Okužbe s klamidijo
Okužbe s klamidijo
Zanima me, če ima katera izkušnje s klamidijo, ki pa je ni dobila preko spolnih odnosov.
Jaz sumim na jacuzi v toplicah (potrdil tudi zdravnik). Je to možno? In kako nevarno se je potem kopati v javnih bazenih?
Jaz sumim na jacuzi v toplicah (potrdil tudi zdravnik). Je to možno? In kako nevarno se je potem kopati v javnih bazenih?
-
- Cosmopsiho
ma sej v teh bazenih loh fašeš svega in svašta
jst sm recimo na bazenu (atlantis) dobila glivice na nogah.nevem, nisem mela nobenih šlapov s sabo, pa na wc, pa hodš tam okol in drug dan so se mi začel prsti gnojit.In sm šla h zdravniku pa je potrdil, da na javnih bazenih lohk komot kej tazga stakneš.no, od takrat naprej sm skos v šlapih, sam itak, bazen je pa isti šmorn
pa tud kšni tuši v hotelih, tam se tud ni za tuširat bos.sicer piše da je kao sterilizirano, sam mislm da mistr musculo čist nč ne sterilizira
(mal OT, sam morm posvarit ljudi..)
pa tole sm še najdla:
Klamidija spada med spolno prenosljive bakterijske okužbe in se najpogosteje prenaša s spolnimi stiki. Od nespolnih okužb sta znana okužba očesne veznice, kjer se okužimo s prsti, ki so bili v stiku z vaginalnim izcedkom in prenos okužbe z matere na novorojenčka.

pa tud kšni tuši v hotelih, tam se tud ni za tuširat bos.sicer piše da je kao sterilizirano, sam mislm da mistr musculo čist nč ne sterilizira

(mal OT, sam morm posvarit ljudi..)
pa tole sm še najdla:
Klamidija spada med spolno prenosljive bakterijske okužbe in se najpogosteje prenaša s spolnimi stiki. Od nespolnih okužb sta znana okužba očesne veznice, kjer se okužimo s prsti, ki so bili v stiku z vaginalnim izcedkom in prenos okužbe z matere na novorojenčka.
- DiamondLollipop
- Komunikatorka
jz vsakič ko se vsedem na javni wc začnem premišljevat kaj vse bi lahko tam fasala... pa tut če je čist wc, nikol ne veš kdo je bil pred tabo. groza. pa klamididja še ni noben problem, vzameš tabletko al pa dve in si clean. kaj če fašeš HPV al pa še celo kej hujšega in si zaznamovan celo življenje....
Our passion is our strength <3
In zakaj se vsedes na javni wc, ce je to splosno znano dejstvo, da je to lahko nevarno? Jaz imam sicer tezave s lulanjem v pocepu, torej tako, da ne sedem, ker imam pretirano napete misice in vcasih sploh ne morem, ampak zato v takih redkih primerih pac pocistim desko, potem pa jo izdatno oblozim s papirjem, da ne pridem niti v minimalen stik z njo. Tole glede vode v wcju pa ne verjamem, da je mogoce na tak nacin kaj stakniti ... zdravniki trenutno klamidijo povezujejo le z okuzbo preko spolnih stikov in z matere na otroka, torej ne zdaj povsod videti moznosti za okuzbo, ker je panika za brezveze.
Kaychee napisal/-a::eek:
Fak tale Atlantis... Ja pa kdo hudiča sploh še želi it tja?!
Pa si prebrala vse poste?
Moti me, da sploh ne berete (ali pa zelo povrsno) in potem pride ven nekaj v tej obliki, ces ne hodi v Atlantis, ker tam dobis spolno prenosljivo bolezen. To pa ni res. Seveda je splosno znano, da na kopaliscih (pa ne samo v Atlantisu) obstaja vecja moznost okuzbe z glivicami, ki pa niso spolna bolezen, ampak kozna. Ostale spolne bolezni se prenasajo s spolnim stikom, torej ...