Nisem hotla odpirat nove teme, pa bom kar sem napisala, čeprav je malo izven konteksta, ampak nekaj smo pisle o razlikah med familijami.
Skoraj eno leto sva že skupaj, ampak ker sva vsak s svojega konca slovenije, on še nikoli ni bil pri meni (zaradi slabih izkušenj ga nisem kar prvi dan hotla pripeljat domov pokazat, ampak sem se hotla prepričat, da je to res to), jaz sem pa ful pri njemu doma in se že kar domače počutim.
Za naslednji vikend sva splanirala, da pride za cel vikend k meni, pa sem malo živčna, kako bo vse skupaj izpadlo, še posebej zato ker sva že tako dolgo skupaj, moji starši pa ga še sploh ne poznajo. Plus tega imamo pri nas doma malo drugačne navade kot pri njih (čist banalne zadeve, ampak mogoče koga lahko zmotijo: npr. nimamo v navadi ogromnih požrtij ampak imamo običajno kosilo - ne glede na to kdo je na obisku, nismo navajeni se slikat vsakih 5 min, ponavadi ne vabimo cele širše familije naj pride pogledat "novega fanta", nismo navajeni da vse naredi mami ampak vsak poskuša čim več pomagat in sam za sebe poskrbet). Njegova mama je res Supermami in upam, da bo tudi on imel mojo mamo tako rad kot imam jaz njegovo. Saj vem, da bo vse ok in res upam, da se bo moj lubi dobro počutil pri meni ... ampak dajte mi napisat kav vzpodbudnega

Ko bom velika, bom Lara Croft.