Fant musliman

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a metuljčica* »

missy* napisal/-a:»Pravi ateist ne verjame v nič nadnaravnega. Zato ljudje, ki verjamejo v reinkarnacijo, v kozmične zakone ali v neko obliko višje sile, ne spadajo med ateiste,«

Vesolje kot tako ni nič nadnaravnega, prav tako ne astronomija. :wink:

DRugače pa ja, jaz tudi ne vidim, kaj ima njegova odločitev veze s spoštovanjem punce? :gruebel: Tu gre za prilagajanje in sprejemanje drug drugega - ki mora biti seveda obojestransko.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

missy* napisal/-a:»Pravi ateist ne verjame v nič nadnaravnega. Zato ljudje, ki verjamejo v reinkarnacijo, v kozmične zakone ali v neko obliko višje sile, ne spadajo med ateiste,«
Nimas prov. Magari poglej v SSKJ: ateist je nekdo ki zanika obstoj boga, brezboznik. Sama beseda po izvoru pomeni tocno to. Tocno to in nic drugega. Jst bi naceloma lahko verjel v horoskope in bil ateist. Je sicer res, da vecina ateistov zavraca tudi vse nadnaravno, ampak to ne spremeni pomena ateizma.
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

hmm po moje je stvar prilagajanja. če se drugače ujemata in si se pripravljena v nekaterih stvareh podrediti oz prilagajati nebi smelo bit tak težko.. ena moja sostanovalka ima tudi muslimana za fanta in vidim, da kako so moško-ženske vloge razporejene.. tip ima sicer čist zahodno miselnost in vse.. ampak neboš ga doživel, da bi delal kaj , kar bi naj ženska delala.. ona mu skoz kuha, vse naredi itd. in ji je pač kul to. v tvojem primeru je sicer malo drugače,kr ma fant kr stroga merila ampak če si pripravljena na spremembo svojega položaja nebi smelo bit tak hudo. moje mnenje, pa veliko sreče!
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

jst bi pa zelo zelo težko bla z muslimanom, kateremu njegova vera pomeni tako velko. pa tudi, če ima popolnoma zahodno miselnost, nikoli ne veš, kdaj ga bo zamedlo in ti bo začel uvaljat neke njihove fore. pa to se itak lahko zgodi kasneje kdaj, na začetku je itak lahko vse perfect.

jst ti sam svetujem, da bodi previdna in ne preveč brezglavo zaljubljena. in pozorna bodi na takšne znake in ko se ti kaj ne bo zdelo prav, steci, kolikor te nesejo pete... :)
element10
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a element10 »

rachka_ napisal/-a:hmm po moje je stvar prilagajanja. če se drugače ujemata in si se pripravljena v nekaterih stvareh podrediti oz prilagajati nebi smelo bit tak težko.. ena moja sostanovalka ima tudi muslimana za fanta in vidim, da kako so moško-ženske vloge razporejene.. tip ima sicer čist zahodno miselnost in vse.. ampak neboš ga doživel, da bi delal kaj , kar bi naj ženska delala.. ona mu skoz kuha, vse naredi itd. in ji je pač kul to. v tvojem primeru je sicer malo drugače,kr ma fant kr stroga merila ampak če si pripravljena na spremembo svojega položaja nebi smelo bit tak hudo. moje mnenje, pa veliko sreče!

haha, no tega pri nama ni. Kuham ponavadi jaz, ker on ne zna, vsa pomožna dela pa opravlja prav on:) nareže kar jaz hočem, pripravi mizo, pomiva posodo...:) ni ravno tipičen musliman, no...:)
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tonja »

Sicer nem podala odgovora, ker zase lahko rečem, da nebi bla z muslimanom, ker nikak ne maram ljudi, ki so tolko predani veri (ne enih ne drugih ne tretjih).
Čuješ, če se masta rada, bosta že našla ustrezno rešitev, saj se mi zdi, da itak nimata problemov, razen, da se ne more ukvarjat s tabo (al ti z njim) za cajt bajrama. Al je še ki kaki problem???
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

la.
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 8:18, skupaj popravljeno 1 krat.
element10
Sramežljivka
Sramežljivka

Tonja napisal/-a:Sicer nem podala odgovora, ker zase lahko rečem, da nebi bla z muslimanom, ker nikak ne maram ljudi, ki so tolko predani veri (ne enih ne drugih ne tretjih).
Čuješ, če se masta rada, bosta že našla ustrezno rešitev, saj se mi zdi, da itak nimata problemov, razen, da se ne more ukvarjat s tabo (al ti z njim) za cajt bajrama. Al je še ki kaki problem???

