Ali je narobe, ce si v zvezi pa razmisljas o nekom drugem?

Pomoč iz čustvenih stisk.
sleepyheadgirl
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a sleepyheadgirl »

MIGRENA napisal/-a:
sleepyheadgirl napisal/-a:pr men je točno isto mam mojga najraj ampak se mi en drug mau plete po glavi, sam vem pa da je z mojim to to in da je tisto sam tko mau za popestritev.Ker vse kar bi hotla od unga je da mi pokaže mau več pozornosti, tok da mi pokaže zares da sm mu ušeč pol me pa ne bi več zanimu tko da ubistvu že zdej vem da niti slučajn se to ne more primerjat s tem kar mava z mojim srčkom.

Hm, men se tole bolj sliši kot iskanje neke pozornosti ali potrditve, ampak ok who am I to judge.

Drugače pa ja ni konec sveta, če ti je kak dečko simpatičen, všečen kljub temu, da imaš fanta. Je pa to, da se za nekoga začneš bolj izrecno zanimat že en znak (ponavadi!), da ti ali nekaj manjka v zvezi ali pa nek znak od strica zgoraj, da to ni to. Če sodim po sebi lahko rečem, da ko sva bila s fantom še skupaj me skoraj, da v 5 letih noben drug fant ni prav posebej ganil a vedno bolj, ko so šle stvari med nama narobe vedno bolj sem opažala zanimive dečke in tudi vedno bolj sem bila dovzetna za njih.

pr nama sploh ni krize in ne bi pustila fanta zrd druzga sam nevem pač tko je in nevem zakaj je tko. moj fnt je najbolši na svetu in mi pomn use in js njemu tko da...
Gymnastics tells you no. All day long. It mocks you over and over again. Telling you- you're an idiot.
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objava Napisal/-a moi T »

Tko da se nimaš kej sekirat ^^, to je pač trenutni fleš :wink: .
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

...
Zadnjič spremenil delusional, dne 13. Nov. 2009 18:44, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Hej! Nekateri celo poznamo besedo spoštovanje in se nam ne zdi fer varat nekoga, ki ga ljubimo zaradi mogoče kakšnega fleša... Ja, najlažje se je skurbat in se potem sklicevat na svoje nagone. Dej no, sej nismo živali! Če bi mene tako zelo mikalo bit z nekom drugim, da se ne bi mogla več kontrolirat in bi to preveč vplivalo na moje življenje, verjemi, da bi fanta pustila. Sam bi to nardila najprej, pa se potem ˝skurbala˝ kot bi ti rekla. Mislm pa da ni use u kurbanju in temu, da daš čim več tičev skozi :roll: . No, sej če ti paše, ti kr, mene ne moti...

Še vedno pa se mi zdi smešno, ko ženska pusti svojega dolgoletnega tipa sam zato, ker je opazla, da obstaja še kakšen drug moški. Potem pa ji je žal in v jok in na drevo... Ampak napake delamo vsi in se mi to ne zdi nč tazga, sam pravm, da je fajn prej premislt...

Pa ne vem, kaj se spravljaš zdej na Tonjo, njeno sex življenje te nima kej brigat, tle se zdej neki drugega menmo...
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

....
Zadnjič spremenil delusional, dne 16. Nov. 2009 13:12, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Jez pa mislm, da ti ne veš, kaj pomeni ljubit...
Jez še vedno mislm, da smo ljudje ljudje in ne živali ravno zato, ker znamo bremzat nagone in nam je kaj drugega bolj pomembno kot pa sam seksat. Drugače pa kot sem že rekla... mene kdaj kdo zamika, sam to ne v taki meri, da bi pustila mojga. Če pa me bo kdo kdaj res tako obnorel, bom dala mojmu konc (isto velja zanj).
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

....
Zadnjič spremenil delusional, dne 16. Nov. 2009 13:11, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

delusional...saj ni nujno da sem pa vsem fu*a zdaj?
Enim pač zadošča si najti tipa in biti z njim...enim pa v izi si ga vzeti se ga lepo imeti....vsak po svoje.
Ni zdaj nujno da se bo pa njej enkrat scufalo in bo hotela še mnogo kurcev sprobati :nixweiss:

Tebi in tonji pač tako paše na izi...enim pa ne...saj ni nič narobe z nikomer :D
Se mi zdi da je tudi odvisno od dotične osebe kakšen način življenja ima...
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

Delusional, sej ni treba vsega tko osebno jemat :?

