujen za seks

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

Jah moškemu mora stati ravno toliko kakor ženski paše. Če mu preveč stoji je psihopat ki misli da je ženska samo za sex in mu ne gre drugega kakor seks po glavi. Če pa se mu ne da takrat ko njej paše je pa moški impotenten in vreden obsojanja. Torej če si impotenten ali pa preveč potenten in mejiš na seksualnega manijaka si zamenjaj žensko, ki ima podobne spolne potrebe in boš kaj kmalu normalen moški :rofl: :lach: :gruebel:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

....
Zadnjič spremenil delusional, dne 16. Nov. 2009 13:17, skupaj popravljeno 1 krat.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

delusional napisal/-a:mah, eno je različen libido.. da je nekomu dovolj parkrat na dan, drugemu parkrat na teden....
drugo pa je, da se tipu NE DA seksat, in da babe ne poseksa en teden ali en mesec.... kaj pol libida sploh nima. dej dej.

*lilica* napisal/-a:Ja, jest se tud strinjam s tem, da se človek izogiba seksu, predvsem, ko je s čustvi nekje drugje in to kar bi moral čutiti do partnerja čuti do nekoga druzga :S
Govorim iz lastnih izkušenj.

tako tudi po mojih izkušnjah.
Uredu pa se tko zmenimo, ampak potem se gremo to zadevo pri obeh spolih. Ce babo boli glava cel tedn, jo torej lahko nazjam da je varajoca prasica in da nej si jo zasije, ce je ne misli uporabljat in pol grem na kurbe?

Jst sam pricakujem da so pravila enaka za oba spola, vseeno mi je kako je.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

...
Zadnjič spremenil delusional, dne 16. Nov. 2009 13:18, skupaj popravljeno 1 krat.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

Vprasi kako k ima zanic odnos. Nekaterim takim je seks cist odvec.
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a *lilica* »

delusional napisal/-a:
Mahagonij napisal/-a:
delusional napisal/-a:mah, eno je različen libido.. da je nekomu dovolj parkrat na dan, drugemu parkrat na teden....
drugo pa je, da se tipu NE DA seksat, in da babe ne poseksa en teden ali en mesec.... kaj pol libida sploh nima. dej dej.

*lilica* napisal/-a:Ja, jest se tud strinjam s tem, da se človek izogiba seksu, predvsem, ko je s čustvi nekje drugje in to kar bi moral čutiti do partnerja čuti do nekoga druzga :S
Govorim iz lastnih izkušenj.

tako tudi po mojih izkušnjah.
Uredu pa se tko zmenimo, ampak potem se gremo to zadevo pri obeh spolih. Ce babo boli glava cel tedn, jo torej lahko nazjam da je varajoca prasica in da nej si jo zasije, ce je ne misli uporabljat in pol grem na kurbe?

Jst sam pricakujem da so pravila enaka za oba spola, vseeno mi je kako je.

katero normalno babo pa boli glava več kot en dan?

Ja, se strinjam velja za oba spola. In ja, ženske se ponavadi sklicujejo(mo), da jih(nas) boli glava :wink:
In nekatere "boli" celo več kot en dan.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

če te cel tedn boli glava, potem že nekej ni uredu.potem se pač zamenja partnerja.nevem no, sej se zgodi da RES boli glava tud par dni (tiste z migreno to vemo), ampak še vedno pa to ne traja skos in skos.
in dejstvo je, da če človek vidno en more sexat oziroma mu ne paše, je sploh dosadno ga prepričevat.Nevem kaj maš potem od sexa?pri žesnki hlod, pri decu pa monotono nabijanje ke v tri dni.To je brezveze.če sva midva danes utrujena potem se raje ne trudiva.nadoknadiva pa drug dan za nazaj, al pa čez vikend za cel teden :twisted: :D

ne verjamem pa govorjenju, da je nekomu dovolj samo enkrat na tri mesece s svojim fantom.nihče mi tega ne bo govoril.v taki zvezi so vidne težave glede tega.Lahko je karkoli s psiho, lahko pa samo to da ga partner ne privlači.In tukej ni pomoči, pa če nevem kaj narediš..
LanaMaxim
Kofetarica
Kofetarica

Re: nič seksa, sem utrujen...vsak dan?!

Neprebrana objava Napisal/-a LanaMaxim »

rose8 napisal/-a:hja, mam en problem ki mi zelo najeda...namreč midva s fantom tako malo seksava, glede na to da vedno skupaj spiva (ni tako da samo kdaj pa kdaj ampak vsak dan).
midva seksava tam nekje 2x na teden (včasih še to ne), zdej pa ne vem, a sem jz tuk čudna al on noče, al kaj.
pravi sicer da se njemu zvečer ne da seksat in da je urtujen...ampak to kr vsak dan al kaj??? res ne razumem.
prosim za kakšen nasvet...

