Asterix na olimpijadi- prvi in drugi del sta veliko boljša. Ta mi je že preveč ''zlagan''. Drugače pa kar luškan (mi je všeč da so ohranili tistega starčka in Depardieu-a.
The Libertine- ful dober film, seveda če Johnny igra.
Saw 3 - že nasplošno ne maram grozljivk(pa ne zato ker bi bile grozne, tiste ki se jih spravim gledat pač niso) in žag, ampak mi je malo boljši od 4 dela. nič posebnega.
Zadnjič spremenil *kristyna*, dne 01. Maj. 2008 18:27, skupaj popravljeno 1 krat.
Love me or leave me. Hey! Where''s everybody going??
sokolja napisal/-a:a je kera gledala film The constant gardener ? gledala sam ga brez podnapisov in ga nism čist štekala. a mi zna kera povedata kratko obnovo filma?
Upam, da nisem kej zamenjala, ampak to je tisti film, ki se dogaja v Afriki? Napišem z rumeno, da se slučajno ne bo kdo kej kregal: Ko na začetku umorijo ženo nekega diplomata? Če se prav spomnim, se gre za to, da razkrivajo umazane posle velikih farmacevtskih družb, ki testirajo zdravila na revežih v Afriki. Mislim, da je nekaj v tem stilu, ampak je minilo že nekej časa odkar sem gledala ta film.
High School Musical 1, 2 - dva reees zelo najstniška filma, ki mi pa sploh nista bila všeč. Že na splošno ne maram Zaca Efrona, v teh dveh mjuziklih je pa še posebej polizan... Skratka nekako dolgočasen film.(se mi zdi da bi moral mjuzikle lepo odrasli delat naprej)
Love me or leave me. Hey! Where''s everybody going??
Get rich or die tryin' - men osebno eden izmed boljših filmov zadnjih let. v glavni vlogi igra 50 cent. govori o tem kako je imel na izbiro gangstersko življenje ali pa glasbo. res, men res eden boljših filmov
Great Expectations. Tako sem jokala ob filmu kot že dolgo ne, pa ne maram solzavih filmov, ampak ta je bil res ganljiv. Definitivno pri meni na prvem mestu! Pa še link.
Zdaj si citirala ravno tisti del, ki ga je Tiavanna označila s svetlo, da ne bi kdo, ki ga še ni gledal, vedel za kaj se gre... Raje popravi in izbriši citat, da ne bo kdo prikrajšan za film, ne da bi že vnaprej vedel po možnosti kaj preveč.
Requiem for a dream : http://www.imdb.com/title/tt0180093/ gledala drugič, zame osebno je to 10/10 film. Za zavrtet vsem ki so 15 in jim droge in seks po glavi hodijo. Mene ja ta film za vedno odvrnil od drog,pa tudi tako mi je tak zelo globok.
9/10, pa še to samo zato ker je David Lynch movie, in ga lahko gledaš 1000× pa še ne boš vedel kako točno je film potekal in kako se je razpletel. Vsak si ga razlaga po svoje, podobno kot Vanilla Sky.