Ma ni nobenih drugih problemov, sam včasih se pa res vrašam če sem zmožna tega.. ker je vse to tok novo za mene, pač jaz nisem nikol odraščala s kakršnokoli vero... Po svoje ga razumem...Vsak ma pač ene svoje fore, tudi jaz jih ziher mam. Drugač pa punce, ne govort da NIKOL ne bi ble z muslimanom, ker tega pač ne morte zbirat. Tud jaz ne bi nikoli to zase rekla, ampak ko se pa enkrat zaljubiš in maš res človeka k te podpira in ima rad..pa preneseš marsikej.
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a missy* »

ne, jaz res NIKOLI nebi bla z muslimanom, ker kar recem, to nardim :D siper pa pravijo, vsak s svojim najboljse, in tega se drzim :D
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Par dni brez sexa in cmokanja boš pa že prenesla... Pač tiste dneve nvm... Pučeš prah, intenzivno čistiš, vrtičkaš... Nvm, pač nisi neklih v bližini njega :D . Če je to pač edini problem. In če ni tak zaprisežen musliman, pole te tak vlko hujšega niti ne čaka. Resno se bi lahko spraševala, če zmoreš, če bi bil modelsn pravi musliman...
Res je, da ni prav, da govoriš, da nikoli ne boš z nekom, ker se zarečenga kruha največ poje, ampak ti odkrito povem, da je lahko tip grrr, pa samo da mi pove s kod prhaja... Me mine... Do zdj nisem mela opravka z nubenim tujcem, ne z juga, vzhoda, zahoda, amerike... Ampak samo z plemenskimi Slovenci, z rodovnikom :D . Zaenkrat!
element10
Sramežljivka
Sramežljivka

Tonja napisal/-a:Par dni brez sexa in cmokanja boš pa že prenesla... Pač tiste dneve nvm... Pučeš prah, intenzivno čistiš, vrtičkaš... Nvm, pač nisi neklih v bližini njega :D . Če je to pač edini problem. In če ni tak zaprisežen musliman, pole te tak vlko hujšega niti ne čaka. Resno se bi lahko spraševala, če zmoreš, če bi bil modelsn pravi musliman...
Res je, da ni prav, da govoriš, da nikoli ne boš z nekom, ker se zarečenga kruha največ poje, ampak ti odkrito povem, da je lahko tip grrr, pa samo da mi pove s kod prhaja... Me mine... Do zdj nisem mela opravka z nubenim tujcem, ne z juga, vzhoda, zahoda, amerike... Ampak samo z plemenskimi Slovenci, z rodovnikom :D . Zaenkrat!

to, da ti pa tip pove iz kje prihaja in ti je takoj mimo,.. temu se pa reče imeti predsodke..
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a missy* »

Jaz sploh nevem, kje je problem, pac en mesec sexas in se ljupckas ponoci :D cez dan si pa ze najdes kaj drugega za delat :) Lupcka navadnega mu pa itak lahko das, jaz tukaj ne vidim glih problema :)
element10
Sramežljivka
Sramežljivka

missy* napisal/-a:Jaz sploh nevem, kje je problem, pac en mesec sexas in se ljupckas ponoci :D cez dan si pa ze najdes kaj drugega za delat :) Lupcka navadnega mu pa itak lahko das, jaz tukaj ne vidim glih problema :)

maš prav:) ne vem, mogoče sem ful preveč hitro odreagirala.. hudo mi je edino ker se pač sicer ful malo vidva.. ampak čez dan bova pa že druge stvari počela. sem ga pa vprašala če je oralni seks tud seks, pa se je samo smejat začel:) tako da pomoje prehudo ne bo:) bom pa poročala kako se je izšlo hehe:)
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

:D
Jah, najbrž da res. Ampak pač ne sprejemam tujcev s tako odprtimi rokami, kot večina. Meni vsak južnjak reče, da ma rad Slovenke. In ko me vpraša, če mam jaz rada južnjake, jim tut povem, da mam najrajš naše južnjake,hehe. Predsodki gor ali dol, človek si izbira ljudi, ki njemu ustrezajo.
Meni pač tujci niso zanimivi... Nekaterim so... Eden ma uštimano tako, drugi pa tako.
In nima smisla razegovat temo, dobro, ugotovili smo da mam predsodke, da ne maram tujcev,...
Ugotovili smo, da tvoj fant ni prav muslimansko obrnjen in da te ne čaka nič hudega, kar se nebi dalo preživet.
In to je to.
Konec eseja :D .
element10
Sramežljivka
Sramežljivka

Tonja napisal/-a::D
Jah, najbrž da res. Ampak pač ne sprejemam tujcev s tako odprtimi rokami, kot večina. Meni vsak južnjak reče, da ma rad Slovenke. In ko me vpraša, če mam jaz rada južnjake, jim tut povem, da mam najrajš naše južnjake,hehe. Predsodki gor ali dol, človek si izbira ljudi, ki njemu ustrezajo.
Meni pač tujci niso zanimivi... Nekaterim so... Eden ma uštimano tako, drugi pa tako.
In nima smisla razegovat temo, dobro, ugotovili smo da mam predsodke, da ne maram tujcev,...
Ugotovili smo, da tvoj fant ni prav muslimansko obrnjen in da te ne čaka nič hudega, kar se nebi dalo preživet.
In to je to.
Konec eseja :D .

Dobro, da ne veš, kaj se večina sveta misli o slovencih... Prva asociacija so žal prostitutke, pa meni nikol fant ni reku niti ene besede na to temo. Torej je nefer, da jaz na njega drugače gledam, ker ženske v Savdski arabiji hodijo okoli pokrite.
Odgovori