Kontracepcijske tabletke
^^gre se ginekologinji pa razložiš situacijo...pa ti da prav posebne tabletke, ki jih uporabiš samo za prestavljanje menstruacije...
js sm šla 1x po te tabletke, pa mi je dala 21 tabletk u kozarčku, ki naj bi jih začela pit 3 dni pred začetkom menstruacije in nadaljevala toliko časa, kolikor hočeš...
mislim da še vedno obstajajo no
js sm šla 1x po te tabletke, pa mi je dala 21 tabletk u kozarčku, ki naj bi jih začela pit 3 dni pred začetkom menstruacije in nadaljevala toliko časa, kolikor hočeš...
mislim da še vedno obstajajo no

Jaz zadnje čase opažam, da odkar jemljem Logest se mi zdi, da se brijem vedno manj pogosto.
Je to možno?
Vidim, da se jih dosti pritožuje nad temi tabletkami, samo meni je vse super. Zredila sem se vse skupaj kak kg, mogoče 2, slaba volja se je umirila, krčev sploh več ni. Svoje življenje dolgujem tem tabletkam
.
( Edino par dni med premorom me ni za prenašati
)

Vidim, da se jih dosti pritožuje nad temi tabletkami, samo meni je vse super. Zredila sem se vse skupaj kak kg, mogoče 2, slaba volja se je umirila, krčev sploh več ni. Svoje življenje dolgujem tem tabletkam

( Edino par dni med premorom me ni za prenašati

"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
lady sun napisal/-a:Mene samo zanima, če katera poleg KT uporablja še dodatno zaščito? Mislim... meni je tako čudno brez kondoma kr nisem navajena pa mam vseeno tiste pomisleke, čeprav vem, da je bolj ziher od kondoma . Pa kako izvajate: da fant v vas spusti ali ne?
Ni šans da bi pila tabletke in uporabljala kondom

MilkyWay napisal/-a:^^ja ma je čudno...kej si imela mozolje samo na obrazu al tud kje drugje? a tud drugje niso zginli?
Ja, neki malga tut po dekolteju in po ramih, no po ramih se mi vsake toliko kak res velik nardi

Ah nč, bomo naprej jemal pa vidl če bo kej boljš

Koliko časa se pa dugače sploh lahko jemlje Diane? Glede na to, da so močnejše, po koliko časa jih je priporočljivo zamenjat??
TaŠ napisal/-a:Koliko časa se pa dugače sploh lahko jemlje Diane? Glede na to, da so močnejše, po koliko časa jih je priporočljivo zamenjat??
o veš da nevem...mene ob začetku jemanja niso nič opozorili...tudi, ko sem hodila po recept, mi niso nikoli nič rekli...
sem jih pa jaz jemala 3 leta, zdej sm jih pa zamenjala z Yasminelle...ni blo kakšnega razloga, ampak samo to, da naj bi bile Yasminelle manj hormonske...
Ryu napisal/-a:jest Diane jemlem že ene 2 leti, pa mi je rekla, da jih nima smisla menat... je mar kakšna meja, kolk cajta naj bi jemale Diane, al jih lahko v nedogled, ne da bi kaj bilo s stranskimi učinki al karkol?
Ja menda so malo močnejše kar se hormonov tiče... Ampak to pomoje samo v primerjavi s temi tanovimi (Yasminelle, Yarina), ki majo res ful malo hormonov...
@kr.ena: Zakaj si pa pol zamenjala? Stranski učinki?
TaŠ napisal/-a:
@kr.ena: Zakaj si pa pol zamenjala? Stranski učinki?
Nisem se hotela več filat s kemijo in umetnimi hormoni. Pa tudi kar se kontracepcije tiče - če zdajle zanosim, ne bom ravno v zrak skakala od sreče, ampak tragedija pa tudi ne bo.

Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
jaz sem diane jedla samo en mesec..to je bila groza od tablet...ni da ni bilo kaj ni bilo narobe...poznam pa punco, ki jih je jemala zaradi mozoljev...pa se ji je stanje zelo izboljšalo...je pa res, da je pridobila okoli 20 kg...tako, da diane no go...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
Ja, jaz sem tudi v prve pol leta pridobila kakih 7, 8 kil, ampak sem bila prav zadovoljna, ker sem jih - prej sem bila presuha.
Ko sem jih nehala jemat, pa tudi nisem nazaj shujšala - nasprotno. Ampak to po moje nima veze s tabletami.
Ko sem jih nehala jemat, pa tudi nisem nazaj shujšala - nasprotno. Ampak to po moje nima veze s tabletami.

Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
da l čovek išta rešava