MIGRENA napisal/-a:sleepyheadgirl napisal/-a:pr men je točno isto mam mojga najraj ampak se mi en drug mau plete po glavi, sam vem pa da je z mojim to to in da je tisto sam tko mau za popestritev.Ker vse kar bi hotla od unga je da mi pokaže mau več pozornosti, tok da mi pokaže zares da sm mu ušeč pol me pa ne bi več zanimu tko da ubistvu že zdej vem da niti slučajn se to ne more primerjat s tem kar mava z mojim srčkom.
Hm, men se tole bolj sliši kot iskanje neke pozornosti ali potrditve, ampak ok who am I to judge.
Drugače pa ja ni konec sveta, če ti je kak dečko simpatičen, všečen kljub temu, da imaš fanta. Je pa to, da se za nekoga začneš bolj izrecno zanimat že en znak (ponavadi!), da ti ali nekaj manjka v zvezi ali pa nek znak od strica zgoraj, da to ni to. Če sodim po sebi lahko rečem, da ko sva bila s fantom še skupaj me skoraj, da v 5 letih noben drug fant ni prav posebej ganil a vedno bolj, ko so šle stvari med nama narobe vedno bolj sem opažala zanimive dečke in tudi vedno bolj sem bila dovzetna za njih.
pr nama sploh ni krize in ne bi pustila fanta zrd druzga sam nevem pač tko je in nevem zakaj je tko. moj fnt je najbolši na svetu in mi pomn use in js njemu tko da...