Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Jaz imam zelo dobre izkušnje...jem jih že 5let pa nisem nikdar na katere druge prešatala...
Moja je sestra je stara 28let pa jih je tudi začela jesti pa je zadovoljna...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
sleepyheadgirl
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a sleepyheadgirl »

ja js sm jih mela 2 leti sam sm jih zamenala za yasminelle ker sm opazla da sm razdražljiva ful p tko drgač so ble pa ql
Gymnastics tells you no. All day long. It mocks you over and over again. Telling you- you're an idiot.
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a tani24 »

js mam pa ogromne probleme s tabletkami in nevem kaj nej: skoz se mi pojavljajo te krvavitve in skoz menam tabletke, zdej mam že 4. mela sm že cileste, diane 35, zdaj mam yarina. men sploh krvavitvne ne prenehajo, jih mam čez ceu mesec. zdej mam yarina drugo škatljico in ni bilo enega dneva da nebi bilo krvavitev. ginekologinja mi pravi naj še jemlem, da bo bolše, sam kdaj? js bom znorela, mislim menstra čez ceu mesec, sploh nevem kdaj sm nazadne mela čisti dan, pa tud za sex je mal glupo ane :roll:
zdej pa še drugi problemi, zadne čase nič ne spim, še posebi odkar sm začela te tabletke jemat, skoz se zbujam, sploh nevem kdaj mi je nazadne ura zvonila, ker sm zmer že prej pokonc, ponoč se sam premetavam, kr neki sm živčna..pa sploh nimam razloga za živčnost. zdej včeri pa se je zgodil neki ful čudnga kr naenkrat se mi je desna roka omrtvičla, sam mravljince sm čutla in v 5 minutah sm še na desni strani ustnic zgubila občutek, takoj sm šla k zdravnici, ta me je poslala direkt k nevrologu v lj in ta mi tm pove, da je možno da zaradi tabletk :eek:
ginekologinjo sploh nevem a nej kličem, ker me zmer na hitr odpravi, da bo bolš, pa sam tabletke mi skoz mena, učinka pa nobenga.
zdej če neham pol itak na kondome, ker očitno hormoni name ne delujejo ok torej tudi vse ostale variante odpadejo ane?
js nevem a mogoče pretiravam, pa ni povezan s tabletkami? a se je kateri kej podobnega zgodil?
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Sej vem, da se zdle čist preveč vmešavam v tvoj lajf, ampak spomnim se ene tvoje teme, kjer si pisala, da tvoje življenje doma ni ravno najbolj rožnato. A si prepričana, da so za stres in slabo spanje krive ravno tabletke?

Če pa so, bi jih pa na tvojem mestu v momentu nehala jemat, ker je precej neumno reskirat zdravje zaradi njih. Omrtvičena roka se mi pač ne sliši ravno najbolj nedolžno.
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a tani24 »

ma ja ker doma je vse kul, tud s fantom gre na bolše, edin kar se včasih živceram so izpiti ki prihajajo in služba, sam nič tok, da bi mi ravno kratil spanec. ma pomoje bom probala brez njih, pa bomo vidl če bo kej bol :?
Eileen
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Eileen »

Oj punce...imam eno butasto vprašanje. :oops: Tiste, ki jemljete Yarina KT: a se vam je slučajno kaj povečal prsni obseg? Vsaj mičken? :?
Uporabniški avatar
Peterca18
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Peterca18 »

Eileen napisal/-a:Oj punce...imam eno butasto vprašanje. :oops: Tiste, ki jemljete Yarina KT: a se vam je slučajno kaj povečal prsni obseg? Vsaj mičken? :?

Jaz mam KT Yarina (sem šla na njih z Logesta) in najprej nisem opazla nobene spremembe in niti ne bi bla pozorna, pa mi tip enkrat pravi da se mu zdi da mam večje joške ... ok, bla bla, mogoče samo zgleda ... pol je pa to še parkrat ponovil in sem začela tudi jaz malo tuhtat in se mi je res zdelo da mam malo bolj poln modrc ... ampak res malenkost, niti približno tolk da bi morala modrce nove kupit :razz:
Ko bom velika, bom Lara Croft.
Uporabniški avatar
Kaychee
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Kaychee »

Jah pomoje da večini. Jest sm mela prejšnjo rundo Logest, pa so ble večje. In so se tud pol precej zmanjšale, k sm nehala KT jemat.

Včeri sm začela po večmesečnem premoru z Yarino in me sam to skrbi, ker sm si ravno kupla kopalke - da ne bo zdej modrc premejhn :? K mam pa čudo problemov, da najdem kopalke k so mi všeč in da pašejo na mojo postavo in bledo polt :x
Uporabniški avatar
LaBonita
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a LaBonita »

jaz imam pa eno vprašanje - odločila sem se da preneham jesti KT...pa imam še pol škatlice za pojest...kaj mi svetujete - a naj pojem to škatlico do konca ali lahko prekinem kar že sedaj? hvala za odg
Uporabniški avatar
kajira
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a kajira »

itak da lahko. sam pač zaščitena ne boš.
Uporabniški avatar
sokolja
Debatorica
Debatorica
Kraj: notranjska

Neprebrana objava Napisal/-a sokolja »

js mam pa ogromne probleme s tabletkami in nevem kaj nej: skoz se mi pojavljajo te krvavitve in skoz menam tabletke, zdej mam že 4. mela sm že cileste, diane 35, zdaj mam yarina. men sploh krvavitvne ne prenehajo, jih mam čez ceu mesec. zdej mam yarina drugo škatljico in ni bilo enega dneva da nebi bilo krvavitev. ginekologinja mi pravi naj še jemlem, da bo bolše, sam kdaj? js bom znorela, mislim menstra čez ceu mesec, sploh nevem kdaj sm nazadne mela čisti dan, pa tud za sex je mal glupo ane

jaz ko sem začela jemat KT sem imela 1 mesec in pol vsak dan malo krvavitev. po mescu in pol je prenehalo.tako, da jaz ti predlagam, da še malo vztrajaš.
Lastovica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Lastovica »

Kaychee napisal/-a:Jah pomoje da večini. Jest sm mela prejšnjo rundo Logest, pa so ble večje. In so se tud pol precej zmanjšale, k sm nehala KT jemat.

Včeri sm začela po večmesečnem premoru z Yarino in me sam to skrbi, ker sm si ravno kupla kopalke - da ne bo zdej modrc premejhn :? K mam pa čudo problemov, da najdem kopalke k so mi všeč in da pašejo na mojo postavo in bledo polt :x

Zakaj se pa meni joške ne povečajo, ne glede na to katere tablete jem? :cry:
Marcela123
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Štajerska

Neprebrana objava Napisal/-a Marcela123 »

PROSIM ZA POMOČ :ertrink:

menstruacijo dobim prej kot bi morala. Ta mesnc mam še zapojest 4 tabletke, pa sem menzo dobila že danes, torej 4 dni prej. Zakaj se to zgodi?
Always look on the bright side of your life.
Lastovica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Lastovica »

Ker maš očitno prešibke tabletke.
Marcela123
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Štajerska

Neprebrana objava Napisal/-a Marcela123 »

ja res imam tabletke z najmanjšo vsebnostjo hormonov, Logest. Močnejših ne prenšama najbolje iz drugih zdravstvenih razlogov. Obstajajo Yarine ki so samoplačniške...pa tudi Diane sem že imela

ok vgalvnem hvala za odgovor, se bom posvetovala z ginek.
Always look on the bright side of your life.
Zaklenjeno