Če te tip zavrne

Pomoč iz čustvenih stisk.
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Maribor

Če te tip zavrne

Neprebrana objava Napisal/-a ***Ally*** »

danes sem dolgo razmišljala o tej zadevi...

Zgodilo se je že, da mi je bil kak tip ful hudo všeč, oh in sploh, potem pa se iz tega ni izcimilo nič. Kakšen je imel punco, kateremu pa tudi jaz nisem bila všeč. Seveda sem si pol rekla "ah je*i ga", vsake oči majo svojega malarja, saj meni tudi niso vsi všeč...ampak potem me je vseeno grizlo (in me še grize, ko se mi to zgodi). Ne morem se nehat spraševat, kaj je narobe z mano oziroma zakaj nekdo ne bi hotel biti z mano (nisem pretirano samozavestna ampak ne morem "point my finger on it" da bi rekla npr. zato ker sem debela ali pa zato ker mam ful grde zobe...). Še najbolj mi gre po glavi to, kakšna pa mora biti punca ki bo njega zanimala. In potem ga po možnosti vidim šetat z bejbo, na kateri takoj najdem neke napake in si mislim nekaj v smislu "kaj ma pa ona česar jaz nimam".
Vem da zdrava miselnost narekuje, da je pač treba razumet da nisem vsem všeč (tudi sebi pogosto ne :D ) ampak mene grize.

Kako pa se ve soočate z dejstvom da kakemu tipu niste simpatične?
Houd de wereld tegen
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a marypa »

js še zmeraj čakam :D hehe Pa nevem, nism še nikoli prva h komu pristopila ali pa bila tako zelo zaljubljena, da bi bila užaljena ali karkoli, le 3x sm bila zares zaljubljena.. ta tretji me malo muči, ampk upam, da ga kmalu pozabim z nekom.

Če nekomu nisi, pač nisi. Vsak ma svoj okus. Mene je en obupan spraševal, zakaj mi ni. Ne morš nikogar prisilit, da bi te mel rad ali pa kaj...
Js ga poskušam čimprej pozabit, ignorirat, ne gledat, pol pa dobi vtis da sm jezna. Ma nisem! :D Za znoret je tole.

Kaj bi dala, da bi se lahko prijateljsko, navadno do njega obnašala..
Zadnjič spremenil marypa, dne 28. Apr. 2008 20:02, skupaj popravljeno 1 krat.
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objava Napisal/-a srčica* »

hmmm...da pomislim... no ja... ko sem bila celo osnovno šolo zaljubljena v sošolca, ki je bil zaljudljen v drugo, sem se enkrat ful cmerla v blazino, da jaz nikoli ne bom dobila fanta, ...bi ga dobila če bi imela tako fancy cote kot jih ima ona?.... kaj sploh vidi na njej? takšne in podobne misli so mi šle po glavi... danes mi gre na smeh ko se tega spomnim, takrat pa je res blo zame skoraj konec sveta :D ... potem pri enem fantu vem, da sem si napisala seznam plusov in minusov in na srečo sem našla več minusov kot plusov in sem ga hitro pozabila, vglavnem večinoma pa so mi pomagale prijateljice, ki so seveda ko sem bila v kakšnega zatreskana navijale, da bi bila skupaj, ko pa sem rekla da nimam šans, pa so obrnile ploščo in začele z eh pa saj ti si zaslužiš boljšega, pa saj itak je bil takšen pa takšen, pa te pa naj ma ono smoto če jo hoče... lahko mu je žal... itd... in sem vse simpatije prebolela...
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

Hmm ... men se je zdle pred kratkim zgodilo tole - ful se mi je zdel luštn en sosošolc od moje sestrične in sm si prek nje "zrihtala" njegov msn, pa sm ga pač vpisala, sm si misnla sej nimam kej zgubit :D, pol sm ga pa kliknla in sma si mal pisala, sm mu poslala sliko (seveda zbrala najlepšo kar jih mam :D) ... pol je tud on mene neki kliknu naslednjič in sma si ful fajn pisala, res se mi je zdelo da sma se zaštekala pa vse ... pol mu pa js 1x pišem, pa ni nč odpisu ... in zdej že ena 2 tedna ni nč glasu od njega. Pa sm tak razmišljala - pisala sma si sam 2x, pomoje ni ravno že po tem spoznal da mam smotan karakter al pa da sm glupa al kej takga, glede slike pa tud ne vem, če bi mu bla grda, dvomim da bi se sploh ubadal z mano in me še on prvi kliknu ... sicer se mi pa zdi da če ti takle en človek piše pa se ti recimo ne zdi ravno grd ko vidiš njegovo sliko, da ti je še kr ok pa to, mu boš pomoje dal možnost da se vsaj v živo spoznata, pa pol vidiš. Razn seveda če nisi samski, sam on je, to vem. Tak da zdej me že lep čas ful muči zakaj ga res čist nč ne interesiram. :D Sam okej, že ma svoje razloge - mogoč ma pa ktero drugo ogledano al kdo ve. Moti me pač sam to, da mi niti ne da možnosti - mogoč bi pa pol ugotovil, da bi mu lahk postala všeč. :lach:

