Leg magic

Vse od navijačev pa tja do primarnega športnega užitka.
Uporabniški avatar
tinca987
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: celje-šentjur

Neprebrana objava Napisal/-a tinca987 »

BlackMagicWoman napisal/-a:Sam men se zdi da tiste k ga kupijo v drugih trgovinah (Spar, Merkur, Baumax, ipd.) ne dobijo zraven DVD-ja kjer so vaje. Takšne informacije sem dobila kar od nekaj punc.

js sm dobla dvd zraven
Uporabniški avatar
zvezdica83
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

vadba

Neprebrana objava Napisal/-a zvezdica83 »

sem ena izmed tistih, ki imate doma leg magic, vendar ga imam krajši čas.
uporabljam ga skoraj vsak dan....od začetka so me mal noge bubale,....kasnej je blo okej...... :razz:

Zanima pa me ali uporaba leg magica brez vaj iz CD-ja ravno tako spreminja obliko zadnjice in nog???
Torej ali je vadba brez priloženega CD-ja tudi kaj učinkovita?? :razz:

lp, Sandra :schaf:
Če natančno premislimo, smo le vsi goli v svojih oblekah
Uporabniški avatar
~Papillon~
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a ~Papillon~ »

^^Ja, vsekakor je.. Če vsaj mal čutiš mišico oz. takoimenovani "muskfibr", pol si zihr na pravi poti. Na CDju maš mogoče sam več različnih variant pa vaje razdeljene na posamezne dele telesa, I guess...
Uporabniški avatar
¨nina¨
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ¨nina¨ »

živjo!
jaz imam tole napravco že kar nekaj časa in ker sem jo kupila 2leti nazaj nisem zraven dobila cd-ja z vajami. zgleda, da takrat to še ni bilo vključeno zraven. zato me zanima, če kera ve, če se da te vaje kje posebi dobit? samo cd. je mogoče kej na netu?
ali pa, če se keri da mal opisat kaj vse vključujejo vaje, ki so na cd-ju. vrjetn kej več kot pa samo, da daješ noge skup-narazen (čeprov ne vem kaj bi lohka še druzga delala).

najlepša hvala za odgovor :)
Odgovori