Druga ženska najeda mojemu tipu

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

Hehe, nekatere bi pa kar paniko zagnale. :D :D

Jaz ne bi. Če me hoče tip varati, lahko kar izvoli... Reees ga ne bi nikoli ovirala pri tem. Če se sam ne ve ustaviti, ga jaz prav gotovo ne bi. Ampak posledice so seveda jasne.

Sicer pa bi mu povedala, da me tista punca moti in da imam občutek, da sta si preblizu. Potem bi že sam moral znati dalje reagirati; če že do zdaj ni, kar je žalostno.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
cat85
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a cat85 »

Glej ne razumem zakaj bi ti hodla do te ženske pa ji gnjavila. Halo, ona ni tvoja kolegica, ne pozna te, boli njo za tebe. Tip je tisti k ma odgovornost do tebe, ženska nima s tabo nič.. Glej če se pogovarja ali karkoli dela s tvojim tipom je to njegov problem, ker je on zaseden. Dvomim da bi mu težila pa gnjavla če nebi on dajal kake pobude.. Moški si včasih pač mal ego filajo.. Glej moreš mal več povedat zakaj misliš da imata kaj. Sam dejstvo je da se morš zmenit z njim. Njega pred dejstva postavit.

Sam sramoto bi si naredla pa glupo izpadla, če bi klicarila to žensko al pa šla do nje. Kaj češ ženski gnjavit če je to vajin problem.
Pa mislim da mu ženska kr tak že ne "teži", je mogo dečko dat kak povod.

Sicer pa kako veš da imata kaj? Veš včasih si ženske prehitro naredimo zgodbico v glavi pa si svoje predstavljamo. In smo preveč občutljive pa prehitro reagiramo in naredimo paniko.

In še enkrat, s tipom se zmeni, ne ženski težit. To je tvoj in njegov problem, tip mora ženski dat jasno vedet da ga ne briga in naj ga pusti pr mir.. Ene ženske so res psihoti, ampak mislim da če jih tip vrže na ignore se slej ko prej naveličajo.

Ti pa se nehaj spraševat kaj naredit s to žensko, ampak se raje vprašaj kaj naredit s tipom.
**Osel gre na led samo enkrat. Človek pa tolikokrat, da se nauči drsat**
suspicious_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a suspicious_ »

drgač se mi zdi mal bedasto prčakovat d bo vsak tip k mu ena punca mal pomigne reku mir mir, js sm zasedn...al vsakmu paše da si mal ego nahran...

jaz pa mislim da če ne bo punci rekel naj mu da mir je ravno toliko kriv kot punca, če ne razčisti z njo ji na nek način sam da povod za sms-e in podobno...

in ne spuščaj se tako nizko da bi šla ti letat za njo in ji govorit kaj naj ona dela s tvojim fantom in kaj ne... če pa je tvoj fant taka pi*** da punce ne upa zavrnit potem ga ti ne rabiš...
Uporabniški avatar
cUmpa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a cUmpa »

Naj omenim, da sva z bivšim šla narazen zradi njegove prevare, zdaj sem bila končno spet srečno zaljubljena, ma vraga je že spet neki priveseki se zraven prisvetil :( Moj je vpričo mene kričal na njo, da naj ga pusti pri miru in zvečer je dobil sms: "Mi je vseeno, če imaš ti žensko, za katero misliš, da jo ljubiš, tudi mene boš ljubil, ko me boš bolje spoznal!" Vem, da do zdaj še nista imela nič, samo ne vem kaj še bo :( je pa 18 let mlajša od njega, mlada deklica, ampak teži pa, kot da bi ji biološka ura že res tiktakala zadnje urce.. za znoret.. Jaz sem bila prepričana, da ji on sam daje povod pa laže, da ji ga ne, sem mu tudi jasno povedla, spokala in šla domov... on je naslednji dan priletel z izpiskom iz mobitela, ves obupan.. no zdaj si je še številko spremenil, ker ona ima namreč pri vsakem operaterju eno številko.. skratka, bomo videli, meni se pa enostavno ne da kregat, dovolj imam :(
Vem pa, kako je to nadležno, saj noben več ne gleda na druge ljudi, vsak zase skrbi, pa čeprav do željenega pride preko trupel.
Uporabniški avatar
lipgloss
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a lipgloss »

Ja in evo priskakljal je k tebi :) Ne bom nikoli pozabila, ko sta sošolec in sošolka s faksa hodila in kadar smo imeli žurke je njen fant (sošolec) prav za drugimi skakakl in jih lupčkal v pričo nje. Ker smo seveda sošolke odreagirale predvsem zaskrbljeno in uboga punca,... Je samo z enim stavkom zaprla vsa usta :) "Ja kaj ? na koncu itak pride k meni in me ima najrajši. Naj se zabava." Bolj se punce sekiramo okoli tega slabše je.
Uporabniški avatar
rdeče vrtnice
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a rdeče vrtnice »

