Debata je naletela na homoseksualce in pravi, da on definitivno ne bo mel sina geja, ker ga bo vzgajal v takem duhu, da ne bo ratu

moi T napisal/-a:Sm dns gledla po TV-ju in so mi bli prou smešni z unmi škatlami. Zdej pa Kamasutra
. Ful fajn, da Mateja in Tyeb nista skupej, bo bolj zanimivo
.
Picaboo napisal/-a:Lol kva pa je s tem Nejcem, da se tok zaganja s škatlo u ostaleKot bi biu mal čorav
![]()
Debata je naletela na homoseksualce in pravi, da on definitivno ne bo mel sina geja, ker ga bo vzgajal v takem duhu, da ne bo ratuDo 18. bi lahko živel doma, pol pa naj mu ne hodi pred oči s svojim toplovodarjem. Tako nekako
Hm, jaz sem ga mela za bolj strpnega človeka in odprtega do drugačnosti..
jemina napisal/-a:Kolk je tale nejc nastrojen proti gejem. Ne vem a se on ne zaveda, da prav on izgleda kot gej?
KiLLyKa napisal/-a:U ja...ona je res razred zase....hinavska, škrta, zahrbtna, opravljiva....delusional napisal/-a:Sara ima najbolj hinavsko obnašanje in obraz, kar sem ga kdajkoli videla. res more bit lisica.
Sweet Princess napisal/-a:Peony napisal/-a:Kaj je Naskeju res tako ime ali je to kakšen vzdevek?
Hehe - kaj mislš? Naske-ju je drgač ime Meho - pa še to je krajše za ne-vem- točn-kero-ime; Je čistokruni "bosanc"Pa da me ne bi kera napadla zdej - ne mislim čist nč žaljivega kle