MsN napisal/-a:lakeesha napisal/-a:a ma kdo izkušnje s tem, d mu nekdo drug nardi diplomsko? jez sm najdla oglas (s.p.) d ti nardi celotno diplomsko (proti plačilu)...
prosim za kakršnekoli info...

Ne morem verjeti, da dejanso obstajajo taksni primeri tudi v praksi. Zalostno. Zakaj tocno sploh studiras, ce se diplome ne mores/zelis spacati skupaj?
Če lahko uprašam - zakaj? Zakaj je ne bi probala narest sama?
Js zase lahko rečem, da če sm pršla skoz usa 4 leta študija, bom pa tut skoz diplomo, k je sam še ena pika na i in se mi zdi lažji zalogaj (čeprau ne tok, kt sm prčakovala) kt marsiker izpit. Študirala sm zato, da bi odnesla kej od tega, ne samo zato, da bi dobila tist list papirja.
In ne bi dala diplomske (na)pisat drugmu, pa če mi jo zastonj skp sprau. Ne zarad tega, kr "se to ne dela", ampak zarad lastnga občutka, da je nism nardila sama, tega vem da se ne bi mogla otrest nikol.
Tut js mam temo, k mi ni (preveč) ušeč, res užitek bi mi blo pisat o nečem, kar me zanima, mi je bliz, ampak kr bi za kej tacga mogla bit na kšnem drugem faksu

, kar je blo pa v okviru mojga faksa in pa smeri, k jo pokriva mentorca, je biu pa usak moj predlog - "že obstaja". In sm pristala pr temi, kero ta cajt obdelujem.
In sm se presekirala in prežiucirala, da tole pa ne bo šlo, ni literature, ni odkrivanja tople vode, mentorca lih ni u pomoč, ... ampak mi ni preostal drucga, kt da se spravm h stvari, pa kar bo, pač bo. In ko sm enkrat začela, sm ugotovila, da ni misija nemogoče in zdej vem, da bom uspela, najbrž ne lih za desetko (kr je tema taka, da se težko spiše neka "waw" diploma), ampak nardila pa bom.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...