Matura [Združena tema]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Zaklenjeno
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objava Napisal/-a [vanessa] »

Jst bi rada kar takoj zvedla kko mi je šou esej, da bi pol za naprej vedla al se morem ful trudit (pr slovi) al ne :?
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
Uporabniški avatar
porcelain
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a porcelain »

kak dolgo se že piše to? čist sem pozabla..

drugač pa že od včeraj gulim kresnice v podrobnosti.. imena mi nekak delajo največje probleme povsod.. čist preveč jih je :evil:
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Josephina »

2uri in pol imamo casa - se mi zdi.
Uporabniški avatar
Tyisha
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Tyisha »

Tigi napisal/-a:Jaz mam pa spet popravca matematiko tako, da grem šele avgusta na poklicno maturo pa me malo skrbi, da sploh nam mogla pridt na moj fax :?

A ti tut? :) No sej jst ga uradno se nimam, sam glede na to kuko sm dons pisala...se ze cel dan sekiram :cry:
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objava Napisal/-a [vanessa] »

porcelain napisal/-a:kak dolgo se že piše to? čist sem pozabla..

2 uri in pol = 4 šolske ure
sej je kr dosti samo..jooooj.. a še koga tko skrbi al samo jst zganjam tak kraval????
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Js sem cist flegma.. Se sploh ne sekiram. Eseji so mi vedno sli - pisala vedno 3 al pa 4, tko da.. Bomo vidl. Zdej je kar je.
Uporabniški avatar
porcelain
Kofetarica
Kofetarica

[vanessa] napisal/-a:
porcelain napisal/-a:kak dolgo se že piše to? čist sem pozabla..

2 uri in pol = 4 šolske ure
sej je kr dosti samo..jooooj.. a še koga tko skrbi al samo jst zganjam tak kraval????

ni panike, ne se sekirat :)
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Tyisha napisal/-a:
Tigi napisal/-a:Jaz mam pa spet popravca matematiko tako, da grem šele avgusta na poklicno maturo pa me malo skrbi, da sploh nam mogla pridt na moj fax :?

A ti tut? :) No sej jst ga uradno se nimam, sam glede na to kuko sm dons pisala...se ze cel dan sekiram :cry:

No danes mi je profesor reku, da sem pisala dve tako, da imam možnost, da še ostali dve konferenci popravim...

Potem mi je pa šeena profesorica rekla, da ker nisem oddala projektne naloge, da grem lahko ravno tako na spomladanski rok le če nimam nobenega popravca...tako, da sedaj delam na tem, da bom poskusila vse zrihtat...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
_vampirk'ca
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a _vampirk'ca »

jz morm še matematko popravt...mam to konferenco 211 in bom še uprašana pa v četrtek pišemo tko d to morm nrdit...
za esej jutr se pa ne sekiram.prebrala sem vse knjige, te kresnice in esej na maturi 2008 knjigo...tople vode se tuki ne da odkrit.lepo napišeš use kar je treba.uvod pa zaključek povežeš ker so tut za to pike in...nimaš kej več...sej esej je sam esej =)
Uporabniški avatar
~Papillon~
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a ~Papillon~ »

^^ Maš res.. sicer je pa to tok nemogoče objektivno ocent, da ne morš niti mal vedt kako dobr ti je šlo.. Se mi zd :?
Uporabniški avatar
porcelain
Kofetarica
Kofetarica

_vampirk'ca napisal/-a:za esej jutr se pa ne sekiram.prebrala sem vse knjige, te kresnice in esej na maturi 2008 knjigo...tople vode se tuki ne da odkrit.lepo napišeš use kar je treba.uvod pa zaključek povežeš ker so tut za to pike in...nimaš kej več...sej esej je sam esej =)

podpis. lepo si povedala :)
Uporabniški avatar
_vampirk'ca
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a _vampirk'ca »

v bistvu če res poskušaš lepo oblikovat stavke in se zbereš te lahko zafrkne samo slovnica. itak dve osebi pregledata esej in potem dobiš srednjo oceno...nek filing po eseju pa tut maš.če jz res dober esej napišem točno vem da je dober in pričakujem dobro oceno...upam da bo zdej tut tko...mene bl matematka skrbi...pa geografija...=)
Uporabniški avatar
super_shine
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a super_shine »

bljah, men grejo te drame že prou na bruhanje. k jih res že tok cajta gulmo, da se mi zdi prou bedno še pisat o njih. bojim se, da nam napisala kšne stvari samo zato k se mi zdi "da to itak že usi vemo" oz. da je itak čis logična, tko kokr ns je dons slovarca opozorila.
ne vem če bi šla sploh še kej preletet al kr odneham z usm skp.
aja, kok cajta je biu že Möbius v Les Cerisierju? (jao, a se sploh tko napiše?) ene 15 let al kok že?
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

buubbika napisal/-a:Mene sam zanima kako boste primerjale (če boste)? Npr, da bosta 2 knjigi (al pa tud več..) a boste kr sprot primerjale al npr. najprej Tartuffa pa pol Vladimirja pa na koncu mal neka skup al bi kr primerjavo delale? Je to važno, kak je princip primerjave?

Mislim, da ni vazn. Js vedno prvo utemeljim eno knjigo nato drugo, na koncu pa ju skupaj primerjam.
Uporabniški avatar
super_shine
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a super_shine »

^^ hmm .. nm je usa 4 leta govorila da je najbol da sprot primerjaš .. čeprou to je res zlo tško.
pa baje nista ble še nikol več k 2 knjigi za primerjavo.
Zaklenjeno