Naj omenim, da sva z bivšim šla narazen zradi njegove prevare, zdaj sem bila končno spet srečno zaljubljena, ma vraga je že spet neki priveseki se zraven prisvetil

Moj je vpričo mene kričal na njo, da naj ga pusti pri miru in zvečer je dobil sms: "Mi je vseeno, če imaš ti žensko, za katero misliš, da jo ljubiš, tudi mene boš ljubil, ko me boš bolje spoznal!" Vem, da do zdaj še nista imela nič, samo ne vem kaj še bo

je pa 18 let mlajša od njega, mlada deklica, ampak teži pa, kot da bi ji biološka ura že res tiktakala zadnje urce.. za znoret.. Jaz sem bila prepričana, da ji on sam daje povod pa laže, da ji ga ne, sem mu tudi jasno povedla, spokala in šla domov... on je naslednji dan priletel z izpiskom iz mobitela, ves obupan.. no zdaj si je še številko spremenil, ker ona ima namreč pri vsakem operaterju eno številko.. skratka, bomo videli, meni se pa enostavno ne da kregat, dovolj imam
Vem pa, kako je to nadležno, saj noben več ne gleda na druge ljudi, vsak zase skrbi, pa čeprav do željenega pride preko trupel.