Lalama napisal/-a:Men pa neki ni jasno... pr mojem priimku piše, da nas je 21... od tega v savinjski regiji 5, neki jih je pa še v osrednjeslovenski pa kraški... pr zadnjih dveh regijah je napisan z (število priimkov je z vidika statistične zaupnosti premajhno za prikaz), ampak js vem, da je v osrednjeslovenski regiji oseb z mojim priimkom vsaj 11, pa jih je verjetno še več... a gre to tud po velikosti regije al kako?
Mogoče je razlika v eni črki (pa se to smatra kot drug priimek)?
a-a, smo ista familija, od tega 7 celo v isti ulci, tko da to ne more bit... heh, kdo bi vedu slab popis
Ja! Očino obstaja (usaj še) ena punca z istim imenom in priimkom. Me je zadnjič na Facebooku kiknu en z istim priimkom in mi napisal da ma njegova sestra isto ime k jst in da očitno nisem edina s takim imenom in priimkom
Me pa dostikrat uprašajo če sm kej u sorodu z enkim slovenskim pisateljem (mava isti priimek); Nazadnje se je to moi T spraševala Ne nisem - čeprav sm u osnovni in sredni šoli eseje in spise zmeri 5 pisala
žensk z mojim imenom je vedno več, ko sem se rodila pa sem bla ena redkih, vsaj tuki v naši okolici. obstaja pa še ena, ki ima isto ime in priimek - beda...