Zobozdravniki - priporočila
Zobozdravnik ;)
Lep pozdrav vsem!
Mene pa zanima če je na forumu kdo, ki ima izkušnje z zobozdravstveno ordinacijo Brajović v Lj. To naj bi bil namreč eden najboljših zobozdravnikov v Slo.
Torej če imate kakšne izkušnje please write it
Mene pa zanima če je na forumu kdo, ki ima izkušnje z zobozdravstveno ordinacijo Brajović v Lj. To naj bi bil namreč eden najboljših zobozdravnikov v Slo.
Torej če imate kakšne izkušnje please write it

Jaz sem si zdaj eno našel...prav akcijo sem naredil...šel na stran zzzs...odprl vse zobozdravnike ki imajo subvencijo in šel po vrsti...Odgovori:
- ne sprejemamo novih
- treba počakati leto da pridete na vrsto
- jemljemo samo samoplačniške še
....po opravljenih 30 klicih naletim na enega zobarja kjer je dejal da je čakalna doba 4 mesece...sem rekel napiši me!
Potem pa me je poklicala čez en teden nazaj in rekla da če imam čas že čez dva tedna...sem rekel itak....ti kar napiši
Saj po zakonu si imaš pravico sam izbrati katerega koli zobarja...ampak v praksi je drugače..vsi smo si enaki
JANČAR BLAŽI, dr.dent.med.
PERIČEVA ULICA 25
1000 LJUBLJANA
Ta me je vzel-a...ne vem ali je ženska ali moški? Tam v bežigrajskem dvoru je
A je kdo že slišal zanj-o?In kakšen-na je?Mesar ali sadist? 
- ne sprejemamo novih
- treba počakati leto da pridete na vrsto
- jemljemo samo samoplačniške še
....po opravljenih 30 klicih naletim na enega zobarja kjer je dejal da je čakalna doba 4 mesece...sem rekel napiši me!
Potem pa me je poklicala čez en teden nazaj in rekla da če imam čas že čez dva tedna...sem rekel itak....ti kar napiši

Saj po zakonu si imaš pravico sam izbrati katerega koli zobarja...ampak v praksi je drugače..vsi smo si enaki

JANČAR BLAŽI, dr.dent.med.
PERIČEVA ULICA 25
1000 LJUBLJANA
Ta me je vzel-a...ne vem ali je ženska ali moški? Tam v bežigrajskem dvoru je

Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
- Sramežljivka
- Kraj: neverland
Ga. Jančar v Lj. ful v redu gospa...tudi asistentke so ful prijazne...skratka ful lep odnos in vse je kul!!! Stalno so me vikali...g. x ali vam je udobno...g. x takoj boste na vrsti...g. x bla bla...skratka vse najboljše lahko rečem zaenkrat in res zelo dober prvi vtis.
Ni mi sicer nič vrtala...tako da ne znam povedati kakšen mesar je...ampak se mi zdi da v celotnem timu vlada ful pozitivna energija in sem res ful vesel da sem njo dobil!!!
Ni mi sicer nič vrtala...tako da ne znam povedati kakšen mesar je...ampak se mi zdi da v celotnem timu vlada ful pozitivna energija in sem res ful vesel da sem njo dobil!!!

Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
- Sramežljivka
- Kraj: neverland
-
- Sramežljivka
Punce,
a lahko priporočite zobozdravnika, ki zna estetsko zrihtat okrušen zob, tako da se ne zazna razlika. Pri padcu mi je šel delček enke, pa mi je zobozdravnica zalimala tako, da se vidi. Ni pomembno, če je privatnik in koliko stane, samo da zna dobro zakamuflirati, torej da je stručko.
A veste za kakšnega v LJ?
a lahko priporočite zobozdravnika, ki zna estetsko zrihtat okrušen zob, tako da se ne zazna razlika. Pri padcu mi je šel delček enke, pa mi je zobozdravnica zalimala tako, da se vidi. Ni pomembno, če je privatnik in koliko stane, samo da zna dobro zakamuflirati, torej da je stručko.
A veste za kakšnega v LJ?
Živjo!
Da še jst povem svoje mnenje...Na Gorenjskem imam kar nekaj izkušenj z zobozdravniki. Najprej sem kar dolgo časa hodila v Besnico in lahko rečem, da so izredno profesionalni in prijazni. Nato sem šla k zobozdravnici dr.Simoni Debelak v Kranj, ki je delala prej v Besnici. Je izredno prijazna, uvidevna in pazi na to, da te čim manj boli.
ma tut koncesijo, ampak sprejema le še samoplačniško.
Dr.Marinova je v Tržiču zares najboljša, vendar je trenutno še vedno na porodniški. Nazaj pride mislim da jeseni.
Dr.Mezeg...je človek in zobozdravnik svoje vrste
. Baje, da je grob in da ne pazi na to, kok ful te boli. Ampak to so zgolj govorice. Kot človek je fenomenalna oseba!!!
Sama sem se prijavila v Dentalni Center Čelesnik na Bledu
http://www.dentalnicenter.com/
Sprejemajo samo samoplačniške paciente, čakalna doba je pa 1 mesec in pol. Ko pridem nazaj, bom sporočila kakšen je prvi vtis
Lep pozdravček,
Maja
Da še jst povem svoje mnenje...Na Gorenjskem imam kar nekaj izkušenj z zobozdravniki. Najprej sem kar dolgo časa hodila v Besnico in lahko rečem, da so izredno profesionalni in prijazni. Nato sem šla k zobozdravnici dr.Simoni Debelak v Kranj, ki je delala prej v Besnici. Je izredno prijazna, uvidevna in pazi na to, da te čim manj boli.

Dr.Marinova je v Tržiču zares najboljša, vendar je trenutno še vedno na porodniški. Nazaj pride mislim da jeseni.
Dr.Mezeg...je človek in zobozdravnik svoje vrste

Sama sem se prijavila v Dentalni Center Čelesnik na Bledu
http://www.dentalnicenter.com/
Sprejemajo samo samoplačniške paciente, čakalna doba je pa 1 mesec in pol. Ko pridem nazaj, bom sporočila kakšen je prvi vtis

Lep pozdravček,
Maja
-
- Komunikatorka
A kdo ve, kateri zobozdravniki trenutno delajo na Aškerčevi? Pa kater je najbolši? (Tut če je grob, sam da nardi dobr in kvalitetno, ne da ti pol odpadajo plombe itd.
)
Par strani nazaj sm vidla, da priporočate dr. Tomaža Čibeja, samo sem gledala na spletni strani zdravstvenih domov, pa ga ni omenjenga, da bi delal tam:
http://www.zd-lj.si/zdlj/component/option,com_urniki_zdravnikov/Itemid,108/izberi_enoto,203/izberi_dejavnost,21

Par strani nazaj sm vidla, da priporočate dr. Tomaža Čibeja, samo sem gledala na spletni strani zdravstvenih domov, pa ga ni omenjenga, da bi delal tam:
http://www.zd-lj.si/zdlj/component/option,com_urniki_zdravnikov/Itemid,108/izberi_enoto,203/izberi_dejavnost,21
lesnik napisal/-a:Katerega ortodonta mi priporočate iz Ljubljane ali iz primorskega konca,da ni samoplačniški?
V Postojni je res odličen ortodont dr. Igor Klemenc.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Zobozdravnica Kansky. Za Bežigradom ima zasebno ambulanto tam blizu Slovenijalesa. Sicer priznam, da ni preveč nežna, vendar svoj posel opravi zelo kakovostno in tudi cene so sprejemljive. Dela počasi in natančno, zato nimam (odkar hodim k njej) čisto nobenih težav z zobmi (morm potrkat(:)
Če katero zanima še kaj več, lahko dam natančnejše podatke, kje točno ima ambulanto in številko...
Če katero zanima še kaj več, lahko dam natančnejše podatke, kje točno ima ambulanto in številko...