Moji in njegovi starši

Pomoč iz čustvenih stisk.
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

Najini se pa še ne poznajo..pa mislm,da tut ni treba kam hitet..je tut velik km razadlje umes..tko da je minimalna možnost,da se kdaj srečajo pa da ne vejo kdo je kdo :D (take probleme majo vrjetno pari,k niso velik km razlike)..Najini starši so že tko firbčni mal..z obeh strani bi kr kej organizeral pa tut vem,da se bodo ujel,k so usi na simpl narjeno..to me ne skrbi..sam zaenkat nama je tko ql..pa bo k bo čs za to..še najbl bi blo naključno :D Trema je pa vrjetno pousod prisotna..mi2 bi jih pomoje kr same pustila pa šla nekaaam po svoje :D :D :D
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objava Napisal/-a moi T »

Najini starši se poznajo med sabo... Njegovga fotra itak usi poznajo, mamo pa sta moja dva spoznala, ko je pršla pokropit mojga starga ateta (žalostno ja). Drugače se pa ne družijo in meni ful ugaja tako, ker nočm, da se preveč žlahtajo, ker nikdar ne veš kaj bo...
Je pa že bil njegov fotr pr nas na pijački, nazadnje sred noči po novm letu, ko naju je prpeljal z Lj (pršla s Prage), moja dva pa sta takrat pršla domu in ga povabla na en kozarčk :lach:.
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a *zeljka* »

najini se tud poznajo, sam so ful različni. so se ene dvakrat vidl, pa tko nč spešl.
men je bl ušeč če se nč ne vidjo...
Uporabniški avatar
*ka!a*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *ka!a* »

Tud najini se poznajo, od fanta ati pa moj mata velik skupnga, med njima je sam ene par let razlike, tko da zmer najdeta skupn jezik, prov tko najine mamice...skratka, fajn se razumejo, večkrt gremo k njim, nekikrt tud oni k nm ... tko da je fajn :)
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: LJuBLjaNa

Neprebrana objava Napisal/-a °PeeKaBoo° »

...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 21. Jan. 2010 16:44, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Koper

Neprebrana objava Napisal/-a trapa »

Ne razumem, zakaj vas moti, če se starši med seboj ne poznajo. Bi se morali? Se to spodobi? Je to "naslednji korak"?

Če starši težijo, da bi radi spoznali njegove starše, jim lepo razložite, da je za to še veliiiko časa na razpolago.

Kaj pa vem, jaz bi te stvari pustila za čim kasneje. Manj kot umešavaš starše, lajže je če pride do kreganja, krize ali razdora zveze.
Imaš, da me vikaš!
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

Najini starši se poznajo. Najprej je moja mami spoznala njegova 2 starša (takrat sva bila skupaj približno 1 leto in 3 mesece), in sta se mamici ful zaštekali, med sabo spoznali še očkote, tako da se zdej veselo vabijo na razna novoletna kosila / izletke / veliko noč,.. :) Mamici se pa tut dostkrat slišita po telefonu. ;)
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a metuljčica* »

Najini se poznajo, ker sta njegova dva dala povod in bi tudi rada, da bi si hodili na obiske in se družili, pa moja nista najbolj za to, jaz pa tudi ne. :P
Prtička
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Prtička »

Men se zdi pa to super. si pol k ena velika fajna družina,pa vse je bl pristno,odprto. če si resn in veš da je to to,pomoje ne odlašaš. in mi je neumn d se spoznajo šele na kšni poroki al pa kej. res neosebno.
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Najini starsi se ne poznajo med seboj in mislim, da nihce od nas se nima zelje po cemerkoli v tej smeri ... Je ok, kakor je :) Niti ne vidim smisla v tem spoznavanju ... bo ze, ko bo tako dalec, prej bi bila neka ovira, ces kdaj gremo tja, danes se nam ne da, kaj si bomo izmislili, da ne bi sli ipd. :lol:
Ann*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Ann* »

ja moj biuši s kermu sva bla 8mescou živi 1km stran od mene tko da so se tastari poznal na videz nikol se pa niso prou dobil al pa predstaulal pa tko ..očija se na vsake tok časa vidta pač in sta se pogovarjala sam nikol nisva bla midva vzrok da sta se vidla pa tud nikol se o naju nista pogovarjala mamice se pa še nikol nista pogovarjale pa tud vidle bl sam na delč
nikol niti nism mela želje da bi se kej posebi predstaulal pa videval k so si res zlo različni in tud miji niso mel dobrga mnenja o njegovih starših sam zard tega niso njega u isti koš metal so vrjel da je on drgačn hehe

no z zdejšnim pa še ne razmišlam o tem sploh morm najprej njega predstaut doma hehe sam jz s tem nikol nočm hitet
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Foxy-lady »

Najini starsi pa se poznajo med seboj iz raznih zurk, pa ko sva kuhala na bogracijadi, pa iz rojstnih dnevov. Ampak da bi se druzili, to pa ne. Moja dva sta rekla, da se nimajo kaj druziti, dokler ne bova midva porocena in bova zivela skupaj. :D T
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Lejla86 »

Moji starši pa njegova mami se tud dobr razumejo (oče je žal pokojni). Ne da bi se lih družl z namenom, ampak se vidjo na kkšnih družinskih praznovanjih.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

moji pa njegovi se pa še ne poznajo in tud nekega veselja nimam da bi se.nevem, moji starši so ful odprti, veseljaški, preprosti, včas mal runklasti in totalno nasprotje njegovim, ki vsazga ki ma mal lasu psotran grdo gledajo.tko da pomoje se nebi ušptekal in srečanje pač prelagamo do enga dne pred poroko :D
Uporabniški avatar
Peterca18
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Peterca18 »

Nisem hotla odpirat nove teme, pa bom kar sem napisala, čeprav je malo izven konteksta, ampak nekaj smo pisle o razlikah med familijami.

Skoraj eno leto sva že skupaj, ampak ker sva vsak s svojega konca slovenije, on še nikoli ni bil pri meni (zaradi slabih izkušenj ga nisem kar prvi dan hotla pripeljat domov pokazat, ampak sem se hotla prepričat, da je to res to), jaz sem pa ful pri njemu doma in se že kar domače počutim.
Za naslednji vikend sva splanirala, da pride za cel vikend k meni, pa sem malo živčna, kako bo vse skupaj izpadlo, še posebej zato ker sva že tako dolgo skupaj, moji starši pa ga še sploh ne poznajo. Plus tega imamo pri nas doma malo drugačne navade kot pri njih (čist banalne zadeve, ampak mogoče koga lahko zmotijo: npr. nimamo v navadi ogromnih požrtij ampak imamo običajno kosilo - ne glede na to kdo je na obisku, nismo navajeni se slikat vsakih 5 min, ponavadi ne vabimo cele širše familije naj pride pogledat "novega fanta", nismo navajeni da vse naredi mami ampak vsak poskuša čim več pomagat in sam za sebe poskrbet). Njegova mama je res Supermami in upam, da bo tudi on imel mojo mamo tako rad kot imam jaz njegovo. Saj vem, da bo vse ok in res upam, da se bo moj lubi dobro počutil pri meni ... ampak dajte mi napisat kav vzpodbudnega :)
Ko bom velika, bom Lara Croft.
Odgovori