Eh, da bi pa nekomu neki plačevala pa res ni potrebno...taka lenoba pa spet nisem. Nevem, sem v službi, dokaj stresni in se mi zdi kot da mi vso energijo pobere. No in ker živim zase-s fantom je treba potem vsak dan še kaj skuhat, pa pospravit, pa še ukvrajnje z ljubiteljsko kulturo mi vzame (2x tedensko popldan) čas.... Ja, spet izgovori, izgovori...saj pravim, če bi mela voljo, ne bi bilo nobenega izgovora. Pa še to mi ni dovolj da se s fantom večino sam še zarad diplome kregava.
Nevem, ko sem še študirala nisem mogla verjet starejšim kolegom, ki so imeli opravljene vse izpite kako za vraga ne morejo napist neke diplomske...pa so samo rekli boš vidla, ko boš tak daleč. No, in danes sem v njihovi koži.

Pa sem mela še pred zadnjim izpitom ful voljo...venomer sem govorila joj, ko bi že lahko vsaj pisala...
Punce, nekaj bo treba naredit (bit tud manj za računalnikom, hehe

)... Joj, se zdi da se mi je že vse na glavo obrnilo... In s tem....jutri začnem...eh, s tem nikamor ne prideš....potem bi mogla že davno diplomirat. Nevem kako naj se organiziram, kaj naj si še mislim o sebi, kje naj najdem več časa.... eh