Matura [Združena tema]
- ~Papillon~
- Debatorica
^cherry^ napisal/-a:Ma dej valda ne bodo dal kak je blo ime bolničarju alpa 14-letnemu sinu... ali pač?![]()
Js tega ne znam, niti nevem kak bi lahko te otroke uporabl; razn če bi jih mogoče mogl primerjat s Pepčkom pa Franceljnom ampak to je pa že pol res gnilo. Da bi iz vseh 4ih knjig dal ravno te... neee valda da ne.
Brez panike

Šibimo rajš spat, da bomo mel ju3 spočite male sive celice

Gud lak

- FairyAngel
- Kofetarica
- Kraj: Svet mojih sanj :)
- Kontakt:
Vsekakor takšnega naslova nisem pričakovala;
Spopad vesti in osebne sreče v Kralju na Betajnovi in Fizikih. (nekako takole je bil naslov ...)
Opisati iz vsake drame osebo, ki se je odpovedala lastni sreči, zaradi vesti in osebo, ki jo je pri njenem etičnem delovanju ovirala. Pa komentirati kateri konec je bil shrljivejši; tukaj dejansko ni pravilneaga odgovora, saj s pravilnimi argumenti lahko zagovarjaš eno ali drugo dramo.
Pa čist so "zašli" iz glavnih; naslovnih oseb na bolj obrobne, kar tudi nisem pričakovala. Hm, zanimivo
Me prav zanima, kakšen bo kaj točkovnik.
Spopad vesti in osebne sreče v Kralju na Betajnovi in Fizikih. (nekako takole je bil naslov ...)
Opisati iz vsake drame osebo, ki se je odpovedala lastni sreči, zaradi vesti in osebo, ki jo je pri njenem etičnem delovanju ovirala. Pa komentirati kateri konec je bil shrljivejši; tukaj dejansko ni pravilneaga odgovora, saj s pravilnimi argumenti lahko zagovarjaš eno ali drugo dramo.
Pa čist so "zašli" iz glavnih; naslovnih oseb na bolj obrobne, kar tudi nisem pričakovala. Hm, zanimivo

Sj to se zlo velikokrat naredi. Ko smo mi imel maturo pred dvema letoma se je večinoma vrtelo okoli lika, ki na sredini knjige umre, pa še narobe so njegovo ime napisali
Čeprav knjig nisem prebrala mi je pa naslov edeja všeč.

Čeprav knjig nisem prebrala mi je pa naslov edeja všeč.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
-
- Kofetarica
Naslov eseja je bil men ful všeč, mogoče je bil malo preveč splošen in smo vsi več ali manj pisali bolj obnovo kot kaj drugega. Jz sm si izbrala Maksa in Moebiusa, ovirata ju Kantor in doktorica, svoje namere pa sta zaupala Francki oz. fizikoma. Men se je zdel kar preveč splošen naslov ... aja, konec mi je pa srhljivejši pri fizikih. In pol sem za zaključek še mal od vesti napisala in to je to. Sploh nimam občutka. V glavnem sta mi bla oba naslova dobra (tud un na poskusni).
Kako vam je šlo? Je kera pisala interpretativnega? Ma, se mi je zdel ful zajeban.
Kako vam je šlo? Je kera pisala interpretativnega? Ma, se mi je zdel ful zajeban.
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
samo neki lahko rečem: GROZA!
lih tiste knjige so dali k jih nism razumela.. pa naslov je bil kr neki - človek bi prčakavu neki v zvezi z nasiljem, čene druzga vsaj podvprašanje, pol pa neki tretjega od VESTI
drugič naj djao še ljubezn k je še bolj mimo..
upam da bom dobila tistih 10 točk
me je primlo slabo k sm vidla točkovnik.. za kaj vse ti odštevajo napake (nenapisan naslov)..halooo?! 
lih tiste knjige so dali k jih nism razumela.. pa naslov je bil kr neki - človek bi prčakavu neki v zvezi z nasiljem, čene druzga vsaj podvprašanje, pol pa neki tretjega od VESTI

upam da bom dobila tistih 10 točk

Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.