Drugač pa če se z nekom spoznam, pa mi pol da vedet da ni interesa z njegove strani, se ne ubadam neki ful s tem - pač vsak ma svoj okus in itak da ne more vsak človek vsakmu bit všeč - lahk ga zmoti videz (lahk ga zmoti že čist banalna stvar glede videza - stil oblačenja al pa neki), lahk ga zmoti karakter, lahk obnašanje ... Jebiga.
Zadnjič spremenil no angel, dne 28. Apr. 2008 20:15, skupaj popravljeno 1 krat.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Ni vse v videzu. Odbije/privlaci lahko lahko tudi energija, nastop, govorjenje, miselnost ...
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a metuljčica* »

MsN napisal/-a:Ni vse v videzu. Odbije/privlaci lahko lahko tudi energija, nastop, govorjenje, miselnost ...

Res je! :wink:

Sem zadnjič fantu razlagala, da eni kolegici ni nič jasno, ker se ji nek tip po 2 tednih pijačk, izletov in klicev ne javi več.
In je rekel: ''Ga je že s čim odbila''. Tako da ja, videz še zdaleč ni vse!
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

Uff .. Js sem dala že dost takih nezainteresiranih tipou čez. :D Na začetku sem se ponavadi še trudila, med drugimi sva s sošolko počeli 1000 in eno stvar da bi očarali 2 fanta, pa ni in ni šlo. :? Potem seveda sledi miljon enih vprašanj zakaj je tako, na koncu pa sem se vedno sprijaznila. Dost so mi dale mislt besede enga fanta, da naj se ne sekiram zarad njegovga kolega in da bom 1x spoznala tistga taprauga. Takrat sem spoznala da res ne bo nič in dala vse tipe na stran, dokler nisem spoznala svojega sedanjega fanta. :) Zdej se s sošolko smejiva "starim časom" in najinim "osvajalskim pohodom".
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

Seveda, da videz še zdaleč ni vse. :wink:
Pri men se je že zgodilo, da me je recimo od človeka totalno odbil način hoje, hahaha. :D Zdej če si že z nekom skupi (in to že en čas) in se pol pojavi neka stvar, ki ti začne it ful na živce, pol najbrž ne boš tistga človeka kr pustu, ampak če je pa neki, kar te ful moti že na samem začetku, pa zna bit tist čist dovolj, da nočeš met nobenga opravka več s tisto osebo.

Ponavadi pa je tak, da če se z nekom začneš dobivat in pol kr naenkrat ni nč več, je pač bolj kot ne jasno, da je že blo neki, s čimer si človeka odbil - tak kot je že metuljčica* rekla. Če ti pa nekdo sploh ne da možnosti da bi se spoznala, je pa najverjetneje videz tisti krivec (seveda v primeru, da je tip samski). :D
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
mulatto_f
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a mulatto_f »

jz tud morm priznat, da v vecini je vedno tk, da ce pogledamo realno, sm jz tista ko zcnem prva dajat signale, ampak pol vedno tk obrnem nekot, da si tip gor pride in začne on okrog mene skakat... joj kaj sm zdj to zakomplicirala... :D je pa res, da me pa najbol na svetu podzge to, ce bi me tip zavrno, to bi se mi pa pomojem obrnalo, dala bi vse od sebe, da bi ga dobla, se vedno do zdj ce tip ni kazo prevec zanimanja zame, takrat sm bla jz najbol zainteresirana in sm se res na glavo postavlala, da ms ga dobla... ampak mi je pa na sreco se vedno do zdj uspelo da sm dobla kar sm hotla... :oops:
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a ***Ally*** »

