Nekaj problemov s fantom

Pomoč iz čustvenih stisk.
*mikica*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a *mikica* »

sem že razmišljala o tem, ker to je edina rešitev ki se jo spomnim. zadne čase pa pri njemu iščem same napake, same izgovore, samo da se ga rešim, in tako tudi njegove cele familije.

Ampak težko je to narest skoraj po 3 letih, po 3 letih ki sem jih (kolikor opažam) vrgla skozi okno :?
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a *lilica* »

Eh nisi vrgla 3 leta skoz okno. Saj praviš, da je to edina težava med vama (ki sicer ni tako majhna), drugače pa se v redu razumeta. Jest ti predlagam, da gresta mogoče sama za nekaj dni nekam. POskušaj se doma zmednit (konec koncev si polnoletna) in potem boš videla, kako se bo obnašal do tebe, ko bosta nekje čisto sama.
Aja, glede njegove mami se pa pogovori z njim. Jaz mojemu dostkrat rečem, da recimo mi ni všeč, da se njegova mama vtika v kakšne stvari in vem, da je njegova mama (stara mama sicer), ampak da prčakujem, da je na moji strani. Pogovori se z njim.
Uporabniški avatar
ena pač
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: mb

Neprebrana objava Napisal/-a ena pač »

...
Zadnjič spremenil ena pač, dne 01. Jan. 2010 18:15, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
ena pač
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: mb

Neprebrana objava Napisal/-a ena pač »

...
Zadnjič spremenil ena pač, dne 01. Jan. 2010 18:14, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

ena pač napisal/-a:No maš pa kul mamico. Mislim,da noben tip ne prizna,da je mamin sinček, razen tebe ryu10ryu. :D

Razmišljam o tem da bi ji kupil psa...takega majhnega in konzerve paštet zdraven :lach:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
*mikica*
Sramežljivka
Sramežljivka

zdj bo str 22 let.Ona ima njegovo bančno kartico in on mora njo prostit za denar. Da ne govorim da on za celo družino (5 jih je) daje denar za hrano, ker pač njegov brat in njegova žena ne dajeta nič.

Probala se bom pogovoriti z njim, a težko da mu bom kaj dopovedala. Njegovi so mu oprali možgane
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik

Jah grozno je to ko je nekdo izkoriščan in zmanipuliran, pa se tega sploh ne zaveda...najhuje je pa to, da ti vse to lahko samo gledaš in karkoli boš rekla proti njegovi familji bo razumel kot napad nanj...kajti ima velik čut za družino in mu ogromno pomeni!
Na koncu lahko izpadeš ti največja baraba in izkoriščevalka...vsaj kolikor poznam iz izkušenj podobne situacije...
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

Punca, iz lastnih izkušenj ti lahko povem, da imaš prvi problem tam, ko se vajini cilji razhajajo. Rekla si da maš še polno načrtov za prihodnost, on pa bi rad, da se (verjetno, ko zalkjučiš šolanje) preseliš k njemu.

Če te utesnjuje že zdaj, verjemi, da te bo potem še bolj. Jaz bom v kratkem s svojim fantom zaključila zaradi tega razloga po 5ih letih. On hoče, da bi praktično čez 2 leti imela že otroka, jaz pa imam občutek, da sem šele začela živeti. JE razlika, če punca študira, fant pa ima že službo in si želi zaradi tega tut začet ustvarjat družino.

Itak pa je zraven tega še mamin sinček (vidim, da je še veliko huje, kot pri mojem...) in dejstvo je, da on išče neko osebo, ki mu bo nadomestila njegovo mamo, pa naj si to prizna(š) ali ne. In tudi iz tega razloga bom tudi jaz zaključila z mojim fantom- ne nameravam mu postat mama, mu pospravljat in kuhat (sem pa seveda za kompromise, ne mislim, da bo mogu fant to delat namesto mene...).

Sicer zgodbe še nisva zaključila, čakam še primeren trenutek, da se osebno usedeva in pogovoriva. Ne morem pa reči, da mi je žal za ta leta, ko sem bila z njim. Če ne drugega, sem dobila veliko izkušenj in se veliko naučila o odnosih v partnerstvu, kaj želim in kaj je to, kar se mi ponuja. Tako da moraš iz situacije potegniti vse najboljše. Želim ti veliko poguma in sreče.

