Zobozdravniki - priporočila

Za dušo in telo.
Odgovori

ali se bojite iti k zobozdravniku

da
103
62%
ne
63
38%

Skupaj glasov: 166

Uporabniški avatar
any_any
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a any_any »

A ni Bregar samo za študente?
Ninnči
Sramežljivka
Sramežljivka

Zobozdravnik ;)

Neprebrana objava Napisal/-a Ninnči »

Lep pozdrav vsem!

Mene pa zanima če je na forumu kdo, ki ima izkušnje z zobozdravstveno ordinacijo Brajović v Lj. To naj bi bil namreč eden najboljših zobozdravnikov v Slo.
Torej če imate kakšne izkušnje please write it :D
jzt
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a jzt »

Jaz hodim k Duši Boljka v Štepanjsko naselje in je res super zobarca. Ful prijazna, pa brez problema ti omrtvič, da ne boli. :)
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

Jaz sem si zdaj eno našel...prav akcijo sem naredil...šel na stran zzzs...odprl vse zobozdravnike ki imajo subvencijo in šel po vrsti...Odgovori:
- ne sprejemamo novih
- treba počakati leto da pridete na vrsto
- jemljemo samo samoplačniške še

....po opravljenih 30 klicih naletim na enega zobarja kjer je dejal da je čakalna doba 4 mesece...sem rekel napiši me!
Potem pa me je poklicala čez en teden nazaj in rekla da če imam čas že čez dva tedna...sem rekel itak....ti kar napiši :lach:
Saj po zakonu si imaš pravico sam izbrati katerega koli zobarja...ampak v praksi je drugače..vsi smo si enaki :scherzkeks:

JANČAR BLAŽI, dr.dent.med.
PERIČEVA ULICA 25
1000 LJUBLJANA

Ta me je vzel-a...ne vem ali je ženska ali moški? Tam v bežigrajskem dvoru je :gruebel: A je kdo že slišal zanj-o?In kakšen-na je?Mesar ali sadist? :lach:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
lipgloss
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a lipgloss »

u super hvala za info. :) ravno imam probleme s izkanjem osebnega zobarja in si mi prihranil klicanje :)
čokoholičarka
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: neverland

Neprebrana objava Napisal/-a čokoholičarka »

A ve katera za fajn zobozdravnika iz nm pa da ni treba plačat? :?
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

Ga. Jančar v Lj. ful v redu gospa...tudi asistentke so ful prijazne...skratka ful lep odnos in vse je kul!!! Stalno so me vikali...g. x ali vam je udobno...g. x takoj boste na vrsti...g. x bla bla...skratka vse najboljše lahko rečem zaenkrat in res zelo dober prvi vtis.
Ni mi sicer nič vrtala...tako da ne znam povedati kakšen mesar je...ampak se mi zdi da v celotnem timu vlada ful pozitivna energija in sem res ful vesel da sem njo dobil!!! :gut:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
čokoholičarka
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: neverland

Neprebrana objava Napisal/-a čokoholičarka »

Kje pa ima ambulanto? je samoplačniška?
Princeska666
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Princeska666 »

Punce,
a lahko priporočite zobozdravnika, ki zna estetsko zrihtat okrušen zob, tako da se ne zazna razlika. Pri padcu mi je šel delček enke, pa mi je zobozdravnica zalimala tako, da se vidi. Ni pomembno, če je privatnik in koliko stane, samo da zna dobro zakamuflirati, torej da je stručko.

A veste za kakšnega v LJ?
Uporabniški avatar
lesnik
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a lesnik »

Katerega ortodonta mi priporočate iz Ljubljane ali iz primorskega konca,da ni samoplačniški?
Venera4
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a Venera4 »

Živjo!

Da še jst povem svoje mnenje...Na Gorenjskem imam kar nekaj izkušenj z zobozdravniki. Najprej sem kar dolgo časa hodila v Besnico in lahko rečem, da so izredno profesionalni in prijazni. Nato sem šla k zobozdravnici dr.Simoni Debelak v Kranj, ki je delala prej v Besnici. Je izredno prijazna, uvidevna in pazi na to, da te čim manj boli. :) ma tut koncesijo, ampak sprejema le še samoplačniško.

Dr.Marinova je v Tržiču zares najboljša, vendar je trenutno še vedno na porodniški. Nazaj pride mislim da jeseni.
Dr.Mezeg...je človek in zobozdravnik svoje vrste :). Baje, da je grob in da ne pazi na to, kok ful te boli. Ampak to so zgolj govorice. Kot človek je fenomenalna oseba!!!

Sama sem se prijavila v Dentalni Center Čelesnik na Bledu
http://www.dentalnicenter.com/

Sprejemajo samo samoplačniške paciente, čakalna doba je pa 1 mesec in pol. Ko pridem nazaj, bom sporočila kakšen je prvi vtis :)

Lep pozdravček,
Maja
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a lolitaa »

Mene pa zanima keri zobozdravnik je v Novi Gorici uredu?Ker js mam namreč grozno fobijo (jah, sej kdo jo pa nima) in bi rada da je vsaj kolikor toliko prijazen.Bla sem 1x pri enemu privat in je biu res zakon, sam je preveč drago.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
Infatuation
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Infatuation »

A kdo ve, kateri zobozdravniki trenutno delajo na Aškerčevi? Pa kater je najbolši? (Tut če je grob, sam da nardi dobr in kvalitetno, ne da ti pol odpadajo plombe itd. :D )
Par strani nazaj sm vidla, da priporočate dr. Tomaža Čibeja, samo sem gledala na spletni strani zdravstvenih domov, pa ga ni omenjenga, da bi delal tam:
http://www.zd-lj.si/zdlj/component/option,com_urniki_zdravnikov/Itemid,108/izberi_enoto,203/izberi_dejavnost,21
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

lesnik napisal/-a:Katerega ortodonta mi priporočate iz Ljubljane ali iz primorskega konca,da ni samoplačniški?

V Postojni je res odličen ortodont dr. Igor Klemenc.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
cacao.
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a cacao. »

Zobozdravnica Kansky. Za Bežigradom ima zasebno ambulanto tam blizu Slovenijalesa. Sicer priznam, da ni preveč nežna, vendar svoj posel opravi zelo kakovostno in tudi cene so sprejemljive. Dela počasi in natančno, zato nimam (odkar hodim k njej) čisto nobenih težav z zobmi (morm potrkat(:)
Če katero zanima še kaj več, lahko dam natančnejše podatke, kje točno ima ambulanto in številko...
Odgovori