Pogovarjamo se o tem, če je nekaj prav ali narobe in ne, koliko tičev je dala čez Tonja in od kje ti, da hoče biti glavna bitch??

Pa sploh kaj ima veza z Moi T vezo s temo? Prav hočeš provocirat s tem, kaj kao dela njen tip, da bo njej kao bad ratalo?

Kr nekaj se za brezveze spravljaš na ostale. A bi se dalo mogoče take osebne podle žaljivke, ki so kar ene brezvezne špekulacije, zadržati zase in se pogovarjati o temi? :)

Še jaz glede teme...če te en tako zelo mede, pol te pomoje ne zanima več toiko, kot te je na začetku. Jaz zase vem, da sem imela večletno zvezo, pa me ni nihče resno zamikal, da bi karkoli pomislila, da bi ga prevarala ali nehala zaradi drugega. Samo ljudje smo si pač različni...
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Seveda jasnovidka :roll: . Ti pa boš dala tolku tipu skozi, da te noben še povohat ne bo tel več... Sploh pa ne vem, kaj se ti tulku ukvarjaš z drugimi ljudmi, brigej se zase! :roll:

Punca je pač uprašala, če se nam zdi narobe, če kdaj pomisli na kakšnega drugega in jez sm ji odgovorila, da ne. Torej?! Ne ukvarjej in ne analiziraj zdej moj lajf :roll: .
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

Jaz mislim da vsak iz sebe gleda in po sebi sklepa...delusional se zdi tvoj način razmišljanja čuden ker ji ni podoben...tebi se pa njen ne zdi primeren...dva različna svetova udarila skupaj.

Odvisno je kakšne vrednote ima dotična oseba, razmišljanja in način življenja.
Ene so bolj družinsko usmerjene ene bolj svobodno...vse ob svojem času...ene pač rabijo veliko svobode in se ga znoreti enim pa pač odgovarja imeti mirno življenje...mislim da je tu problem nastal.

Seveda je pa od tega dekleta odvisno kaj bo storila v tem primeru...vsak deluje po svoje...seveda se dostikrat zgodi da ti je tudi kakšna druga oseba lahko všeč...ampak to ni nujno razlog da pa zaradi tega greš narazen in ga pustiš. Lahko tudi...ni pa nujno...to pa itak najbolj ve oseba ki je v tej situaciji kako bo reagirala...življenje si krojimo sami in imamo svobodo izbire...odloča se vsak zase...delusional gleda iz sebe in ima pač prepričanje da se mora ženska še razcveteti...dočim moi T pa pravi da ni to nič groznega in naj naprej furata s svojim da jo bo minilo...
Zadnjič spremenil ryu10kyu, dne 18. Maj. 2008 15:13, skupaj popravljeno 1 krat.
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

....
Zadnjič spremenil delusional, dne 16. Nov. 2009 13:11, skupaj popravljeno 3 krat.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

...
Zadnjič spremenil delusional, dne 16. Nov. 2009 13:10, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Draga Deluional, ne boš verjela... ampak že dolgo vem, da moj tip ni svetnik ! :D

Ryu10kyu... vem, da smo si ljudje različni in aleluja za to. Jez sam ne vem, kaj se je name spravla, ker ni tema o meni, ampak je punca neki uprašala in jez sm povedala svoje mnenje. Sploh pa... kdo pravi, da če ma punca tipa, da si želi mirnega, družinskega življenja? To je en navadn stereotip! Verjemi, da sm jez use prej kot mirna :wink:. Sploh pa zame ne pomeni, da če varaš, da si pol divji. Se da bit tudi divji in zvest...

Konc OT, vrnte se k temi že no!
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

delusional napisal/-a:
moi T napisal/-a: Ti pa boš dala tolku tipu skozi, da te noben še povohat ne bo tel več..

ajej, kaj to te tebe ovira, kaj si bodo drugi mislili? pa sej niti jaz, niti ti, nismo nobenmu tipu ne nobenmu drugmu dolžne razlagat s kolikimi, in kaj ti gre po glavi. če nečesa ne narediš samo zaradi javnega mnenja...
vidiš, še moji posti so te zbodli...

ne, samo pač smešno mi je, ko nekatere pozabite, kaj ste napisale v drugih temah... jst mam pač dober spomin.

Ma kaj bluziš spet? :roll: Ne, me ne zanima javno mnenje! Pač mi ni do tega, da bi vsakemu dala, kot to očitno delaš ti... In jez nism nč pozabla, kaj sm kje drugje napisala! A lahko zdej nehaš, ker si že zoprna s tem, da mislš, da vse veš o meni!
Odgovori