ela85 napisal/-a:tudi jaz je ne sodim, mnenje pa si lahko ustvarim! pa četudi na podlagi nekaj napisanih tekstov.
v njuno razmerje se nisem pretirano poglabljala, ker me niti ne zanima. moti me njen način, kako mu je dala konec.
no, pa mi ti povej, če bi ti pasalo po 4h letih zveze, da ti tip kaj takega naredi. ona je to naredila zaradi trenutne zaljubljenosti. meni je njeno dejanje nezrelo.
dovolj z moje strani.
Eno je mnenje, drugo pa javni linč, ki se do neke mere izvaja tu, še precej bolj pa na BB forumu. Ne vem, zakaj si se oglasila ravno ti, jst sem bolj ciljala na poste v smislu tega, da je kurba, whore in podobno.
Meni na splošno verjetno ne bi pasalo, da bi me tip po 4ih letih pustil. Še manj bi mi pasalo, da bi sodeloval v resničnostnem šovu, sploh pa ne, da bi tam karkoli razlagal o najinem odnosu.
Že to me je zadnjič zmotilo, ko je Tajb razlagal, kakšna je njegova med menstro. Wtf, a to je res treba celi Sloveniji objasnit, da tvojo punco mučijo menstrualni krči?
V bistvu je to bedno, eden od tvojih bližnjih se odloči za odhod v BB, pa je mimogrede cela tvoja intima razgaljena, ker ne zna držat gobca.
Sem že povedala, da ne podpiram njenega ravnanja, ampak v končni fazi pa vsi v hiši govorijo o svojem življenju zunaj. Vprašanje, kaj si recimo mama tiste blondinke misli, ko njena hči javno razlaga, kakšno orgazmično bitje je in da je f** zanjo šport.
In ravno tako, ko je verjetno trenutno Žaninineumu tipu totalno bedno, ker se je na tak način končala zveza, pa še vsi to vejo, se lahko v zemljo pogrezne družina tistega, ki že cel teden jamra, kako je potreben in da ne more več brez seksa. Tako pač je, če so ljudje v tvojem življenju attention whores