Kritike filmov!

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Ancii°
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Ancii° »

hard candy- film z zelo malo igralcev, vendar še vedno odličen! eden mojih najljubših filmov.. dolg 2 uri vendar mine res hitro..
priporočam ogled :wink:
*kristyna*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *kristyna* »

Lizzie McGuire movie -še en najstniški film Z Hilary Duff, ampak mi ta ni bil preveč ušeč . Mi je Cindarella Story veliko boljši :D

Happy Endings- film , ki ni popolnoma ''ameriški'', zanimiv.

New Best Friend- kar dober film, govori o tem kako se neko dekle spreminja zaradi družbe, mi je tudi všeč način kako je narejen... Sedanjost potem gre nazaj v prihodnost, pa spet v sedanjost.
Love me or leave me. Hey! Where''s everybody going??
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: BLTNC

Neprebrana objava Napisal/-a Bulma »

Kinsey (2004) - fantastičen film! Enostavno obožujem biografije+Kinsey je bil nasploh car! :D

Bachelor Party Vegas (2006)
Dobra komedija z fantastičnim koncem!
Is sex dirty? Only if it’s done right.
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

After sex (2007) - različni pari prikazani po seksu, njihove debate, kar zanimivo, sam ni nek film, tko kaže različne zgodbe

rec. (2007) - grozljivka, baje kar grozljiva, jaz nisem bila prav preveč prestrašena ker me je zelo spominjalo vse skupaj na film Noč živih mrtvecev.. je pa zanimivo za pogledat s fantom pa se mal stiskat ko kej v ekran skoči :D je pa posneto na sceno Blairwitch project - snema en kamerman, tako da vseskupaj da še malo bol strašljiv efekt
Uporabniški avatar
KristinĆk
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: somewhere over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a KristinĆk »

21 razpad las vegasa- super film, priporočam vsem..smo ga šli včer gledat, pa je biu že trailer tok dobr, da sm komi čakala, da ga vidm :)

vantage point- ne maram akcij, sam tale film pa-kapo dol!

the hottie and the nottie- film je ql, dobra komedija za nasmejat se, sam paris je pa še zmer kura zame in zmer bo :)

missed call- woohohohoho grozljivka..men je bla ušeč..ene parkrat kr tist aaaa :)

no zaenkrat moj izbor takih dobrih muviču za pogledat si..
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Smetka_ napisal/-a:Requiem for a dream : http://www.imdb.com/title/tt0180093/
gledala drugič, zame osebno je to 10/10 film. Za zavrtet vsem ki so 15 in jim droge in seks po glavi hodijo. Mene ja ta film za vedno odvrnil od drog,pa tudi tako mi je tak zelo globok.

Trainspotting: http://www.imdb.com/title/tt0117951/
Še en 10/10 film. komentar ni potreben. Seveda pa za take filme niso vsi ljudje....

Popolnoma se strinjam z ocenama+komentarjema. Fantastična filma. Drugače pa me filmi (+knjige) ki so povezani z drogami itd. ful privlačijo. Spun je tudi dober film. Vendar niti približno ne tako kot Trainspotting in Requiem for a dream. Se priporočam, če poznaš še kakšne podobne filme :)
Uporabniški avatar
porcelain
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a porcelain »

I am David - 10/10. I was crying like a baby zraven.
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sugar_baby »

The pacifier....že mal str film ampak men še vedno zakon! pa še Vin Diesel je took srčkan :wink:

Step up....tud men ful hud film!! Obožujem take filme tko da si morm še dvojko zloudat!

I am legend...zgodba mi je bla mal dolgočasna, drugače kr kul film..priporočam ogled.

The mist...sm gledala doma in mi je tko no..bl bedn k kej druzga in sm vesela da nism gledala v kinu ker bi mi blo škoda keša!!

Juno...srednja žalost

Hannibal Rising...ful huda zgodba, res dobr odigran, men zakon film sam edino ene par prizorov mi je blo mal krutih, drugače res priporočam ogled!!

Gone baby gone..tud nekak srednja žalost...glede na to kok so ga hvalili, mi ni bil nič posebnega!
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Uporabniški avatar
Larćie°
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Larćie° »

Juno- -tko no sem pričakovala kaj bolšega

Good luck chuck super film,nasmejiš se do konca.

little miss sunshine najbolj bedn film ever (saj meni)

the sleeping dictionary ful lep film.lepa zgodba
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Hottie vs. Nottie - loool tok zanič filma še nism gledala. je v glavni vlogi s paris hilton, proti njej nimam nič, vendar film je resnično zanič. na imdbju je dobil 1/10- ravno toliko mu poklanjam jaz. gre o tem da če hočeš pridt do hottie (paris) moraš najprej povrebat njeno grdo prijateljico (nottie) - ok če nebi bla njena prijatlca narjena kokr da je iz ene grozljivke kr gnili zobje,.. nevem a so to zato delal da bi paris hujša izpadla poleg nje.. jao tok neumnga filma.. s fantom sva se po 15 minutah nehala mučt in dala rajš na televizijo, ter gledala dokumentarc o rojevanju, ker druzga ni blo - a je blo še zmeri miljonkrat bolj zabavno :?

The Boys & Girls Guide to Getting Down - 7/10 zanimiv film, ki prikazuje žuranje na hard način.. vmes sem se vprašala če je sploh legalen, ker tako promovira pijačo, kokain, travo,, je pa še vedno vreden ogleda, zraven pa se velikokrat nasmehneš ker prepoznaš sam sebe notri..

The Game Plan - 6/10- tipična zgodba.. en nabildan moški, ki mora paziti na svojo mlajšo hčerko.. vse že stokrat videno, vendar pa prikazano na zelo zabaven način.. nekaj for je celo zelo izvirnih..
*kristyna*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *kristyna* »

Včeraj gledala:
Edward Scissorhands- ful lep film z Deppom v glavni moški vlogi... Seveda je film men ful dober pa tudi že kar nekaj let ima :) Zelo dober film (prvič sem ga gledala ko sem bila stara kakih 6 let pa sem bila že takrat čisto navdušena)

Sisterhood of the traveling pants -film o 4 prijateljicah z istimi hlačami. Ni še en pocukran ameriški film. Men je bil ful lep, pa tudi kakšne pametne ugotovitve so v njem.

Accepted- še en najstniški film. Sem ga že prej gledala. Še en ameriški film z obveznim Happy End-om. Sicer je pa zadovoljiv.

Danes:
Mad Money- zanimiva ideja. Čeprav ne maram Diane Keaton sem film pogledala, se mi pa ne zdi nič posebnega.

Juno- spet samo mi je reees dober film.
Love me or leave me. Hey! Where''s everybody going??
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Spet en zakon animirani film - Ant Bully - meni je spet čist zakon :D
http://www.imdb.com/title/tt0429589/
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

street kings-
6/10...je za pogledati...ampak nič takega kar ni bilo že videno :nixweiss:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

National Treasure (2004) + National Treasure Book of Secrets (2007) - za mene oba filma fantastična! Napeta do zadnje minute :D
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

http://www.imdb.com/title/tt0796375/ - you kill me
- 2007
res dober film, govori pa o sinu mafijske družine, ki je po poklicu morilec.. ker zapade v alkohol odide na odvajanje od pijače, da bo lahko še naprej vestno opravljal svoje "delo" :D nekaj novega..
Zaklenjeno