Matura [Združena tema]
-
- Cosmopsiho
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
- Kontakt:
Tyisha napisal/-a:Tigi napisal/-a:Jaz mam pa spet popravca matematiko tako, da grem šele avgusta na poklicno maturo pa me malo skrbi, da sploh nam mogla pridt na moj fax
A ti tut?No sej jst ga uradno se nimam, sam glede na to kuko sm dons pisala...se ze cel dan sekiram
No danes mi je profesor reku, da sem pisala dve tako, da imam možnost, da še ostali dve konferenci popravim...
Potem mi je pa šeena profesorica rekla, da ker nisem oddala projektne naloge, da grem lahko ravno tako na spomladanski rok le če nimam nobenega popravca...tako, da sedaj delam na tem, da bom poskusila vse zrihtat...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
- _vampirk'ca
- Debatorica
jz morm še matematko popravt...mam to konferenco 211 in bom še uprašana pa v četrtek pišemo tko d to morm nrdit...
za esej jutr se pa ne sekiram.prebrala sem vse knjige, te kresnice in esej na maturi 2008 knjigo...tople vode se tuki ne da odkrit.lepo napišeš use kar je treba.uvod pa zaključek povežeš ker so tut za to pike in...nimaš kej več...sej esej je sam esej =)
za esej jutr se pa ne sekiram.prebrala sem vse knjige, te kresnice in esej na maturi 2008 knjigo...tople vode se tuki ne da odkrit.lepo napišeš use kar je treba.uvod pa zaključek povežeš ker so tut za to pike in...nimaš kej več...sej esej je sam esej =)
- ~Papillon~
- Debatorica
_vampirk'ca napisal/-a:za esej jutr se pa ne sekiram.prebrala sem vse knjige, te kresnice in esej na maturi 2008 knjigo...tople vode se tuki ne da odkrit.lepo napišeš use kar je treba.uvod pa zaključek povežeš ker so tut za to pike in...nimaš kej več...sej esej je sam esej =)
podpis. lepo si povedala

.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
- _vampirk'ca
- Debatorica
v bistvu če res poskušaš lepo oblikovat stavke in se zbereš te lahko zafrkne samo slovnica. itak dve osebi pregledata esej in potem dobiš srednjo oceno...nek filing po eseju pa tut maš.če jz res dober esej napišem točno vem da je dober in pričakujem dobro oceno...upam da bo zdej tut tko...mene bl matematka skrbi...pa geografija...=)
- super_shine
- Komunikatorka
bljah, men grejo te drame že prou na bruhanje. k jih res že tok cajta gulmo, da se mi zdi prou bedno še pisat o njih. bojim se, da nam napisala kšne stvari samo zato k se mi zdi "da to itak že usi vemo" oz. da je itak čis logična, tko kokr ns je dons slovarca opozorila.
ne vem če bi šla sploh še kej preletet al kr odneham z usm skp.
aja, kok cajta je biu že Möbius v Les Cerisierju? (jao, a se sploh tko napiše?) ene 15 let al kok že?
ne vem če bi šla sploh še kej preletet al kr odneham z usm skp.
aja, kok cajta je biu že Möbius v Les Cerisierju? (jao, a se sploh tko napiše?) ene 15 let al kok že?
buubbika napisal/-a:Mene sam zanima kako boste primerjale (če boste)? Npr, da bosta 2 knjigi (al pa tud več..) a boste kr sprot primerjale al npr. najprej Tartuffa pa pol Vladimirja pa na koncu mal neka skup al bi kr primerjavo delale? Je to važno, kak je princip primerjave?
Mislim, da ni vazn. Js vedno prvo utemeljim eno knjigo nato drugo, na koncu pa ju skupaj primerjam.
- super_shine
- Komunikatorka