zdaj sem vbistvu začela še razmišljat, da po drugi strani jaz sploh ne razmišljam, kaj se dogaja tipom, ki jih jaz skenslam :oops:
Navadno če smo zunaj in se kdo prilepi na mene, meni pa ni simpatičen, preprosto zginem v množici, če pa gre za kaj bolj resnega pa ful nisem dobra v tem...ponavadi ga preprosto neham klikat na msn alpa se nekaj zgovarjam da nimam časa...samo v končni fazi jaz tudi nikomur ne dam vedet, zakaj ni to to. Dokler nekoga ne spoznaš pobližje, je itak videz zelo pomemben, ker če te ne pritegne vizualno pol je malo verjetno da mu sploh še daš možnost. Me pa tudi ful odbije recimo da tip ful pije, da se ne ukvarja z nobenim športom, da ni komunikativen ali v nasprotnem primeru, da skoz nekaj blebeta in pomožnosti vse sprevrača na sex (zadnji "kandidat" je mel to foro, da ko sem jaz rekla npr. da se slabo počutim je on odgovoril da če bi šla z njim bi se takoj boljše :eek: in podobne komentarje in to me je ful motilo).
Houd de wereld tegen
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objava Napisal/-a [vanessa] »

Lepota je relativna in okusi so različni.. to si zapomni :wink:
Js sm tudi dala že en apr nezainteresiranih tipou skozi, pa me zaradi tega nekako ne gane več. Se nimam za lepo tko da se mi zdiv edno pvosem razumljivo da me človek zavrne.. Tistim pa k sm všeč težko verjamem :D
In ti tipi k so mi bli všeč so bli z dosti gršimi kot sm jst (naj spet poudarim da nimam za lepe.. da nbo izpadlo samovšečno) samo si vedno rečem lepota je pač relativna. Sama sm bla z lepimi tipi (tudi drugi so to rekli), zaljubljena sm pa v škrbastega tipa s preveliko glavo.. Ni vse v videzu.
Užalila se pa nikoli nism (k nism niti bla zaljubljena), mogoče ostala slabo k z enimi je kazalo da bo še kej.. Samo sm dala vse skozi (mogoče dkaj pa kdaj s kako sozlico v očeh) tko da ni panike :wink:
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a metuljčica* »

[vanessa] napisal/-a:Sama sm bla z lepimi tipi (tudi drugi so to rekli), zaljubljena sm pa v škrbastega tipa s preveliko glavo..

Oprosti, ampak tole je pa :rofl:
sixty
Debatorica
Debatorica
Kraj: Bled

Neprebrana objava Napisal/-a sixty »

Joj, tema zame :D
Vedno se sprasujem zakaj nisem nekomu usec. Zakaj me noce usaj malo bolje spoznat. In tako naprej. Vecinoma use, kar ste ze ostale napisale.
Potem pa je Ally cist prav ugotovila. Tud ce mene nekdo osvaja, me doda na msn, ali se hoce z mano zblizat na kaksen drug nacin, pa da meni ni vsec, preprosto prekinem stike. Zacnem ga ali ignorirat, ali se ne menim vec tolk z njim, tudi ce se, se delam kot da mi je vseeno.. In res, mogoce je nesramno. Ampak, tko je. Ce ti nekdo ni vsec, se pac ne bos trudil z njim.
Zakaj bi se potem nekdo z mano?
Ceprav tega se vedno ne morem sprejet, da nekomu nisem usec. Recimo vizualno, al pa tud po karakterju. Pa ne, da sem samovsecna, ali pa ful samozavestna. Prej ravno nasprotno. Sam, tezko je sprejet neko taksno dejstvo :)
Touch me, take me to that other place. Reach me, I know I'm not a hopeless case. It's a beautiful day.
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Maudisa »

Tako kot tebe lahko en ful luškan tip odbije po par pijačah,ker te moti na njemu to in ono,se lahko zgodi,da je ravno obratno.Pa daleč od tega,da bi bla napačna.Pač pa majo vsake oči svojega malerja.In nekdo ti bo simpatičen al pa ne.Včasih še sam ne veš,zakaj te nekdo tako pritegne ali odbija,brez da bi samo eno besedo rekel.Tako je.

Če nisi nekomu všeč,ne moreš nič,kot se sam sprijaznit s tem in it dalje. :)
sixty
Debatorica
Debatorica
Kraj: Bled

Neprebrana objava Napisal/-a sixty »

Ja, mas prav. Sam tezko je neki takega sprejet :D Usaj meni.. Al sem pa tok cudna :?
Touch me, take me to that other place. Reach me, I know I'm not a hopeless case. It's a beautiful day.
Odgovori