in moja "pametna ginekologinja mi je prbila da on se pa ne rab zdravt...mu bom rekla da gre k svojmu zdravniku pa mu reče za difulcan al kej tazga k moja gin. je očitno omejena...
fitipaldi napisal/-a:ja pol jih je pa verjetno tud on fasu ker sm zdj ugotovila da se tud pr men spet neki pojavla...
in moja "pametna ginekologinja mi je prbila da on se pa ne rab zdravt...mu bom rekla da gre k svojmu zdravniku pa mu reče za difulcan al kej tazga k moja gin. je očitno omejena...
 in ni usaka zadeva že takoj unetje, ampak usen se mi zdi, da se prevečkrat dogajajo.
 in ni usaka zadeva že takoj unetje, ampak usen se mi zdi, da se prevečkrat dogajajo.
 ... Pa me zanima, čist tko za info, zakaj take čakalne dobe? Na klasičn pregled bom hodila tja, ostale tegobe bom pa še naprej rešvala na privat.
 ... Pa me zanima, čist tko za info, zakaj take čakalne dobe? Na klasičn pregled bom hodila tja, ostale tegobe bom pa še naprej rešvala na privat.Aloha napisal/-a:Pa me zanima, čist tko za info, zakaj take čakalne dobe? Na klasičn pregled bom hodila tja, ostale tegobe bom pa še naprej rešvala na privat.

, sedaj pa uporabljam še natrii tetraboratis (borax) in že po 3 svečkah je stanje normalno. bom sicer uporabila vse svečke, da bo za zihr, ampak se mi zdi da je zdej ok...
 , sedaj pa uporabljam še natrii tetraboratis (borax) in že po 3 svečkah je stanje normalno. bom sicer uporabila vse svečke, da bo za zihr, ampak se mi zdi da je zdej ok...

veeem, nism bla pr zdravniku, vem da ni ok, ampak če je pa zdej tolk bolše...
 veeem, nism bla pr zdravniku, vem da ni ok, ampak če je pa zdej tolk bolše...