Cranberries napisal/-a:Hey! Nočem biti nekaj pametna pa bla bla bla, ampak vseeno.. Jaz bi ji verjeto na tvojem mestu direktno povedala vse kar ji gre, s tipom pa bi tudi stvari razčistila.. Mislim, da če boš čakala, da vse mine, se bo stvar lahko še bolj zakomplicirala.. Dosti sreče..

se strinjam...ne čakat...poišči še več razlogov in to...in pojdi do nje...ne čakat!
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
Uporabniški avatar
brunett
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a brunett »

Huh, js pa ne bi nikoli šla tko do ene ženske, če ne bi bla 10000% da ni moj tip mel nič z njo. Dej si predstavlji da se dobiš z njo pa jo nadreš ona ti pa v faco vrže kdaj, kako, kje sta bla skupi. HALO :roll:

S tipom rešita kar je za rešit, ta babnca itak ni teb nič dolžna, tvoj tip je dolžen da jo skensla če punca nima meje.
Uporabniški avatar
cUmpa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a cUmpa »

Juuj, jaz tudi ne bi šla do nje pa če je ne vem kaj. Njemu sem povedala, kaj si o tem mislim, on pa naj se odloči, ali ji bo dopovedal, ali pa naj si odmisli naju dva kot par. Nekaj časa sem opazovala, potem pa sem enkrat povedala jasno in glasno, ponavljati pa ne mislim. Kar pa ženska počne, je pa res čisto mimo. če bi meni en tip rekel in se celo začel dreti name, ma jaz ga v življneju več ne bi poklicala, ampak, ljudje smo si različni, nekateri imajo potem še večje veselje :)

Zdaj, če vam lahko malo še za nazaj omenim.. deklina s katero me je bivši prevaral, ga je klicarla še 1 leto po tistem in ko ji je on rekel, da je bolana, da naj mu neha težit, mu je ta pribila nazaj, da ga obožuje je*at v glavo...
no to so vse eni nivoji, na ketere se ni vredno spuščati!
Karja
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Karja »

js bi se z njim pogovorila, pa razčistla uno bi pa pustila na mir, če hoče kj z njo met bo tud če jo boš ti napizdla, tko da se z njim men ne pa z njo
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

Jaz se pod nobenim pogojem ne bi sramotila s tem, da bi njo napadala karkoli.

Najprej se prepričaj, ali je res ali ne.

Z njim se pogovori...
Uporabniški avatar
Mju
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Mju »

nevem, zakaj bi razčiščevala z njo, sej ona se tebe sploh ne tiče in nima konec koncev nč s tabo, s svojim tipom moreš razčistit... pomojem bi vsaka punca, ki bi ji bil en tip všeč, naredila vse, da bi bla z njem.

dejstvo je, da če tip da jasno vedet, da ma punco in noče nič z nobeno drugo in jo odjebe, bo mel mir, prej al pa slej... mislim, da nima smisla da do nje hodiš (in s tem ti izpadeš neumno), s svojim fantom razčisti, ko boš z njem uredila boš hkrati tudi z njo...
Uporabniški avatar
*little girl*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Where the streets have no name

Neprebrana objava Napisal/-a *little girl* »

Povej mu naj izbere med tabo al njo. ampak če mu 100% zaupaš,in če ti pravi da nič ne delata mu vrjemi. tudi meni se je to dogajalo,dobivala sem maile,klice od ene "frendice" ki mi je govorila da se moj po drugi obeša... no,on mi je zatrdil da ni nič počev in js sm mu zaupala...na koncu se je izkazalo,da naju je hotela ta "frendica" spravt narazen... nekateri so pač bolni :?
Uporabniški avatar
_vampirk'ca
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a _vampirk'ca »

jz bi se z njim pogovorila.če bi se kakorkoli izmikal al pa biu sumljiv bi rekla da če me nima tolk rad d bi bil iskren z mano pol brez veze d sploh kej mava.če bi se je on hotu rešit in bi ji reku nj mu da mir pa bi ona še kr težila bi ji pa jz rekla nj se mal umiri.tko napadala je pa ne bi če se moj tip meni z njo.težila bi ji edin če bi on hotu mir pa ga ona neb dala.
IJO
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Dreams

lol

Neprebrana objava Napisal/-a IJO »

znori...reci bejbi da to je tvoj tip in nj pazi kj dela...
pa tipu powedi kr mu gre:)
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Ja, seveda, najbol da fizično obračuna z bejbo, kr je njen dec ubogo bitje brez lastne pameti in ne ve, kaj dela.

Se strinjam, da se ni kej z njo za ment, ampak je treba stvari razčistit s fantom, sej si z njim u zvezi, ne z njo.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Odgovori