Big Brother 2008

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

ela85 napisal/-a:tudi jaz je ne sodim, mnenje pa si lahko ustvarim! pa četudi na podlagi nekaj napisanih tekstov.

v njuno razmerje se nisem pretirano poglabljala, ker me niti ne zanima. moti me njen način, kako mu je dala konec.

no, pa mi ti povej, če bi ti pasalo po 4h letih zveze, da ti tip kaj takega naredi. ona je to naredila zaradi trenutne zaljubljenosti. meni je njeno dejanje nezrelo.

dovolj z moje strani.

Eno je mnenje, drugo pa javni linč, ki se do neke mere izvaja tu, še precej bolj pa na BB forumu. Ne vem, zakaj si se oglasila ravno ti, jst sem bolj ciljala na poste v smislu tega, da je kurba, whore in podobno.

Meni na splošno verjetno ne bi pasalo, da bi me tip po 4ih letih pustil. Še manj bi mi pasalo, da bi sodeloval v resničnostnem šovu, sploh pa ne, da bi tam karkoli razlagal o najinem odnosu.
Že to me je zadnjič zmotilo, ko je Tajb razlagal, kakšna je njegova med menstro. Wtf, a to je res treba celi Sloveniji objasnit, da tvojo punco mučijo menstrualni krči?

V bistvu je to bedno, eden od tvojih bližnjih se odloči za odhod v BB, pa je mimogrede cela tvoja intima razgaljena, ker ne zna držat gobca.

Sem že povedala, da ne podpiram njenega ravnanja, ampak v končni fazi pa vsi v hiši govorijo o svojem življenju zunaj. Vprašanje, kaj si recimo mama tiste blondinke misli, ko njena hči javno razlaga, kakšno orgazmično bitje je in da je f** zanjo šport.

In ravno tako, ko je verjetno trenutno Žaninineumu tipu totalno bedno, ker se je na tak način končala zveza, pa še vsi to vejo, se lahko v zemljo pogrezne družina tistega, ki že cel teden jamra, kako je potreben in da ne more več brez seksa. Tako pač je, če so ljudje v tvojem življenju attention whores :)
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Uf, Tea mi je izjemno antipaticna s svojim nastopom ... Tyb pa spet pametuje, oh joj, on res misli, da bo zmagal oz. da je glavni. Tudi Marcelo mi gre na zivce (prej mi je bil vsec), neprestano spreminja glas v smislu, kot da je dramski igralec :lol:

Zaenkrat sta na pozitivnem polu pri meni le Mateja in Sara.
Picaboo
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Picaboo »

MsN napisal/-a:Tudi Marcelo mi gre na zivce (prej mi je bil vsec), neprestano spreminja glas v smislu, kot da je dramski igralec :lol:

Sej se bi rad vpisal na igralsko fakulteto v New Yorku in se zaposlil v igralski industriji :wink:

Sam kok je pa ta Jeanin otročjaaa :roll:
Uporabniški avatar
electra*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a electra* »

a sii noor...da nebi vedla da je jeanin stara 21 let, bi ji dal za obnašanje enih 15, 16...kero obnašanje...fuuck :roll:
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Josephina »

Kaj so danes prosili stanovalci Big Brotherja v spovednici? Kdo ve?
Uporabniški avatar
Študentka.
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Študentka. »

za harmoniko za sandija:)
pa jim je dal.. ampak samo za 3 pesmi, pol so mogli vrnit:)

aja ups, to so prosili včeraj ali nekaj dni nazaj
my mistake!
J.Lo
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a J.Lo »

Danes so prosili za muziko. Pa jim je BB odgovoril, če mislijo, da je hiša zabaviščni park ali disco, in če so tak dolgočasni, da se ne zdaj drugače zabavat :lol:
Lahko imam vse.
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sugar_baby »

J.Lo napisal/-a:Danes so prosili za muziko. Pa jim je BB odgovoril, če mislijo, da je hiša zabaviščni park ali disco, in če so tak dolgočasni, da se ne zdaj drugače zabavat :lol:

:rofl: :rofl: :rofl: hahahahaha kero kajlo jim je zabil!! Legenda :D
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

Sam kak se men ta Jeanine debilno obnaša. Prav tisto glupo, otročje. Brrrr, mi je antipatična. Me res zanima kaj se bo dogajalo med njima z Marcelom po BB-ju.

