Big Brother 2008

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

Js sam upam da si ne bojo zdej, ko sta sam Eltajb in Mateja nominirana, slučajno zmisnli da bo še kter zravn kazensko nominiran al pa kej. Ker to je že skor preveč dobr da bi blo res, da bo en od njiju zagotovo letel ven. :D
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

no angel napisal/-a:Js sam upam da si ne bojo zdej, ko sta sam Eltajb in Mateja nominirana, slučajno zmisnli da bo še kter zravn kazensko nominiran al pa kej. Ker to je že skor preveč dobr da bi blo res, da bo en od njiju zagotovo letel ven. :D

To je meni najprej prislo na misel, ko se videla, da sta oba nominirana. Imam obcutek, da se to lahko zgodi, ampak hkrati sem prepricana, da bo eden izmed njiju vseeno ven letel, ker sta tak tecna, da joj :roll: Sploh Tyb ... tak nevroticen tip, premisljen - pa dobro, vse to je normalno, da se mu dogaja v nekem resnicnostnem sovu, ampak taktika bi morala biti taka, da tega ne pokazes obcinstvu in, da v navalu obupa ne napadas drugih, ker tole je res slaba poteza, kar ta dva v duetu pocneta :)

Aja se to - butasto se mi zdi, da Tyb govori, da gre prostovoljno ven, ce izselijo Matejo, Naske pa gre prostovoljno ven, ce izselijo Tyba. Pa kaj je s tem folkom? So prisli igrat mucenike in delat poteze v imenu prijateljstva ali zmagat? Glede tega, se mi zdi se najbolj posten Nejc, ki je rekel, da je tukaj samo zaradi denarja - ja kaj pa drugega, edino pametno, posteno, ostali pa igrajo na kvazi prijateljstvo, nic egoistov ni v njih (kao, ker ko bo dejansko treba stisnit rdeci gumb ali prostovoljno oditi in izpolniti obljubo, tako nihce ne bo naredil tega).
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sweet Princess »

Ja sej...al so nort zarad dnarja al kaj?! Sm neki čitala da če bo šu nasle vn da gre tajb za njim...Mah...Letošnji niso čist nč grebatorski...Eh... :D
Uporabniški avatar
cukrck
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a cukrck »

Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

MsN napisal/-a:Aja se to - butasto se mi zdi, da Tyb govori, da gre prostovoljno ven, ce izselijo Matejo, Naske pa gre prostovoljno ven, ce izselijo Tyba. Pa kaj je s tem folkom? So prisli igrat mucenike in delat poteze v imenu prijateljstva ali zmagat? Glede tega, se mi zdi se najbolj posten Nejc, ki je rekel, da je tukaj samo zaradi denarja - ja kaj pa drugega, edino pametno, posteno, ostali pa igrajo na kvazi prijateljstvo, nic egoistov ni v njih (kao, ker ko bo dejansko treba stisnit rdeci gumb ali prostovoljno oditi in izpolniti obljubo, tako nihce ne bo naredil tega).

Joj to je pa tud men tak butasto! OK če gre Mateja ven, nej Eltajb kr gre, še bolš, ampak da Naske take ven meče - on je bil moj favorit, zdej se mi pa še on zdi en bebec. :? Sicer pa ITAK da je glavni razlog pri VSEH da so šli not denar in res ne vem kaj se neki lepe delajo - kot da nam ni jasno no. Pa men se tud zdi čist fer od Nejca da je vsaj lepo priznal, ka se bojo neki slepomišl tle.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objava Napisal/-a moi T »

:D Koja naloga!
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Sweet Princess »

Ker bedna naloga, ej! Pa kdo si te naloge zmišljuje? Mislm fak no...ždijo že ceu dan u teh škatlah in kaj je point? A da se psihično preizkusijo kdo dalj zdrži al kaj? Kr neki u glavnem...še u živo nimaš kej gledat :lach:
Uporabniški avatar
cukrck
Kofetarica
Kofetarica

Živ dolgčas!
Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)
Uporabniški avatar
*~Liesl~*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *~Liesl~* »

Hehe, kera naloga!!!! Kolk pa bodo te škatle velike?
Uporabniški avatar
electra*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a electra* »

oba dva ven pa je :wink:
Uporabniški avatar
cukrck
Kofetarica
Kofetarica

A so šli sploh že kej vn iz škatl?
mary-kate and ashley bigg
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a mary-kate and ashley bigg »

naj gresta oba ven. sam za nasketa mi pa res ni jasno, zakaj bi šou ven, če gre tajb. halo, sej ni pršu u big britherja zarad eltajba, ampak zarad sebe.
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

Mah to je Naske pomoje kar tako rekel v tistem trenutku...kao frendi in to :)

Jaz razmišljam kdo bi lahko zmagal...se mi zdi da Sandija imajo ljudje najbolj radi...pol pa kakšen Marčelo(čeprav mi je on že od začetka totalno beden...pravi antipačnež mi je) ali pa Naske...če bi kdo drugi bi bil pa presenečen :nixweiss:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Bluestocking
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Bluestocking »

Ufff, pri meni je pa Sandi zapečaten do konca, ker mu še vedno ne oprostim škrtosti.
Delujem po načelu asociacije: Sandi = škrtuh

Pa na splošno mi ni letos noben simpatičen, še najbolj sem se poistovetla s Tjašo (tudi tako sitna znam biti, ja).
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Meni je pa Sara všeč, ker se mi zdi ena taka običajna, človeška oseba. Ostali so vsi čudni vsak v svojo smer, njo si pa čisto komot lahko predstavljam tudi v resničnem življenju. Pa taka simpatična se mi zdi. Gobčna, malo sitna včasih, na splošno pa precej skulirana.
Odgovori