Ne pravim ti da ga pusti, želim le povedati, da jaz bom zaradi tvojih razlogov pustila svojega fanta ;) Ne glede na to, kako se boš odločila, pa mi pa pišeš tut kak ZS, pa kakšno rečeva glede na najino podobno situacijo :)
*mikica*
Sramežljivka
Sramežljivka

sm že enkrt bila baraba in bitch ker sem mu v šali omenila njegovo mamo,je takoj skočil name (verbalno), a sploh nisem nč tazga rekla.

ne trpim poniževanj, laži (to da sm debela) pa sigurno ne!

Kaj ve storite ko ste v dilemi ali končati zvezo ali ne?Na kakšen način se odločite?
*mikica*
Sramežljivka
Sramežljivka

Kika bereš mi misli :) imava ogromno problemov, eden od teh je tudi ta, da imam visoke cilje, no faks ni visok cilj,samo zanj, ki ima osnovno šolo pa je. On želi da bi se midva v roku 2,3 let poročila, mela otroke itd. Js tega niti pod razno nočem, pač hočem uživati v tem.

Vidim da bom morala imeti še dooolge pogovore z njim, i veliko bom morala razmisliti o nama!

Hvala vsem!
Mayflower*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Mayflower* »

Joj, ko bi opisovala mojo situacijo.Jz mam tud same neprijetne izkušnje s svojo taščo, ma mi skoz nekej strela, mojemu fantu vse pogojuje (stara je pa 25), pospravljat more takrat ko mu ona kaj reče in pol ko da že njemu ne mori dost, se vtika še vame. Jz sm pa prevč direktna in ji pol kaj nazaj rečem in se zapneva. Ma je bolana da glava peče, še bolj pa moj fant ko se nikol zame ne postavi. Jz pa še kr vztajam in vztrajam pa upam, da bo kdaj boljše. Ma mam občutek, da taki nikdar ne odrastejo.
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik

Mayflower* napisal/-a: Ma mam občutek, da taki nikdar ne odrastejo.

To so pač zafuranci ki jih imajo mamice v krempljih in jih ne izpustijo iz rok...mati bi morala iz otroka narediti moškega...pa tudi oče bi moral biti moški na mestu...ponavadi pa očeti niso očeti ker se niso naučili biti in to gre iz roda v rod...tako da ne bo se spremenil...če se pa slučajno bo...pa poglej kako ga vzgaja oče pa boš videla kakšen bo bil :wink: Ampak dvomim pošteno da je njegov oče res zgled za očetovstvo :nixweiss:
mary-kate and ashley bigg
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a mary-kate and ashley bigg »

oba čim prej stran od ta starih ...
Mayflower*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Mayflower* »

Uf, še fotra naj gledam, pa da se mi takoj obrne :D ma veš kakeso mi to strelal, pri sedemnajstih sem rekla, da je neumno premišljevati v tej smeri, da bi pri njih živela, pa so mi rekli, da neumno premišljujem, da je pa to res pomembno. In moj tip me je enkrat jebov pa se mi ni oglašov na telefon in ga kličem na domačga, pa se jav njegova matka pa mi prav, da leži na kavču in da se verjetno ne bi pogovarjal, pol ji pa rečem, da se mava nekej za pogovort, ona pa men, da če mam probleme, naj grem k psihiatru. Ma sem ponorela za naprej pa nazaj, naslednjič bo pa še kej več ujela. Nav men edn takih spušov. Največji problem je pa še v tem, ker je ona ustanovila firmo, ki jo je prevzel moj fant in ga še tam stalno nadzira in nima nobene svobode. faaaaak.
Uporabniški avatar
rdeče vrtnice
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a rdeče vrtnice »

js bi mu kar lepo povedala kako je in to in če je mamin sinko ma solit se naj gre s takimi...ne moreš no!
jaz vem da bi mu vse povedala in mu rekla če ne bo zboljšal stvari greva narazen tudi če tega ne misliš resno saj vidiš koliko mu je do tebe in to...
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
Odgovori