Vse o kopalkah

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
[MaLa]
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a [MaLa] »

meni ma najlepše kopalke benetton...pred dvema letoma sm kupla ene bele pa so še zdaj kot nove (nič se ne vidi skoz), lani pa še ene roza...
mi je ful fajn ko lahko posebej kupiš spodnji pa zgornji del, majo pa ful izbire za vsako barvo več modelov spodnjih pa zgornjih delov :)
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

^^ V katerem kraju pa ti kupuješ stvari od Benettona? Ker tm k jst ponavadi gledam sploh nimajo take izbire :? .
Lastovica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Lastovica »

[MaLa] napisal/-a:meni ma najlepše kopalke benetton...pred dvema letoma sm kupla ene bele pa so še zdaj kot nove (nič se ne vidi skoz), lani pa še ene roza...
mi je ful fajn ko lahko posebej kupiš spodnji pa zgornji del, majo pa ful izbire za vsako barvo več modelov spodnjih pa zgornjih delov :)

Jaz mam pa glih nasprotne izkušnje. Se mi namreč zdijo ful nekvalitetne. So se čist razbarvale (zbledele) in raztegnile.
Uporabniški avatar
lolika69
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a lolika69 »

Jz mam tud slabe uzkušnje. Sm si jih enkrat kupla in mi niso zdržale več kot eno sezono. Lepo sm jih zmeram umivala, zdej so pa tko raztegnjene (sploh šivi niso več prožni) in barva je zbledela. Mam jih lahko samo še za pred hišo, ko se spravm na hitrco sončat.
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
Uporabniški avatar
urš*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a urš* »

Ma, jas sem tut obupala nad benetton kopalkami. :S
Sem si kupla ene živo roza bikinke pa ene tut roza z nekimi otroškimi metulčki pa rožcami gor, pa so oboje tko zbledele, da sploh nevem kera barva je to. Pa tut šivi so čist out, pa raztegnle so se ful - spodnji del sploh... :x
And at the end, all that matters, is YOU.

Nakit: http://nakitglamorous.blogspot.com/
keya
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: wajt krajna

Neprebrana objava Napisal/-a keya »

Js sm si pa pred ene dvemi, tremi leti kupila kopalke od Skinya.. denarnica sicer res trpela ob tem, ampak jih lahko brez problema še vedno oblečem :P
Edino kar se jim pozna, je to da je barva maalce zbledela (ampak je pogruntat samo, če bi raztegnila tam ko so nabrane.. bikinke pač), drugo nič - niso zmuckane, šivi ok, niso raztegnjene, res čisto nič! Pa sem jih imela res vedno oblečene (drugih nisem marala, razen če bla nuja za preoblečt).

Letos sem si pa kupila ene od S.Oliverja (želo všečne :hearts:) - upam da bodo vsaj pol toliko dobre kot te :D

Vem pa, da tistih iz kakšnega NY nebi mela, kič :?
Lorelai20
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Lorelai20 »

keya napisal/-a:Js sm si pa pred ene dvemi, tremi leti kupila kopalke od Skinya.. denarnica sicer res trpela ob tem, ampak jih lahko brez problema še vedno oblečem :P
Edino kar se jim pozna, je to da je barva maalce zbledela (ampak je pogruntat samo, če bi raztegnila tam ko so nabrane.. bikinke pač), drugo nič - niso zmuckane, šivi ok, niso raztegnjene, res čisto nič! Pa sem jih imela res vedno oblečene (drugih nisem marala, razen če bla nuja za preoblečt).

Letos sem si pa kupila ene od S.Oliverja (želo všečne :hearts:) - upam da bodo vsaj pol toliko dobre kot te :D

Vem pa, da tistih iz kakšnega NY nebi mela, kič :?

Vidiš, js sm jih pa doslej vedno kupovala tam in nimam niti ene pripombe. Prvič k sm jih kupla sm bla skeptična ampak ok, mal dnarja mal muske, dam bivše 3 jurje pa mam kopalke za eno sezono (itak se jih hitro naveličam in vs čas kupujem nove). No in zdej mam v omari že kakšnih 5 modelov od tam (ene sm resnično zdelala ampak ok, najbrž klor ni kopalkam prijazen, sploh v kombinaciji s sončkom). Črne bikinke od lani so pa še vedno kot nove.
So me pa letos razočarali s totalno nevšečnimi modeli hlačk - čist preveč blaga za na rit pol pa sonce sploh ne pride zraven. Pa tud vzorci mi niso potegnl.
Uporabniški avatar
[MaLa]
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a [MaLa] »

ŽuŽa napisal/-a:^^ V katerem kraju pa ti kupuješ stvari od Benettona? Ker tm k jst ponavadi gledam sploh nimajo take izbire :? .

Oboje sem kupla v celju v starem delu, ker drugje res nimajo izbire. Nobene se mi niso niti melo raztegnile al pa karkol...
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Wuhhuu končno sem dobila kopalke ki sem jih naročila pr Quelle :freude: . Morm rečt, da so za zdj še prov super, čist prov so mi -kot bi ble za mojo rit delane hehe :D Komi čakam morjeeeeee :jump: .
Maya19
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: MB

Neprebrana objava Napisal/-a Maya19 »

ŽuŽa napisal/-a:
Slika

Evo jaz sem v ponedeljek dobila te kopalke. Prvič sem naročala iz kataloga, pa še to samo zato, ker so tak poceni in mi ne bi bilo škoda tistih 15 evrov, če mi ne bi bile slučajno v živo všeč.
No stvar je taka, da se mi zgornji del full dopade, spodnji pa mi sploh ni lep pa še barve je grozne (take čudno zelene :tot: ) + tisti trak okol je brezvezen. Imam košarico C in moram rečt da kopalke zelo dobro stojijo pa še vzorec je zelo lep. Sem se odločla, da si bom nabavla samo še čist beli spodnji del in jih bom lepo nosila v kombinaciji s tem zgornjim :D
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

v hm-u majo čist bele spodnje dele.. pa posebej jih loh kupš :)
Maya19
Kofetarica
Kofetarica

^ Hvala densy ;D ! Grem ravno jutri tja pogledat...sicer je bela barva full taka nepraktična, ampak za nekajkrat oblečt bo že :D
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Pa ne pozab si bona sprintat :D !
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Maya19
Kofetarica
Kofetarica

Aloha napisal/-a:Pa ne pozab si bona sprintat :D !

:lol:

Že mam vse sprintano-brez skrbi :D ! Zdaj se še samo psihično morm pripravit na boj s prodajalkami.

Konc OT
Uporabniški avatar
lolika69
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a lolika69 »

Danes sem bla u Caldezoniji in sem totalno razočarana nad prodajalko. Sm hotla probat mal več zgornih delou in ona mi je kr govorila:tale ti bo premejhn, tale tud, tale tud,....a zdej ne delajo več kopalk u moji velikosti? In nakonc sm res sam ene 3 kopalke lahka probala pa še te mi niso ble nwm kaj dobre. Ma...zgleda da bom zdej naprej rajš kr brez prodajalke izbirala. Sej tud če mi bi blo premejhno bi mi lahka dala...da usaj na lastne oči vidm in neham sanjart o enih kopalkah. Bom drugič rajš šla u drugo štarcuno. Ta njena "profesionalnist" me je odbila.
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
Zaklenjeno