Ne vem, glede na to, da vsak dan spita v isti postelji in to pri 16letih, ko bi se "mogla" ful pogrešat in bit vsa napaljena... Mogoče bi pa to malo spremenila in se zmenla, da nekaj časa ne spita skupi in bosta videla, če bo kaj rezultatov. Moj skromni predlog. :)
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Re: nič seksa, sem utrujen...vsak dan?!

Neprebrana objava Napisal/-a *lilica* »

LanaMaxim napisal/-a:
rose8 napisal/-a:hja, mam en problem ki mi zelo najeda...namreč midva s fantom tako malo seksava, glede na to da vedno skupaj spiva (ni tako da samo kdaj pa kdaj ampak vsak dan).
midva seksava tam nekje 2x na teden (včasih še to ne), zdej pa ne vem, a sem jz tuk čudna al on noče, al kaj.
pravi sicer da se njemu zvečer ne da seksat in da je urtujen...ampak to kr vsak dan al kaj??? res ne razumem.
prosim za kakšen nasvet...

Ne vem, glede na to, da vsak dan spita v isti postelji in to pri 16letih, ko bi se "mogla" ful pogrešat in bit vsa napaljena... Mogoče bi pa to malo spremenila in se zmenla, da nekaj časa ne spita skupi in bosta videla, če bo kaj rezultatov. Moj skromni predlog. :)

Jp, se strinjam. Mal je čudno sicer, da že kar skupaj spita tko kr vsak dan. Jest ti predlagam, tko kt LanaMaxim..nekej časa ne spat in zavestno se zmenta, da nekej časa ne bosta..mogoče potem ravno zaradi tega bosta :D Ker ponavad se je težko zadržat, ko se hočeš :wink:
rose8
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a rose8 »

hja ideja je super, vendar to bi bilo kr mal težko, ko se človek enkrat navadi.... no ja ampak se pripravljena tut ne to! hvala!
Uporabniški avatar
beba5683
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Novo Mesto

prosim pomagite

Neprebrana objava Napisal/-a beba5683 »

s tipom sma skupi že dve leti, ne živiva skupaj ampak se vidiva vsak dan in do rečmo dveh mescev nazaj nisma mela nobenih problemov glede sexa. sexala sma okol 4-6x na tedn, zdj zadna dva mesca se pa zgovarja da ga boli glava, da se more učit, al spi al dela al pa kej druzga, vedno najde kak izgovor. če mu kej rečem prec popizdi da če sm z njim sam zarad tega, sam dva mesca skor čist brez je za mene že skor mal prehudo. ka naj nardim?!?!
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Koper

Neprebrana objava Napisal/-a trapa »

V prvi vrsti naj bo pogovor, pa ne pogovor v stilu "zakaj ne seksava? Te ne privlačim več?" ampak "Je kaj narobe? Bi mi rad zaupal? Te kaj mori?"
Pri tipih je tako, da so v zvezi s seksom zelo občutljivi in vsak najmanjši namig razumejo že kot osebni napad.

Drugače pa po moje res ni nič narobe z 2x na mesec.
V reklamah, Men's Healthu in Cosmopolitanu seveda prikazujejo tipe kot bitja, ki majo v mislih samo seks.... well, guess what... ni takopri vseh. ;)
Imaš, da me vikaš!
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

men se zdi pa kr hud preskok naenkrat iz 4-6x na tedn na skoraj nič, sploh tkole dost na začetku zveze. mislm, da se neki skriva zadaj... kako pa to zdej ugotovit pa dešifrirtat, je pa zdaj drugo vprašanje... :?
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a kiny »

Hja a 2krat na teden je zate ful mal?? Mislm men je to kr povprečno. Če pa hod v službo je pa čist logično da se mu pa ravno vsak dan ne da seksat.
Uporabniški avatar
Ange|ina
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Pred tipkovnico in ekranom :)

Neprebrana objava Napisal/-a Ange|ina »

mene pa skrbijo vsi teli vaši odgovori ala "2krat na teden je velik..".. ja.. če si str 60.. slovenske statistike namreč kažejo, da starejši od 65let sexajo v povprečju 2krat na mesec..
zarad teh vaših odgovorov se že sama seb zdim čudna k bi rada 2krat na dan seksala..

aja, pa kaj narest k noben pogovor več ne pomaga? a je res pol ql, da tipa kr odjebeš?? hudo dvomm, glede na to da z njim nisi sam zato d te položi oz. ti njega..

Angie
Aye papi eres tan grande y tan duro, Y me lo da tan bueno, Tu eres mi pecado mortal, Coje lo otra vez!!
Odgovori