chica bella napisal/-a:Nimam soimenjakinje sem unikat
enako
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
Men pa neki ni jasno... pr mojem priimku piše, da nas je 21... od tega v savinjski regiji 5, neki jih je pa še v osrednjeslovenski pa kraški... pr zadnjih dveh regijah je napisan z (število priimkov je z vidika statistične zaupnosti premajhno za prikaz), ampak js vem, da je v osrednjeslovenski regiji oseb z mojim priimkom vsaj 11, pa jih je verjetno še več... a gre to tud po velikosti regije al kako?
Kombinacija imena in priimka se pojavlja 7krat.. Vem za eno, že malce starejšo prodajalko.. sm čisto po naključju odkrila, ko mi je zraven priložila še račun
Lalama napisal/-a:Men pa neki ni jasno... pr mojem priimku piše, da nas je 21... od tega v savinjski regiji 5, neki jih je pa še v osrednjeslovenski pa kraški... pr zadnjih dveh regijah je napisan z (število priimkov je z vidika statistične zaupnosti premajhno za prikaz), ampak js vem, da je v osrednjeslovenski regiji oseb z mojim priimkom vsaj 11, pa jih je verjetno še več... a gre to tud po velikosti regije al kako?
Mogoče je razlika v eni črki (pa se to smatra kot drug priimek)?