Eltajb mi je pa še zmeri edn najbolj zoprnih osebkov tam not. Ko mu kej na paše se zmeri neki kuja in se kislo drži, kr neki je sitn, ma bejž spat ...

Sm vidla dans enga tipa ki je bil isti Naske - sma se neki menla pa sm zvedla da je povrhu vsega še iz Sevnice. :lach: Od vseh tam not zmago privoščim sam Naskeju. Ostali si ne zaslužjo tega keša.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a *zeljka* »

jz se tud use bolj nagibam k naskeju, čeprou mi je biu od začetka najbl antipatičn (no sj mi je še zmer :? ) sam drugi so mi še bol...
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na lepem
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ela85 »

julija, oglasila sem se zato, ker si o obtoževanju pisala takoj za mojim postom. ni mi bilo najbolj logično, ampak na tem forumu si itak vsak vse prestavlja po svoje... :wink:

J.Lo napisal/-a:Danes so prosili za muziko. Pa jim je BB odgovoril, če mislijo, da je hiša zabaviščni park ali disco, in če so tak dolgočasni, da se ne zdaj drugače zabavat :lol:

:lol: to pa ni smiselno. kaj pa je bb, če ne zabava. in mislim, da so bili kar domiselni z harmoniko in poroko. včasih bb nasprotuje sam sebi. ali pa si samo jaz želim čim več dobrih trenutkov in zabave. to je fajn gledati.

kak so bili podložniki v redu, ko so igrali indijance. tisti teden je bil še nekak najbolj zabaven. mateja, tjaša, naske in sebastjan so bili pravi tim. vedno za zajebancijo. :gut:

jaz se težko opredelim za enega. letos sploh ni nekoga, ki bi lahko rekla, ta naj zmaga. sicer mi je dokaj všeč mateja, ampak tudi ona ma svoje muhe. no, saj, kdo pa jih nima. :D
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Tole pa zmaga :lach: :lach:

Joj jz upam, da Mateja leti, samo je malo možnosti pomoje.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

no angel napisal/-a:Sam kak se men ta Jeanine debilno obnaša. Prav tisto glupo, otročje. Brrrr, mi je antipatična. Me res zanima kaj se bo dogajalo med njima z Marcelom po BB-ju.
.

hehe, kaj se bo dogajalo.dvakrat jo bo podrl, enkrat odspredi, drugič od uzadi, pa to bo to :D
tko kot je blo pr jasmini in unmu gumpcu v prejšnjem bb-ju.sta se posexavala, lupčkala, muckala, oh in sploh, pol ko sta pa ven pršla je pa še pogledat ni hotu.
ne verjamem, da bo tud žanin in marčelotu kej ratal.No, če bo pa kaj, svaka čast.

drgač pa itak jasno zakaj žanin dobiva tolk podpore.Ker je slovenska populacija glasovalcev lačna sexa v bb-ju in vsi samo čakajo, kako se bodo nasladil.Mogoče pa žanin in marčelo sam taktizirata vsak s svoje strani.

je pa grdo nardila, nevem, če si tolk časa z nekom, če en druzga si vsaj zasluži tolk spoštovanja, da mu poveš to na štir oči ne pa celi sloveniji pred kamero.
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a KiLLyKa »

ta žanin je bedna. če se bo dol dala se bo samo zarad tega, da bi ji priljubljenost narasla. mislm how lame can u get...in cela neki živčna zdej ko je nominirana.
Jo je očitno strah, ker se bo mogla zuni s tipom soočit...pa sej bo dekco sabo vzela...upam da jo tip zavije vanjo pa zakotali do doma :D
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

KiLLyKa napisal/-a:ta žanin je bedna. če se bo dol dala se bo samo zarad tega, da bi ji priljubljenost narasla. mislm how lame can u get...in cela neki živčna zdej ko je nominirana.
Jo je očitno strah, ker se bo mogla zuni s tipom soočit...pa sej bo dekco sabo vzela...upam da jo tip zavije vanjo pa zakotali do doma :D

glede na slovensko razmišljanje, bi rekla, da jo ne bojo imeli raje, če se da dol pred kamerami, ker bi izpadla kurba...če bi isto naredil tip, bi mogoče še zmagal :?

živčna?...itak da je...tudi sara je bla prejšnji tedn živčna, pa jo ni noben tuki kritiziral...
Odgovori