Seks prijatelj/ica [ZT]

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tonja »

Ije, Sweetka is back :D .
Ok, zdj pa moje izpričanje moje duše.
Eni se počutijo super, če imajo ob sebi partnerja, drugi ne., Eni želijo določeno obdobje (do nekega leta) noret, uživat, izkoristit, ko se drugi bolano oklepajo določenih oseb.
Jaz sem se sama odločila za to, da bom imela f** frende. Nihče me v to ni prisilo, nisem šla v to zaradi nekega razočaranja ipd.
Za sabo imam (pre)več zvez. In z nubenim nisem zdržala dolgo časa, ker sem se pač naveličala. In zatorej, zakaj bi se silila v nekaj, če (kot kaže) nisem za to?
V tem ne pogrešam nič (romantiko, pozornost, skupno druženje, pogovore ipd). Partner mi ne manka, ker imam sama vse kar želim.
Tako da... Jaz ne pogrešam nič, vendar pa sem (kot kaže) tudi drugačen tip človeka kot večina uporabnic na tem forumu.
Ampak vsakemu svoje, saj meni je čisto ql videt poleti zalubljen parček ko se šetam po kaki obali... Ampak tudi ko jih vidim, ne začutim želje, da bi bla na njihovem mestu.
Enostavno mi je fenomenalno tak kak je.
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sweet Princess »

Hehe Tonja - vprašanje je blo namenjeno Miklyway...kaj je u bistvu hotla zvedet s svojim uprašanjem :D Malce trapasto je napisala...Tvoj post je namreč meni čisto kristalno jasen :P
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

kajira napisal/-a:mogoče za romantiko. besides so fukfrendi ponavadi bolj 'f**' kot 'frendi', tako da se ne moreš vedno nanje obrnit. odvisno od odnosa. osebno meni fukfrendovstvo ni dovolj.

evo sej je že kajira napisala...pač sm bolj tak tip človeka, da moram met romantiko, pa okoli pohajanja...pa še in še...
Cranberries
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Cranberries »

Jaz sem mela kar nekaj teh sex prijatlov.. :oops: sam sem vedla kakšna so pravila in tudi vsi tipi, ki so mi bli taki prijatli, so vedeli kakšni so moji pogoji. nikoli se nisem obremenjevala s tem, kakšen je odnos med mano pa tem sex frendom.. nisem niti hotela meti kake veze z nobenim.. niso se mi zdeli vredni, da bi bli moji. včasih sem jih izkoristila za to, da sem pozabla kerega bivšega.. (kaj orem, se zgodi..) enkrat se mi je pa zadeva malo zakomplicirala.. sem se dogovarajala z enim čist novim, prjatlom, kje pa kdaj se dobiva.. in sva stvar opravila.. in potem sem sama dobila bum v glavo.. zaljublala sem se.. in tudi s tem tipom je blo enako. in sedaj sva že 1 leto par.. Tak da niso vse te veze obsojene na propad :razz:
aanjaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a aanjaa »

Hej!
Mene pa nekaj zanima...Kaj si mislite o tistih, ki svoje
sex kolege vozijo oz. vozimo v hotel...? Plačamo hotel za eno noč in naslednji dan odidemo iz hotela kot, da se nič ni zgodilo. Se vam to zdi napačno ali je
to kaj čist normalnega..?
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a marypa »

važn, da ti veš zakaj, pa ne zato da lahko o tem ponosno razlagaš okol... :) Zame je ženska, ki obdrži svoje sexualne izkušnje zase (razumem da vejo frendice in to), devica, v nasprotnem primeru pa ku***
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

...
Zadnjič spremenil delusional, dne 13. Nov. 2009 18:36, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tonja »

Sweet Princess napisal/-a:Hehe Tonja - vprašanje je blo namenjeno Miklyway...kaj je u bistvu hotla zvedet s svojim uprašanjem :D Malce trapasto je napisala...Tvoj post je namreč meni čisto kristalno jasen :P

I know bejba. Samo sen te pozdravla, ko te za hudirja dolgo ni blo za slišat :D .
@aanyaa
To da grejo ljudje v hotel oz. v motel se meni ne zdi nič napačnega. Vsak ima rad svoje udobje pri tem. Še vedno je ceneje, da plačaš hotel al pa motel, da si z nekom, kot pa da te (po novem) meni osovraženi ljudje tega poklica dobijo, pa moraš državi blesavi plačat 400 eur pole...
@marypa
Da ti buh da, da ti bo tvoja čera povedala dejansko število spolnih partnerju, če jo boš kdaj mela :D .
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

...
Zadnjič spremenil delusional, dne 13. Nov. 2009 18:44, skupaj popravljeno 1 krat.
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a marypa »

nevem, js tud svoji mami ne pravim :D
sm rabla ene par sekund, da sem sploh razumela stavek :D

Ma nimam nč proti takim, ki radi sex-ajo, tudi če vsakič z drugim, sm da mi ne razlagajo kako pa kje.... Ena sex-a vsakič z drugim in gre to razlagat meni :roll: ne morš :D
Uporabniški avatar
Poki
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Poki »

mene bolj zanima, če res lahko na tak način preboliš človeka? (bivšega partnerja recimo)
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

...
Zadnjič spremenil delusional, dne 16. Nov. 2009 13:14, skupaj popravljeno 1 krat.
lilt
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a lilt »

Mene pa zanima kolikokrat se dobite na teden ali na mesec z takim prijateljem ali prijateljico?

Greste prej na pijačo ali pač kar direkt v posteljo brez besed?

Meni se nekaj podobnega dogaja, pa še ne vem kako in kaj.
^cherry^
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a ^cherry^ »

Midva nisva hodla na nobene pijače in nič. Sva se dobila lepo pri men oz. pri njem, alpa pač nekje ''zunaj'' in je blo to to. :) Dobivala sva se pa čist različno, učasih 2x na tedn, učasih pa 1x na 14 dni. Odvisno od ostalih obveznosti.
lilt
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a lilt »

Pol kolikor razumem se samo pokličete in to je to. Nekih drugih stikov nimate z to osebo.

Kaj pa vem, jaz sem enga spoznala in sva se zapletla hitro na začetku in imava stike preko maila, kar je meni čudno. Meni tudi tole bolj diši, se nič ne pogovarjat in takoj akcija ker potem rata že preveč osebno in tudi določena čustva se lahko razvijejo.
Odgovori