S fantom sva šla narazen zaradi nevšečnosti pred tremi tedni. ker se je vse zgodilo tako nenadoma sem se še hotela pogovoriti,saj ga resnično ljubim. Sprva sem se odmaknila k staršem da bi malo prišel k sebi in s tem sem mu hotela dati vedeti da pač ga postavljam pred določena dejstva kaj mu več pomeni. vedno ko sva se hotela pogovoriti sva se skregala. Sama sem človek ki nima mirne vesti dokler računi niso čisti,zato sem mu poslala par sms sporočil,ki pa so bila ignorirana z njegove strani. ko sem pred dnevi prišla še po stale stvari ki jih imam v prej najinem stanovanju in ko sem pakirala v koček se je začel blazno jokat,bilo mu je hudo. Hotel se je pogovorit. Vsedla sem se zraven njega in si povedala vse kar je šlo in razčistila marsikaj. Bilo mi je lažje. Rekel mi je da me še vedno ljubi in da se mu zdi da sem ženska ki jo hoče za vse življenje,vendar je zmeden in rabi čas..zato bo najboljše da živiva vsak ločeno in lahko imava stike. jaz sem rekla da nebi mogla z njim na pijačo ker bi še vedno nekaj čutla in bi mi ga bilo grozno samo gledat..pa je rekel da se ravno tako lahko lupčkama,izkazujema pozornost in držima za roke..vendar da si urediva življenje pa pol s5 skup pridema.Po teh besedah me je šokiral in sem planla v jok kot mali otrok..ni me šlo zaustavit,ker pač ne morem verjet da nekdo ki si mu dal vse,ga ljubiš bolj kot vse,si se žrtvoval,sanjal o prihodnosti..da ti naenkrat speče kaj takega. Ko me je peljal domov me je objel in poljubil ter rekel ljubim te,jaz pa sem kr šla iz avta.