Big Brother 2008
-
- Kofetarica
jagodka85 napisal/-a:Sam pomlad ni izgovor, da ženska karkol dela z drugim dečkotom kokr pa s svojim
Točn tko. Halo, morale nekej morš met in ja, greš zavestno na ta šov in če na tem šovu zavestno govoriš od svojega tipa, pol bodi vsaj fer do njega ali pa z njim zaključi preden greš notr. Kakšna pomlad?!
Marcelo da je ne bi nominiral? Dvomim, mislim, da je samo izkoristil priložnost za one night stand, ki njemu ni pomenil nič in tako tud ona ne bo mela privilegijev pri njem. Prej rečem, da Sare ne bi nominiral, se i zdita bližje en drugemu.
-
- Kofetarica
Če bi bla jz njen fant, bi iz skupnega stanovanja vse spokala in se izselila, nobenmu od njenih povedala kam grem, je ne bi pričakala po odhodu iz hiše. Ma saj je pomoje itak ne bi prizadelo ... Jz vem, da ne bi šla nikor v oddajo kot gostja, če bi mi moj delal take scene tam notri. Da bi se brukala pred celo Slovenijo, joj hvala lepa. Al pa bi šla pa bi prosila, če dajo možnost, da povem nekaj v hišo in bi se ji za vse zahvalila in jo poslala v tri krasne. Pol naj se pa goni po mili volji.
njo sem imela na sumu že od prvega dne. razglablja o svojem odnosu s fantom, sedaj pa se je še poigrala z drugim. kot da misli, da sta končala, ko ona nekaj razlaga v bb-ju. nič drugega ni kot potrebna k*. se mi smili njen fant. po moje ga ne bo v oddajo. je sploh že bil?
v komentarjih pod novicami piše, da bi naj ob 6h zjutraj bila akcija. zakaj pa tega ne pokažejo?
v komentarjih pod novicami piše, da bi naj ob 6h zjutraj bila akcija. zakaj pa tega ne pokažejo?

-
- Kofetarica
zdj lih gledam bb na netu pa sta peli mateja in sara..ful lepo obe pojeta, mata res le glas, sploh v duetu pride doro
uglavnm za petek mi je vseeno kdo gre domow kr mi ni prow noben fajn od njih, mi je pa mega da je nominirana sara, da vidi da je glupa, kr se je zlo pokazala kaksna je...zdj se ljubosumna neki..jaoo punca, zresni se
vsekakor pa sta mi ET in MAteja fajn..navijam za njih dva, sploh ona mi deluje fajn punca..simpaticna res, smešna sta, ko ga ona zajebava on pa ceu pohoten tece za njo
uglavnm za petek mi je vseeno kdo gre domow kr mi ni prow noben fajn od njih, mi je pa mega da je nominirana sara, da vidi da je glupa, kr se je zlo pokazala kaksna je...zdj se ljubosumna neki..jaoo punca, zresni se
vsekakor pa sta mi ET in MAteja fajn..navijam za njih dva, sploh ona mi deluje fajn punca..simpaticna res, smešna sta, ko ga ona zajebava on pa ceu pohoten tece za njo

-
- Kofetarica
^^ Ne vem, kaj je na Matejinem petrju dobrega, ampak meni grozno piska. In tudi rpav nič mi ni simpatično, kako Tjab leze vanjo, ona pa ga ne jeb*, v čem je point? Očitno ji zmaga več pomeni kot pa fant.
Saro pa čist razumem, da je ljubosumna, čeprov meni se ne zdi ravno ljubosumna, pomoje ji je bolj žal za izgubljeno šanso.
Kdo gre v petek ven je pa meni tud vseen, če bi blo po moje bi šel Sandi, ki pa sploh nominiran ni ...
Saro pa čist razumem, da je ljubosumna, čeprov meni se ne zdi ravno ljubosumna, pomoje ji je bolj žal za izgubljeno šanso.

Kdo gre v petek ven je pa meni tud vseen, če bi blo po moje bi šel Sandi, ki pa sploh nominiran ni ...
Žanin
Kaj tej ženski ni jasn?? Bogi njej tip no. Neki se je delala bogo na začetku pa pridkano..zdej pa take dela.
Upam, res upam, da njej tip ne pride kot gost v oddajo v petek, škoda vsega časa zanjo.
Mah jst bi kr vse po vrsti vn vrgla, se mi zdi Sara še najbolj od useh. Vsaj hinavska ni no (po mojem).

Upam, res upam, da njej tip ne pride kot gost v oddajo v petek, škoda vsega časa zanjo.
Mah jst bi kr vse po vrsti vn vrgla, se mi zdi Sara še najbolj od useh. Vsaj hinavska ni no (po mojem).