pozdrav!
js se prvič v življenju srečujem z nadležno težavo-glivicami seveda. kr naenkrat je začelo srbet in pečt, spodnje ustnice so zatekle in postale nekako gobaste. mam pa porušen imuno sistem, se mi je vlekel nekak prehlad že 3 tedne in še ni bolš.
pol pa...z mojim mava spolne odnose...pa čez dva dni spet. takrat še nism nč vedla, kaj mam, ker je samo srbel. pol pa jst ugotovim da mam glivice, seveda takoj odpovemo spolne odnose...in isti dan moj prijavi, da ga dol ful srbi. pogledam...omfkgd, vse rdeče, pikasto, z belimi kapicami že! no, naslednji dan kličem ginekologa, me je sestra hotla odpravt s tem, da vse dobim samoplačniško v lekarni, ko sm pa za partnerja povedla, da je tut okužen, mi ga je dala pa na telefon. predlagal je canesten kremo zanj, borax svečke zame in še multi gyn.
od tega je minilo 5 dni. men je boljše, vendar po zaslugi tega, da smo doma staknili tabletko 150mg diflucana in sm jo včeraj pojedla...

veeem, nism bla pr zdravniku, vem da ni ok, ampak če je pa zdej tolk bolše...
ampak:
1.mojemu dol vse nekaj po gnilem smrdi, še kar ga srbi in nč ne zgleda da bi se kej pozdravil...sva pa že dooolgo par in nonstop skup, tak da ni
od druge dobil
2. borax svečke, ki mi jih je priporočil ginekolog, me fuuul pečejo ko jih mam notr. poleg tega bi morala naslednji ČETRTEK dobiti menzo, jemljem logest in je zmer točna, jst mam pa kapljice krvi na vložkih vsako jutro in še malo čez dan! mi je borax razjedel sluznico??
3. ali moram zdaj, ker diflucan pač sistemsko pobije vse glive, tudi dobre...zanima me, kaj naj jem, da jih bom potem dobila nazaj ( v normalni meri)?
4.s čim se naj maže moj fant, če canesten kmalu ne bo izboljšal razmer??
5. kako dolgo naj ne bi sexala? ko se bova kao pozdravila, ali še lahko spusti vame?
hvala vam za vse odgovore, ker sem reees zelo zmedena in nesrečna, popolnoma nenavajena takih problemov.
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...