Big Brother 2008

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
Picaboo
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Picaboo »

Lol kva pa je s tem Nejcem, da se tok zaganja s škatlo u ostale :D Kot bi biu mal čorav :roll:
Debata je naletela na homoseksualce in pravi, da on definitivno ne bo mel sina geja, ker ga bo vzgajal v takem duhu, da ne bo ratu :lach: Do 18. bi lahko živel doma, pol pa naj mu ne hodi pred oči s svojim toplovodarjem. Tako nekako :? Hm, jaz sem ga mela za bolj strpnega človeka in odprtega do drugačnosti..
ChIqUiTa_bLa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ChIqUiTa_bLa »

moi T napisal/-a:Sm dns gledla po TV-ju in so mi bli prou smešni z unmi škatlami :). Zdej pa Kamasutra :lach:. Ful fajn, da Mateja in Tyeb nista skupej, bo bolj zanimivo :wink:.

ja tale naloga s Kamasutr je kr zanimiva:D...najbolša sta Marčelo in Nejc:D...bb ni nič usmiljen do stanovalcev in jim daje zapletene poze:D...bomo vidl kaj jih še čaka vse v tem tednu...pa glede na to da so danes spet dobil neko nalogo s škatlami, da morjo na njih stat, zgleda da bomo v tem tednu vidl še kr neki nalog na temo "škatl":D...
J.Lo
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a J.Lo »

Zadnja dva na škatlah vztrajata Marcelo in Sara, ostali so že obupali ali pa bili diskvalificirani.
Lahko imam vse.
Uporabniški avatar
porcelain
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a porcelain »

Picaboo napisal/-a:Lol kva pa je s tem Nejcem, da se tok zaganja s škatlo u ostale :D Kot bi biu mal čorav :roll:
Debata je naletela na homoseksualce in pravi, da on definitivno ne bo mel sina geja, ker ga bo vzgajal v takem duhu, da ne bo ratu :lach: Do 18. bi lahko živel doma, pol pa naj mu ne hodi pred oči s svojim toplovodarjem. Tako nekako :? Hm, jaz sem ga mela za bolj strpnega človeka in odprtega do drugačnosti..

sej pravim, upam da ostane nekje v Lj, da ga ne bom rabla več gledat vsak dan tu, ker ga lahko samo pobruham. zaj se mi je še bolj zamero. :roll:
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Kolk je tale nejc nastrojen proti gejem. Ne vem a se on ne zaveda, da prav on izgleda kot gej?
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
ChIqUiTa_bLa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ChIqUiTa_bLa »

jemina napisal/-a:Kolk je tale nejc nastrojen proti gejem. Ne vem a se on ne zaveda, da prav on izgleda kot gej?

hehe...točno to sm tud jst komentirala:D...prvič k sm ga vidla sm mislna da je zihr gej, sm kr debel pogledala k sm zvedla da ma punco:P...
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a KiLLyKa »

delusional napisal/-a:Sara ima najbolj hinavsko obnašanje in obraz, kar sem ga kdajkoli videla. res more bit lisica.

U ja...ona je res razred zase....hinavska, škrta, zahrbtna, opravljiva.... :)
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
Snow flake
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: okolica Ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a Snow flake »

jemina napisal/-a:Kolk je tale nejc nastrojen proti gejem. Ne vem a se on ne zaveda, da prav on izgleda kot gej?
:lach: sej se moram nasmejat temu, hehe. Je pa zgleda nekak občutljiv in svojeglav mi ne deluje nč simpatično. Pa ko en ostržek, eh nebi mu je zaupala v urejanje intimne frizurce :eek: :lach: .
Vsi moji "favoriti" so šli že ven in če bi zdej kdo rekel, komu bi namenila zmago - nobenemu. Ker pa en mora zmagat, pa nej bo to Sandi, ne vem, še najbolj skuliran in za hece. Ostalim pa res, niti enemu.
KiLLyKa napisal/-a:
delusional napisal/-a:Sara ima najbolj hinavsko obnašanje in obraz, kar sem ga kdajkoli videla. res more bit lisica.
U ja...ona je res razred zase....hinavska, škrta, zahrbtna, opravljiva.... :)
:eek: Killyka, a ti prav čakaš na to, da boš koga lahko prav hitro založila z vsemi temi besedami, ki "opisujejo" njihov značaj. Ma sej če tako krepko opisujete njihove značaje, potem ne vem, sami niste dalč stran od tega.
Sem se pa ful nasmejala, ko sta bila v fazah Kamasutrinih položajev ves čas pokrita z dekcami :lach: .
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objava Napisal/-a moi T »

Ojej, jez sm se tudi ful narežala, ko sm vidla unadva z rjuhami pokrita med vadbo :lach:. Sta si tako lažje predstavljala koga drugega :D.

Jez navijam za Nasketa, mi je še najbolj kul.
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica

Snow flake no no...smo jo vidl...eni smo jo nor..ostali so jo že zunaj ;) Ampak ne opisujem jo, glede na početje zunaj, drugače bi padle bolj krute besede ;)
Opisujem jo glede na vedenje v hiši. To je pokazala in to ni moj problem. Mam pa pravico komentiar...se je sama izpostavla, je šla v hišo...noben jo ni silu....s tem da je verjetno pričakvala, da jo bodo ml vsi radi. Ups, think again....nekateri še nismo slepi in smo vidl kaj je počela :)
Če se pa teb tok bed zdejo te besede, pol pa nevem kako sploh lahko BB gledaš? Glede na to da so notri 10x hujše :)
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Maudisa »

Jaz sem o Nejcu še mela kar dobro mnenje, dokler ni pokazal svoje nastrojenosti do istospolno usmerjenih.Kak lahko trdi, da je to stvar vzgoje in da bi lastnega sina 18 -ih poslal čez prag.Bolano. :stupid:
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica

Men je blo smešn k je reku da je to stvar vzgoje...me je pa kr šokiral ko je reku, da bi otrok pri 18letih mogu it drugam živet, če bi hotu met partnerja ob seb. Krneki :eek:
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a *zeljka* »

ta BB mi je že tok bedn ratu, pa ne vem tok je dolgočasn pa nezanimiv, pa skos napeljujejo na sex, mislm kr neki.
pa tm k so bli u škatlah pa so mel tist osnovni pribor so jim dal kondom, mislm halo kva če jim kondom u škatli?
Uporabniški avatar
lipgloss
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a lipgloss »

bb misli, da si mi želimo sexa v živo :)
buloncek
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Las Vegas

Neprebrana objava Napisal/-a buloncek »

Sweet Princess napisal/-a:
Peony napisal/-a:Kaj je Naskeju res tako ime ali je to kakšen vzdevek?

Hehe - kaj mislš? Naske-ju je drgač ime Meho - pa še to je krajše za ne-vem- točn-kero-ime; Je čistokruni "bosanc" :D Pa da me ne bi kera napadla zdej - ne mislim čist nč žaljivega kle :D

naskeju ni ime meho.njegov priimek je mehič se pravi da je meho vzdevek
Odgovori