Big Brother 2008

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
Uporabniški avatar
Lara
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Lara »

Zdaj je Marcelo vsaj ne bo nominiral :)
Mayflower*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Mayflower* »

jagodka85 napisal/-a:Sam pomlad ni izgovor, da ženska karkol dela z drugim dečkotom kokr pa s svojim :nein:

Točn tko. Halo, morale nekej morš met in ja, greš zavestno na ta šov in če na tem šovu zavestno govoriš od svojega tipa, pol bodi vsaj fer do njega ali pa z njim zaključi preden greš notr. Kakšna pomlad?!

Marcelo da je ne bi nominiral? Dvomim, mislim, da je samo izkoristil priložnost za one night stand, ki njemu ni pomenil nič in tako tud ona ne bo mela privilegijev pri njem. Prej rečem, da Sare ne bi nominiral, se i zdita bližje en drugemu.
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

Mogoče je bo pa ravno zato in bo kot razlog navedu to, da je svojga kao prevarala ... ka pa veš.

Sicer pa že vidm Nino v petek in petkovo oddajo. Povabl bodo vrjetn kkšnga starša od Žanin pa njenga fanta in ga zaslišval, kaj on o tem misl in bla bla bla. Bedno, že zdj vem, da bo bedno.
Uporabniški avatar
lipgloss
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a lipgloss »

auuuua , jaz sem mislila da se pogovarjamo o Mateji in Typu:)
Mayflower*
Kofetarica
Kofetarica

Če bi bla jz njen fant, bi iz skupnega stanovanja vse spokala in se izselila, nobenmu od njenih povedala kam grem, je ne bi pričakala po odhodu iz hiše. Ma saj je pomoje itak ne bi prizadelo ... Jz vem, da ne bi šla nikor v oddajo kot gostja, če bi mi moj delal take scene tam notri. Da bi se brukala pred celo Slovenijo, joj hvala lepa. Al pa bi šla pa bi prosila, če dajo možnost, da povem nekaj v hišo in bi se ji za vse zahvalila in jo poslala v tri krasne. Pol naj se pa goni po mili volji.
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a *zeljka* »

jz bi tak popizditis fasala :angry: :fight:
če bi živela skupi, se pa definitivno izselim, al pa še bolš njega izselim :evil:

ta žanin je pa tud ena ej, halo ne morš s takimi res...
Uporabniški avatar
Lara
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Lara »

Jaz, če bi bila od Žanin tip, bi že takrat, ko je nekaj bluzila, da bo skoz žurala in da če mu to ne paše, da bosta šla narazen, že takrat bi bile njene stvari lepo spakirane v kufrih, zdaj po tej noči pa bi te kufre zmetala na kres :) Ne, saj ne, ampak ne moreš se tak obnašat, no.
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

lipgloss napisal/-a:auuuua , jaz sem mislila da se pogovarjamo o Mateji in Typu:)

Ne ne :D
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

a teh posnetkov se ne da več dol snet? :?
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na lepem
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ela85 »

njo sem imela na sumu že od prvega dne. razglablja o svojem odnosu s fantom, sedaj pa se je še poigrala z drugim. kot da misli, da sta končala, ko ona nekaj razlaga v bb-ju. nič drugega ni kot potrebna k*. se mi smili njen fant. po moje ga ne bo v oddajo. je sploh že bil?

v komentarjih pod novicami piše, da bi naj ob 6h zjutraj bila akcija. zakaj pa tega ne pokažejo? :?
Mayflower*
Kofetarica
Kofetarica

Men je tud to čudno, zakaj njiju ne pokažejo, Eltyba pa Matejo pa skos hočjo, da bi se dol udarla? Mogoče rahlo očitno porivanje naprej ElTyba?Ne vem kaj čakajo, ker očitno bi bila to senzacionalna novica. Mogoče je pa to samo lažni preplah pa nič ni blo. :D
Uporabniški avatar
star7
Debatorica
Debatorica
Kraj: tam, kjer so zvezde

Neprebrana objava Napisal/-a star7 »

zdj lih gledam bb na netu pa sta peli mateja in sara..ful lepo obe pojeta, mata res le glas, sploh v duetu pride doro
uglavnm za petek mi je vseeno kdo gre domow kr mi ni prow noben fajn od njih, mi je pa mega da je nominirana sara, da vidi da je glupa, kr se je zlo pokazala kaksna je...zdj se ljubosumna neki..jaoo punca, zresni se
vsekakor pa sta mi ET in MAteja fajn..navijam za njih dva, sploh ona mi deluje fajn punca..simpaticna res, smešna sta, ko ga ona zajebava on pa ceu pohoten tece za njo :D
Mayflower*
Kofetarica
Kofetarica

^^ Ne vem, kaj je na Matejinem petrju dobrega, ampak meni grozno piska. In tudi rpav nič mi ni simpatično, kako Tjab leze vanjo, ona pa ga ne jeb*, v čem je point? Očitno ji zmaga več pomeni kot pa fant.

Saro pa čist razumem, da je ljubosumna, čeprov meni se ne zdi ravno ljubosumna, pomoje ji je bolj žal za izgubljeno šanso. :D

Kdo gre v petek ven je pa meni tud vseen, če bi blo po moje bi šel Sandi, ki pa sploh nominiran ni ...
J.Lo
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a J.Lo »

Čudno je zdaj že vse skupaj, da na BB nič ne pokažejo, T&M pa sta skoz v ospredju.
Kaj kera ve, kaj je zdaj s tem Večerom?
Lahko imam vse.
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Žanin :eek: Kaj tej ženski ni jasn?? Bogi njej tip no. Neki se je delala bogo na začetku pa pridkano..zdej pa take dela.
Upam, res upam, da njej tip ne pride kot gost v oddajo v petek, škoda vsega časa zanjo.

Mah jst bi kr vse po vrsti vn vrgla, se mi zdi Sara še najbolj od useh. Vsaj hinavska ni no (po mojem).
Odgovori