Big Brother 2008
Js sam upam da si ne bojo zdej, ko sta sam Eltajb in Mateja nominirana, slučajno zmisnli da bo še kter zravn kazensko nominiran al pa kej. Ker to je že skor preveč dobr da bi blo res, da bo en od njiju zagotovo letel ven. 

little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
no angel napisal/-a:Js sam upam da si ne bojo zdej, ko sta sam Eltajb in Mateja nominirana, slučajno zmisnli da bo še kter zravn kazensko nominiran al pa kej. Ker to je že skor preveč dobr da bi blo res, da bo en od njiju zagotovo letel ven.
To je meni najprej prislo na misel, ko se videla, da sta oba nominirana. Imam obcutek, da se to lahko zgodi, ampak hkrati sem prepricana, da bo eden izmed njiju vseeno ven letel, ker sta tak tecna, da joj

Aja se to - butasto se mi zdi, da Tyb govori, da gre prostovoljno ven, ce izselijo Matejo, Naske pa gre prostovoljno ven, ce izselijo Tyba. Pa kaj je s tem folkom? So prisli igrat mucenike in delat poteze v imenu prijateljstva ali zmagat? Glede tega, se mi zdi se najbolj posten Nejc, ki je rekel, da je tukaj samo zaradi denarja - ja kaj pa drugega, edino pametno, posteno, ostali pa igrajo na kvazi prijateljstvo, nic egoistov ni v njih (kao, ker ko bo dejansko treba stisnit rdeci gumb ali prostovoljno oditi in izpolniti obljubo, tako nihce ne bo naredil tega).
- Sweet Princess
- Kofetarica
- Kraj: Ljubljana
Nova naloga: Živeli bodo v škatlah
Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)
MsN napisal/-a:Aja se to - butasto se mi zdi, da Tyb govori, da gre prostovoljno ven, ce izselijo Matejo, Naske pa gre prostovoljno ven, ce izselijo Tyba. Pa kaj je s tem folkom? So prisli igrat mucenike in delat poteze v imenu prijateljstva ali zmagat? Glede tega, se mi zdi se najbolj posten Nejc, ki je rekel, da je tukaj samo zaradi denarja - ja kaj pa drugega, edino pametno, posteno, ostali pa igrajo na kvazi prijateljstvo, nic egoistov ni v njih (kao, ker ko bo dejansko treba stisnit rdeci gumb ali prostovoljno oditi in izpolniti obljubo, tako nihce ne bo naredil tega).
Joj to je pa tud men tak butasto! OK če gre Mateja ven, nej Eltajb kr gre, še bolš, ampak da Naske take ven meče - on je bil moj favorit, zdej se mi pa še on zdi en bebec.

little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
let your heart keep time
now the clouds are gone
- Sweet Princess
- Kofetarica
-
- Kofetarica
Mah to je Naske pomoje kar tako rekel v tistem trenutku...kao frendi in to
Jaz razmišljam kdo bi lahko zmagal...se mi zdi da Sandija imajo ljudje najbolj radi...pol pa kakšen Marčelo(čeprav mi je on že od začetka totalno beden...pravi antipačnež mi je) ali pa Naske...če bi kdo drugi bi bil pa presenečen

Jaz razmišljam kdo bi lahko zmagal...se mi zdi da Sandija imajo ljudje najbolj radi...pol pa kakšen Marčelo(čeprav mi je on že od začetka totalno beden...pravi antipačnež mi je) ali pa Naske...če bi kdo drugi bi bil pa presenečen

Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
- Komunikatorka